Just another manic monday

0kommentarer

Måndag idag, röd dag vilket gjorde att ledigheten blev litelite längre men imorgon börjar allvaret med jobb igen. Hualigen, jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att komma in i jobb-tänket igen. Dessa två veckor har vi verkligen inte gjort något särskilt, bara slappat vilket har varit skönt.
 
Idag började jag läsa min sista nya bok, SnöbarnetJag läste ut boken idag också. Maken beskyller mig för att jag läser "för fort" men jag kan väl ändå inte rå för att jag är en supersnabb läsare? Den var också helt okej, rätt vemodig och full av saknad och ångest och inte slutar den helt lyckligt heller. Bara lite lyckligt. Haha, det låter som världens mest deprimerande bok men den är bättre än vad det låter!
 
Idag är mina ben halvt döda av träningsvärk och det blir bara värre ju mer timmar som går. Blir kul att gå upp 5.15 imorgon, jag kommer inte kunna röra mig. Ännu värre är det faktum att jag ska gymma imorgon igen. Bleh. Jag gör det för makens skull. 
 
Idag var vi över en snabbis hos Eric och Fran också, vi fikade lite och tittade på lilla Isabelle som växer så det knakar! Nu skulle hon inte få plats inuti en mage längre. Just saying.

Kommentera

Publiceras ej