Söndagsbeslut.

5kommentarer

Den här söndagen har varit helt okej, förutom att jag var tvungen att gå upp ruskigt tidigt för att hinna till nagelmötet men det är smällar man får ta. När jag kom hem med nya naglar så påbörjade jag och sambon ett redigt Big Bang Theory-maraton som vi för tillfället har paus i. Hittills har vi kollat på 13 avsnitt. Mohahahaha. Fast jag tog en dusch mellan ett par avsnitt med. Viktiga saker det där.

Hursomhelst.

Jag har gjort ett stort livsbeslut. Ett beslut om att försöka förändra mitt liv ännu lite mer nu när jag har kommit igång ordentligt med min träning.

Fram tills min födelsedag ska jag inte köpa några chips! Och ni som känner mig inser nog hur stort detta beslut är. För stort rent ut sagt.

Dock betyder inte detta beslut att jag aldrig kommer äta chips nu fram tills födelsedagen. Nej nej. Är jag borta och det bjuds så finns inte förbudet. Eller om vi ska ha fest. Men jag ska inte köpa några chips. Och godis ska vi bara köpa varannan vecka som mest.

Jag bestämde mig för min födelsedag som slutdatum för att det är bra med delmål, då kan man stämma av liksom under tiden.

Och varför skriver jag om detta stora beslut i bloggen då? För jag anar faktiskt att ni egentligen inte är jätteintresserade av detta. Men, det är av samma anledning som jag skriver upp här när jag ska träna. För att få dåligt samvete om/när jag känner mig lockad att fuska helt enkelt.

5 kommentarer

Anna

06 Mar 2011 21:17

Jag förstår dig precis, det är därför jag också skriver sånt i bloggen. Man vill ju inte ljuga liksom, man känner att man liksom måste klara göra det.När fyller du år? =)

Anna

06 Mar 2011 21:35

Jag är också en chipsmänniska, vet precis hur det känns när suget kommer.23 april låter som en bra tid. Man kan ju inte avstå från chips hur länge som helst. ;) Då kanske du vant dig av med beroendet också.Vi är verkligen duktiga. Kör hårt! Jag måste ner till friskis och kolla om det finns någon plats kvar på lördag.

Anna

06 Mar 2011 22:28

Oh, jag är ju väldigt intresserad! Varför tror du jag läser din blogg varje dag? Sedan rapporterar jag till faren din om vad som pågår i ditt liv just nu. Viktigt att hålla sig uppdaterad :)

ida

06 Mar 2011 23:10

thank you! :)och yes jag ska kämpa på.

Jenny

07 Mar 2011 21:36

Den lilla vita grejen som sitter på varje brödpåse ;)

Kommentera

Publiceras ej