Irritation, kostomläggning och vardag

0kommentarer

På makens födelsedag i januari åkte vi och köpte en ny tv. Aningens större skärm men mycket tunnare och med smart-TV. Vi var mycket nöjda. Den hängdes upp på väggen och allt var frid och fröjd.
 
För ca två veckor sen kom vi på att vi ville utnyttja den inbyggda Spotify-appen i teven och köra direkt från teven till förstärkaren istället för att köra via Squeezeboxen. Vi köpte en sladd för ändamålet och kopplade in. Bara för att upptäcka att någonting är trasigt eftersom ljudet skorrar som bara den. Vilket det inte gör när vi kör via Sqeezeboxen. Så vi provade en annan sladd med samma resultat. Skorrande.
 
Maken kontaktade affären där vi köpt teven. Affären skickade oss vidare till LG istället för att sköta reklamationen själva. Idag var LG hem hit och hämtade teven och gav oss ett kvitto på att vi kan hämta ut en ny tv på affären. Så maken fick åka hem från jobbet mitt på dagen för att vara här och släppa in killarna som skulle hämta teven. 
 
Efter jobbet åkte vi till affären och hämtade ut en ny teve. Maken frågade om vi kunde få någon kompensation för vårt besvär, tiden som han var borta från jobbet och lite sånt. Han frågade förgäves. Affären hänvisade till LG för allt sånt. Mutter mutter från oss.
 
Väl hemma kopplar vi in teven, får sen vänta i 30 minuter på att den skulle uppdatera sig och sen provade vi att koppla in den till förstärkaren igen. OCH DET SKORRAR! 
 
Så. Tydligen kan man inte använda tevens alla funktioner! Jag är fruktansvärt irriterad. 
 
För övrigt håller jag på och lägger om min kost för att se om mina leder blir bättre. Bort med all mjölk, kött, gluten och tillsatt socker, Plus att jag ska dricka mängder med hett vatten. Inte kallt vatten, det ska vara jättevarmt. 
 
Visste ni att jättevarmt vatten är jätteäckligt? Jag har blivit storköpare av citroner. Varje morgon kokar jag vatten, häller i min stora gröna termos, pressar i en citron och tar sen med termosen till jobbet. Prova att dricka supervarmt citronvatten till alla era måltider istället för ljuvligt kallt vatten eller mjölk för den delen! Det är inte jättegott.
 
I helgen var vi så äntligen och hälsade på hemma hos Emma, Daniel och deras lille Nils! Han var väldans liten men ruskigt söt!

Kommentera

Publiceras ej