Javars, att vara hemmafru har nog sina sidor det med, jag antar att det ibland kan bli tråkigt men det blir de flesta jobb också då och då...
Jag har under de senaste dagarna visat upp en riktig husfruerlig sida av mig själv.
Först så var vi på Coop och handlade två ytterkrukor till våra julklappsblommor vi fått, vi köpte även jord och en vattenkanna. Sen när vi kom hem så planterade jag om blommorna i de nyinköpta krukorna och de står nu i köket.
Dagen efter så handlade jag lite äpplen och ställde mig och bakade världens godaste äppelpaj! Den var redigt uppskattad av både lillebror och älskling, men först och främst av mig. Den var/är ljuvlig! Det finns fortfarande lite rester av den i kylskåpet. Men jag tänker INTE bjuda er. Den ska jag moffa på, antagligen ikväll.
Igår var vi nere på den stora staden och handlade lampor till fönstret i vardagsrummet och lite annat småskit som man behöver i en lägenhet. Vi ringde även och hetsade på Kommunfastigheter för att de fortfarande inte har fixat allt vi har felanmält. Vi har liksom bott här i snart tre veckor men har inte ens namn på dörren. Idag när vi kom hem från tandläkaren satt vårt namn på dörren och ett presentkort låg i posten för vårt besvär, =) Oh yes.Nu till dagens ilska. Vad är det för fel på de människor som redan för två-tre dagar sen började smälla smällare och raketer? Är ni totalt hjärndöda? Dels så är det förbjudet att smälla smällare i tätbebyggt område, något som jag kan bortse ifrån på själva nyårsafton men nu! Nu vill jag bara skära öronen av folket som smäller nu, dels är det jävligt störande och sen så är jag hundvakt åt min hund den här veckan. Så fort det börjar mörkna och smällarna börjar låta hamnar hon i upplösningstillstånd. Hon vågar inte ens gå ut! Så jag frågar igen, vad är det för fel på er som smäller redan nu?
Yes, jag hade egentligen tänkt att ta sjutusen bilder på min vackra gran och sedan tillägna detta inlägg till den men så blev det inte. Det är inte så mycket som blir som jag har tänkt mig nu förtiden.
T.ex. så sitter vi nu här i lägenheten med två hundar istället för en. Yes, nu ska jag vara hundvakt åt både Nosan och Valle i jul. Förhoppningsvis så kommer dom sprida lite julkänsla förutom allt slem.

En sorglig nyhet nu, mitt spel, mitt älskade spel som har funnits med mig under hela min internetuppväxt håller på och dör. Det  är inte samma spridning på spelet som det var förut och de som faktiskt registrerar sig spelar på free.versionen så spelet får liksom inte in några pengar. Ack ack ack vilken sorg! Så nu ska jag dra mitt lilla strå till stacken och promota spelet myself. Och nej, jag säger inte att ni mina kära läsare ska gå och registrera sig för jag tvivlar starkt på att ni skulle gilla spelet. Det är inte ni helt enkelt. But I like it.
Hursomhelst, det minsta ni kan göra är att sprida länken vidare om ni råkar ha någon vän som skulle gilla spelet.

Nej, nu börjasr jag bli lite hungrig. Funderar på att studera mitt skafferi för att undersöka om det finns något ätbart däri. Vilket egentligen känns lite värdelöst att gå iväg och göra eftersom jag redan vet att det inte finns något som helst godis däri. Fy, varför har jag handlat så dåligt att jag inte har godis nu till helgen?! Det kan jag verkligen inte förstå. Det riktigt skär i hjärtat.
Dessutom har vi inte införskaffat en elvisp ännu så jag kan inte vispa ihop lite sockerkakssmet heller! Gah!
Sockerabstinens!
Oh yes. Nu sitter jag här på sj igen. Nu tänker ni alla "Åh nej, inte en till sj-blogg!" Men jo, det får ni liksom stå ut med helt enkelt.

Hursomhelst så kan jag ju då berätta att den här dagen är otroligt lång. Då menar jag ruskigt, otroligt lång! Vi har öppet till 18.35, dagen tar aldrig slut. Nu är klockan bara 15.27 och folkströmmen som var imorse har avtagit totalt. Nu droppar det in en människa då och då. Nästan totalt dött. En aning tråkigt men också rätt så skönt faktiskt...

Men men, hur fördriver jag då tiden här när jag inte säljer biljetter? Javars, har spelat de allra flesta spel som finns på zylom.se och läst varenda internettidning som finns känns det som.
På Expressen.se har de en hel avdelning med bara internettester vilket är lite underhållande. Gjorde nyss ett Star Wars-test. Och nu lovar jag och svär att jag inte har sett alla filmer! Jag har enbart sett episod 1 med intresse, episod 2 har jag på något sätt glömt bort att se. Men trots detta lyckades jag enbart med min sluga uteslutningsmetod få alla rätt! Oh yes.

Resultat

Du hade alla rätt!

24 rätt: Du gillar att drömma dig bort till en galax långt, långt borta, eller hur? Glöm inte bort verkligheten bara…

Nu vet jag inte hur nördigt det anses vara när man känner sig stolt över att man klarat alla rätt i ett Star Wars-test men ni anser det nog vara rätt så nördigt... Men skit samma! Jag fick alla rätt!

Det bor en liten smyg-trekkie i mig...

Och ja, jag vet att en trekkie inte nödvändigtvis måste kunna allt om Star Wars, men det är nog inte så många trekkies som inte diggar Star Wars... Förutom jag då.

Gud vilket babbel jag skriver här. Förstår inte varför någon vill läsa allt detta...

