Kan jang

1kommentarer

Igårkväll kunde jag inte somna, låg och vände mig i en evighet kändes det som men kom aldrig till ro. Så min dag har gått i ett töcken av trötthet, jag piggade på mig där runt lunch men sen har det gått utför. Efter jobbet svängde jag förbi Friskis och köpte ny träningsperiod och sen in en snabbis på apoteket för att handla lite. Bland annat kan jang.

Något positivt var väl dock att min medicin jag hämtade ut blev gratis eftersom jag har skrapat ihop så mycket rabatt (högkostnadsskyddet ftw!) så det jag betalade för var för en flaska med äcklig kan jang. Det är så galet äckligt att jag tror att folk blir friska bara för att slippa dricka eländet. Hualigen. Jag har hittills tagit två shottar med äcklet. Tvingade sambon att köpa starka halstabletter när han var och handlade som jag har att äta direkt efter kan jangen. För annars kräks jag, blääää.

Hursomhelst, vi eldade ju i kakelugnen igår. Jag kan meddela att den fortfarande är fesljummen, imorse var den riktigt varm och skön att ta på och igår var den het. Så, det var nog inte så dumt förr i tiden att ha en mysig fin kakelugn i sovrummet som uppvärmning!

1 kommentarer

ida

09 Jan 2012 21:21

Så mysigt med kakelugn, haha barnvakt är inga probs!:D

Kommentera

Publiceras ej