Det finns inget mer underbart än att nyss ha kommit ut ur duschen, vara helt ren och gå in i det helt nystädade rummet och sedan gå och lägga sig i alldeles nytvättade lakan. Oh vilken myskväll! Det enda som saknas är chipsen men det har jag skurit ner på så jag har faktiskt gått och knaprat på körsbärstomater istället och det är ruskigt gott ska jg säga er.
Ja, jag vet. Jag är lite underlig ibland men det får man vara.

Jag funderar på om jag ska starta en film, Mannen som kunde tala med hästar. Den är ruskigt bra men jag blir alltid så nedstämd av den. Får se hur jag beslutar om detta.

Inatt blir jag hämtad 00.30 av Fran så ska vi åka och hämta tillbaka våra pojkvänner från Västerås. Jag borde kanske sova en stund istället för att kolla film? Fast grejjen är ju den att jag inte är särskilt trött. Det hela är ett otroligt svårt beslut ska jag säga er.

Idag har jag alltså ägnat mig åt att städa som en tok och då har ju naturligtvis musiken gått på högvarv här inne. Man kan inte städa utan bra musik. Men nu är musiken tystare, lugnare och mer bekväm.

Några favoriter ur listan:

Imogen Heap - Hide and seek
Barbara Streisand - You don't bring me flowers
Elton John - Tiny Dancer
Oliver James - Greatest story ever told
Jason Wade - You belong to meOk, sitter här nu vid min splitter nya bärbara dator som jag har köpt för mina pengar och som ingen kan ta ifrån mig. Mycket har hänt sen min sista bloggning och oturligt nog har jag fortfarande inga bilder att bevisa det med men ni får väl tro mig på mitt ord. Eller gå in på älsklingens blogg och beskåda de bilder han lagt upp där.
Om jag nu skulle börja i kronologisk ordning då.

Malta - vår utlandsresa
Som ni antagligen vet så var jag och älsklingen på Malta mellan datumen 12/8-19/8 och den resan var helt och hållet underbar. Vi hade läst att Malta hade en fantastisk matkultur, olyckligtvis glömde de alla bort att nämna att maltesernas specialiteter var kanin och bläckfisk. Jag åt ingen av dessa. Jag ska inte räkna upp allt jag åt på denna resa men jag säger bara detta: Pizza Hut.
Vi hade ju tänkt att hyra bil och åka runt själva när vi var där nere men redan på transfern till hotellet ångrade vi oss, det är för det första vänstertrafik där nere! För det andra körde de som tokar, mottot "Störst kör först och kom för fan inte i vägen för mig"  tillämpas överallt därnere. Däremot var bussturerna vi tog överallt runt ön billiga, svettiga, hetsiga, skrämmande och underbara. Busschafförerna var helt hysteriska, de var minsann inte rädda för att stanna och skrika på maltesiska om de ansåg att något inte var bra eller gasa på när de ansåg att vägen var tillräckligt bred.
Ja dessa vägar, så hysteriskt smala med dubbelparkeringar och parkeringar på bägge sidorna av gator lika breda som gamla stan här i Eskilstuna. Även fast man gick på trottoarerna riskerade man livet. Och om man hade tur, verklig tur så kunde man gå i bredd annars var trottoarerna så smala att man fick gå bakom varandra.
Men jag säger bara det, Mellieha Bay, den underbaraste, varmaste och ljuvligaste stranden i hela världen med stekhet sand och otroligt klart vatten. Vi såg botten och våra fötter klart och tydligt även när vattnet började närma mig revbenen. Jag vill aldrig, aldrig, aldrig mer bada i vårt svenska bruna iskalla vatten där man inte ser tre centimeter ner.
På vårt hotell anser de att mjuka sängar är något som ska förkastas, det var nog bland de hårdaste sängar jag varit med om men det överlevde vi. Men sängarna var också hysteriskt korta! Jag är sannerligen inte särskilt lång men varje natt vaknade jag med fötterna utanför sängkanten för att sängen var för kort! Stackars älsklingen fick kura ihop sig till en boll för att förhindra att halva smalbenen stack ut över kanten.
En kort sammanfattning då, Malta var underbart.

Älsklingens tatuering
Dagen efter vi kom hem från Malta, alltså den 20/8 gjorde älsklingen det han alltid drömtom. Han tatuerade sig och jag var naturligtvis med som moraliskt stöd, han var jätteduktig trots att mannen etsade in bläck i huden på honom. Resultatet? En riktigt snygg ödla på höger skuldra, jag har som uppgift att smörja in med Helosan-salva morgon och kväll.

MDH
Den 21/8 satte jag mig återigen i skolbänken för att studera i tre och ett halvt år till. Har inte sådär jättemycket att säga om det nu, har inte riktigt kommit igång ännu. Var och köpte kurslitteratur idag för en av kurserna, jag säger bara det att min mor kommer bli ruinerad efter mina studier eftersom att snäll som hon är har hon lovat att betala min litteratur. Men men, det överlever hon. Hon har ett bra jobb.