Något som totalt stör mig här när jag sitter i min kassa är folk som totalt ignorerar nummerlappssystemet! Nu menar jag inte de ensamma människor som kommer in när det inte finns några andra kunder, då behöver man inte ta nummerlapp men jag menar de andra. De som har tagit lapp men ndå stegar fram till min kassa utan att jag har tryckt fram deras nummer! Fattar dom inte att vi alltid trycker fram nummer så fort vi kan men att vi ibland måste göra vissa saker i kassan eller skriva in saker i datorn efter den förra kunden innan vi kan ta en ny kund? Skapligt störande säger jag. Då är det ju ingen mening med att ta ett nummer, då är det ju bara att tränga sig fram iallafall.

Sen, en annan sak som stör mig är alla otrevliga människor! Vi som arbetar här i biljettförsäljningen arbetar så fort vi kan men ibland kommer det sjutusen människor på en gång som alla ska med tåget om fem minuter. Vi är inga hjärndöda maskiner som bara trycker fram biljetter utan problem. Av någon anledning lyckas något alltid strula till sig till rusningstågen. Då tycker inte jag att det är ett bra beteende från en kund när han/hon tränger sig fram och frågar om vi inte kan skynda oss på. Sen finns det ju dom som helt enkelt ställer sig toknära kassan och bara suckar helt högljutt och muttrar om att de inte ska hinna med tågen.
DET HJÄLPER INTE ATT NI GNÄLLER ÖVER ATT VI JOBBAR LÅNGSAMT! DET GÅR INTE FORTARE FÖR DET!
Jag har under hösten spenderat mycket did på banken nu för att jag skulle byta bank. På banken tar det ännu längre tid än det gör här när vi säljer biljetter. Men där klagar ingen över att det tar lång tid! De ställer sig inte och suckar eller frågar om de inte kan skynda sig för att de måste tillbaka till jobbet. Där accepterar alla att det kan ta lång tid. Varför kan man inte göra samma sak när det gäller tågbiljetter? Om det nu är så sjukt viktigt att hinna med just ett specifikt tåg, kom för fan i tid innan! I god tid!
Och jag förstår att ni blir frustrerade när era tåg kommer försent eller blir inställda men vad tror ni ni uppnår när ni skäller på människan som sålde biljetten? Det är inte han/hon som har gått ut och haft sönder tåget och vi kan inte göra mer än att ringa och fråga vad som har hänt. Och oftast hjälper inte det heller.

Ni kära tågkunder måste förstå att vi människor som sitter och säljer biljetter har ingen som helst makt över ersättningsbussar, trasiga tåg eller taxiersättning. Allt vi kan göra är att vidarebefodra vad någon människa i Stockholm säger per telefon.
Vi får ALDRIG reda på varför ett tåg blir försenat eller hur mycket det blir försenat. Vi vet inte mer än kunderna! Vi är inga allsvetande gudar, tro det eller ej.

En annan sak som stör mig är frågan "Kommer tågen gå i tid om tre veckor?" Just det där tre veckor kan ju förstås variera men det är inte det som är det viktiga, om det inte står någon försening på tavlan så är det omöjligt för oss att veta om tågen kommer vara försenade på julafton.

Gah. Nu har jag öst ur mig en massa ord. Hoppas ni orkar läsa alla.

Au revoir!
Nu sitter jag här, klockan närmar sig 23 på lördagkvällen. Borde snart gå och lägga mig.
Då undrar ni nog varför jag ska gå och lägga mig såpass "tidigt" på en lördag.
Då svarar jag först att jag gick upp 05.50 imorse för att jobba och att jag måste upp tidigt för att jobba imorgon också! Ushanimig säger jag bara.

Idag blev tapetseringen av vårt sovrum klart. Ytterst vacker ska jag säga er. Otroligt vackert kan jag nog tillstå.
Ja, det var nog första gången i hela mitt liv jag använde ordet tillstå. Men men, så blir det när man jobbar på och är i vuxenvärlden. Yes, yes.

Har en liten ångest inför allt skolarbete nu faktiskt som hopar sig, jag förstår inte alls vart tiden tar vägen! Eller jo, det gör jag väl till viss del. Nu har det ju varit mycket med lägenheten, men det är väl ändå förståerligt? Det tar tid att flytta och få allting som man vill. Det tycker jag faktiskt att skolan borde förstå!

Törstig är jag också och ont i nacken. Det känns lite som att jag håller på och blir sjuk.. Usch, det vill jag inte.
Inte för att det vore en överaskning, det är ju inte precis som att min kropp hittills har visat upp någon bra motståndskraft.
Jefla sjit säger jag bara.

Nej, nu måste jag snart sluta skriva och gå och lägga mig, Alldeles ensam för första gången i lägenheten! Har inte sovit ensam här ännu... Det borde nog gå bra men jag tror nog inte jag släcker överallt. Inte roligt när allt är mörkt.

Peace out people
Jag har nu faktiskt tröttnat på att flytta.
Jag har flyttat så sjukt många gånger i mitt liv och inte en enda gång har varit rolig.
Denna gång är faktiskt rolig men själva förarbetet, packandet, boendet med kartonger är inte roligt.
Har återigen packat slut på kartonger, jag vet vart det finns fler kartonger. De ligger inte mer än några meter ifrån mig men de är inlåsta! Min far verkar ha varit så snäll att han tog med sig den enda nyckeln in till det förrådet.
En aning irriterande, bara en aning.

Har en ljuvligt skön låtlista som spelas åter och åter.

Alannah Myles - Black Velvet
Groove Coverage - Poison
Rihanna - Pon de replay
Shakira - La tortura
Shakira + Wyclef - Hips don't lie
Cascada - Truly, madly, deeply
Holly Dolly - Dolly song (video edit)

Seriöst, vad är det för fel på punktformateringen här?! Den gör hela texten till en enda punkt och inte bara listan.
Irriterande.