One week later

0kommentarer

Det har nu gått en vecka av min julledighet och jag har inte gjort någonting. Vi var iväg och firade jul på julafton såklart och kvällen innan var vi över hos systeryster Emelie men annars har vi inte gjort så mycket. Eller jo, igår var vi över hos Eric och Fran och tittade på lilla bebis Isabelle! 
 
Anyhow, på julafton lyckades vi klämma in ett besök hos Anna och pappa, Andreas mormor och morfar och så till sist mamma och Stig i Kungsör. Det var en trevlig dag trots vädret! Det har blåst storm i en månad känns det som. 
 
Jag fick flera böcker i julklapp, vilket var väldigt behövligt eftersom alla mina böcker hemma hade blivit utlästa tio gånger om minst. Jag började med Drömgångare för ett par dagar sen och nu är den slut. Den kan jag rekommendera! Jag kunde inte lägga ner den, en slags framtids-scifi-fantasy så om man inte gillar den genren så är det inget för er. Men såklart känns slutet oavslutat så jag väntar ivrigt på nästa del. Det skulle kunna bli en cool film om det görs ordentligt. 
 
Vanligtvis brukar jag läsa om mina nya böcker direkt efter min första läsning, det brukar bli iallafall två gånger på raken. Vid andra läsningen upptäcker man alltid småsaker som missades i första läsningen. Och för att jag oftast inte har några fler böcker att läsa, det har jag nu så omläsningen får vänta. Jag fick även En oväntad vänskap, Snöbarnet och Den sista fristaden. Vi får se vilken jag väljer härnäst. 
 
Annars så är det slut på min fantastiska julklapp från maken, kalendern från Bodyshop. Bästa julklappen ever måste jag säga! Detta är ett meddelande till alla er som inte vet vad ni ska ge till er tvål-kräm-ansiktsmask-älskande partner, köp Bodyshops julkalender. Det var kanske fyra produkter som jag inte använder själv men de har maken fått överta så jag är nöjd. 
 
Annars så är jag och maken inne på post-apokalypsserier och filmer just nu. Först kollade vi ju på Jericho, som avslutades tvärt mitt i andra säsongen eftersom det tydligen inte var någon som tittade på den! Fast visst, en amerikansk serie om amerikanska terrorister som bombar det egna landet? Känns inte som något som en genomsnittlig amerikan vill se på, de vill hellre lägga terrorist-rollen på andra länder. 
 
Nu har vi börjat kolla på The Walking Dead istället. Den är väl inte jättebra, väldigt många slemmiga/ruttna zombiesar och osmarta människor. Vi får se hur den utvecklar sig.
 
Igår såg vi då på Cloud Atlas, Den var verkligen inte bra! För många storys och för korta snuttar av dem hela tiden, man hann aldrig riktigt sätta sig in i vad som hände innan storyn skiftades. Det fanns två storys jag ville se mer av och verkligen sätta mig in i men det fick man ju inte. 

Maken är iväg ikväll och dricker öl med sina kamrater, jag har hittills läst färdigt min bok och nu funderar jag starkt på att kolla på det sista av extramaterialet från säsong 6 av Buffy. Andreas avskyr extramaterial så jag får passa på att njuta ifred när han inte är hemma. 

Kommentera

Publiceras ej