Nehej, efter mitt förra inlägg intalade jag mig själv att jag aldrig mer skulle skriva i den här bloggen. Jag har kommit fram till att det jag intalar mig själv, det bryter jag efter ett tag.
Oh well, en blogg hit eller dit gör väl ingenting. Det är kanske bra såhär förresten, då kan jag kanske skära ner på mitt bloggande på lunarstorm, växa upp och skriva i en mer seriös blogg. Vi får se, vi får se.
Det finns sjutton tusen extragrejjer man kan använda här, "sminkfunktioner" som det heter på lunar, jag har inget namn för dom här på blogg.se så jag döper dom till extragrejjer.
Jag har för avsikt att totalt missbruka dessa extragrejjer denna kväll, just på grund av min extrema tråkighet just nu.
Understruket är en extrafunktion som blir lite mobbat och överhoppad har jag märkt, detta ska jag ändra på.

Nu ska vi se om jag kan lyckas infoga en bild här också, jag har märkt att de flesta andra, mer erfarna, bloggare använder sig av bilder. Det ska jag med göra.


a kiss is still a kiss

Jag har fått frågan om jag med min puss.bild bara vill visa upp vilken toffel jag är eller om mitt budskap är att sprida kärlek i världen. Jag svarade att mitt budskap är att sprida kärlek till världen!
Ja, jag är lite kär, det kan jag medge. Eller så är jag väldigt mycket kär, det kan jag också medge
Lite roligt är det iallafall, det här med att vara kär ♥. Speciellt det där med att den person som man är kär i råkar vara kär tillbaka. Då är det himla roligt ska jag säga er.
Och så är det vår, jag är en del av en klyscha, ni vet den där med att det är på våren som folk blir kära. Men det gör ingenting, jag hör gärna till den klyschan just nu, för det är himla underbart!

Nu ska jag gå och göra annat.