Me so sad :(

0kommentarer

Jahapp, just nu pågår det ett dop jag skulle varit på. Lilla gullungen Elton skulle döpas men min förkylning frodas och fröjdas och jag stannade hemma. Buu, jag är ledsen för det men utan röst och med massor med snor och torrhosta kändes det inte som någon bra idé att åka.
 
Fast på ett sätt var det tur att jag stannade hemma för då upptäckte jag en konstig utväxt på Wilmas baktass, på ena tån. Jag höll henne i famnen och märkte att det var något hårt på ena tån så jag började undersöka närmre. Jag klipper så gott som aldrig hennes klor för hon håller efter dem själv så jag har väl inte haft sådär jättestor koll på hennes tassar men nu är det något konstigt där som sagt. Det gör inte ont, hon haltar inte och man får peta och pilla utan att hon ens märker det. Fast att försöka ta kort på grejjen med ena handen och hålla fast henne med andra handen var inte det lättaste, tur att maken inte var hemma för han blir så orolig. 
 
Formen påminner om en extra klo men den sitter liksom på mjukdelen av tån, en halv centimeter under själva klon som ni nog kan skymta. En missfärgad förhårdnad? Hursomhelst så ska den nog inte sitta där men jag har verkligen ingen lust att försöka ta bort den själv. Jag har gjort förfrågningar på internet men på måndag får vi nog försöka få tag på en veterinär som kan kika på tassen. 
 
 
Hursomhelst, nog om tassen. Igår satt jag och räknade ihop att jag handlade 63 saker på Ullared med en snittkostnad på 35 kronor! Det är ju inga pengar alls. Jag är nöjd. 
 
Jag har stora planer inför denna dag. Jag tänkte faktiskt ta en promenad hela vägen bort till sopsorteringen och slänga påsen med kartonger som har stått i hallen flera veckor. Det tar säkert 10 minuter. Det är bra att få lite frisk luft såhär i sjukdomstider tänker jag mig. Och så tänkte jag tvätta. Usch, jag blir trött bara jag tänker på det.

Kommentera

Publiceras ej