Dagens motgång
Insåg just att alla mina fina och underbara smileysar jag hade på min gamla dator har ju försvunnit. Ack vilken sorg!

Dagens medgång
Igår var det återigen dags att bänka sig framför teven för det underbara och heliga programmet Gilmore Girls! Woho!
Nehej, så nu är jag en delägare i ett x-box med två spel. Oh ja, det trodde ni nog aldrig men det är jag, delägare alltså. Det blir nog bra med det fast det lär ju inte bli något spelande förrän efter min resa som sker nu på lördag. Tänk er, på lördagkväll/eftermiddag befinner jag mig mitt i medelhavet och andas medelhavsluft på självaste Malta.
Igår fick jag frågan vad det är som utmärker Malta, vad det var som fick oss att välja just Malta. Jo, dels för att det var riktigt bra pris på resan och sen så ville älsklingen ha väldigt klart vatten, vilket det är på Malta. På de rätta ställena har man 30 meters fri sikt under vattnet.

Malta utsikt
Utdrag från en artikel i dagens Aftonbladet:

"Vid 21-tiden på kvällen befann hon sig inne på ställets toalett. Där våldtogs hon.
  – Det handlar inte om en överfallsvåldtäkt utan det är en person som hon känner som utfört våldtäkten, säger Elisabeth Rydén på krimjouren i Göteborg, till aftonbladet.se."
------------------
"Hon fördes till Sahlgrenska sjukhuset för undersökning. Hon har inga fysiska skador men mår, enligt polisen, inte bra. "Oj vad konstigt att hon inte mår bra trots att hon inte har några fysiska skador. Det kunde jag aldrig ha gissat själv. Men men, skämt åsido. Fy fan.

Livet som kvinna:

Vecka 1
Järnbrist, luktar illa, kan aldrig bli ren, måste tänka på vilka kläder man sätter på sig och att man inte kan prova nya kläder i butiker. Uppsvälld, ömma och stenhårda tuttar (det kan vara svårt att gå till och med för att dom gör så ont...) och molande värk i ett band runt kroppen nedanför naveln. Migrän och finnar.

Vecka 2
Försöker återhämta sig från Vecka 1. Fortfarande en liten släng av finnar och illalukt.

Vecka 3
Inga specifika krämpor!! Förutom ett dygn av ägglossning som kan kännas som en kniv i sidan.

Vecka 4
Labil. Nerver på utsidan och allt verkar skava emot dom! Det är som om nån skinnflått en och ingen tar hänsyn till att man inte har nåt skinn! Man är skinnlös! Uppsvälld och inte helt sällan migrän. Sen är det alltid nån intelligent jävel som kläcker ur sig: "Har du PMS, va?" Då ska omvärlden vara jävligt glad över att det är ont om klocktorn och inte alla har tillgång till uzi's...

Vecka 5 = Vecka 1Livet som man:

Vecka 1
Tar en öl i TV-soffan, kliar sig på pungen och beslutar sig för att inte fråga vad det är tjejen är tjurig över. Ingen man vill veta någonting om sådant.

Vecka 2-4
Tar en öl i TV-soffan, kliar sig på pungen.

Här sitter jag nu igen, på sj. Som vanligt. Här har jag tillbringat en väldigt stor del av min sommar, ack ack ack. Enda trösten är pengarna som ska strömma in snart. Hursomhelst, imorse satt jag och studerade min kalender. Jag räknade mina lediga dagar jag hittills har haft denna sommar, jag har totalt sett haft 18 stycken lediga dagar! 18! Och inte sammanhängande, oh nej. Av dessa 18 dagar så är det bara 7 av dom som var sammanhängande. Så jag var ledig en vecka men tro inte att jag bara slappade den veckan, oh nej. Det var den veckan som vi flyttade så jag ägnade den veckan åt att städa och flytta. Gud vad roligt! Eller inte.
Och nu sitter jag här, ska jobba sex dagar till, i sträck.
Varför berättar jag då det här? Det är inte för att jag vill att ni ska tycka synd om mig, eller jo. Vänta det är det ju! Haha!

Tyck synd om mig?

Sen antar jag att ni tycker mindre synd om mig efter ni läst vad jag nu ska skriva, för om exakt en vecka så har jag precis landat i Malta med älsklingen och antagligen sitter vi på transfern precis nu. Oh ja, det förtjänar jag så det skriker om det. Ack vilken lycka!
Vilken skitfilm!

Turligt nog var Johnny Depp lika cool som i första filmen vilket gjorde att denna uppföljare gick att se men det var nog det enda positiva med denna usla film.

En besvikelse, tur att jag inte slösade bort biopengar på filmen.