Ni förstod alldeles rätt. Jag ska till Malta! Inte själv naturligtvis utan med min älskling ♥
Den 12/8 bär det iväg mot 7 dagar av härlighet!

Hotellet, (behöver jag säga att det är 4-stjärnigt?)
malta 1


Hotellets pool, på taket! Har tyvärr inga bilder på inomhuspoolen
malta 2

malta 4

malta 3

Exicted? Oh yes!

Idag så regnar det, lyckligtvis hann jag cykla till jobbet och komma in i värmen innan regnet började. Jag hann tillochmed vattna utomhusblommorna vid entren, något som nu verkar himla onödigt.
Idag är det alltså torsdag och det är min näst sista dag här på Car-O-Liner. Sen återvänder jag till Eskilstuna. Jag är flitig som ett bi, eller är det myra man säger? I vilket fall så är jag flitig och ska ägna mig åt att arbeta hårt även i Eskilstuna.

Alltså, det som jag ägnar mig åt när jag jobbar här i Kungsör är att jag väntar på att telefonen ska ringa, ok, inte enbart men det är ju själva huvuddelen av arbetet. Sen så är det en massa småsaker som att sortera post, stämpla och kopiera fakturor etc. Och, inte att glömma, att vattna blommorna utanför entren! Det är nog min viktigaste arbetsuppgift tänker jag mig. Hursomhelst, en dag när jag hade sorterat all post, stämplat alla fakturor och vattnat blommorna och jag helt enkelt satt en stund och väntade på att telefonen skulle ringa så ägnade jag mig åt lite internetsurfing så att säga. Jag hittade detta, intressant tycker jag faktiskt. Så det är också en av sakerna jag har ägnat mig åt.

Idag ringer det sannerligen inte många personer. Hittills har det ringt 5 personer på snart två timmar. Oh well, det är rätt så skönt det med faktiskt. Jag har med mig en bok jag ska läsa. Det hade jag igår och dagen innan också. Faktum är att jag varenda dag dessa två veckor har haft med mig böcker att läsa. Jag har snart plöjt igenom bokhyllan i vardagsrummet. Vissa dagar har jag haft oturen att ta med mig en uselt tråkig bok, då har jag ägnat dagen åt att istället läsa exakt varenda kändisskvaller som finns publicerat på aftonbladet och expressen. Jag har även ägnat mig åt lite allmänbildning på ekuriren.

Jaja, jag ska nog fortsätta läsa lite i min bok nu. Kanske uppdaterar mer senare.

Nej, trivdes inte alls särskilt bra med den förra designen, nu är den ersatt med Retro Blue vilket jag hoppas blir mycket bättre. Annars får jag återgå till Retro Red sen. Jaja, det får vi se hur det hela utvecklar sig.


Idag är det den 18:e juli. Det är ju ett väldigt trevligt datum faktiskt, just detta datum innebär att jag bara har tre dagar kvar här på Car-o-liner. Det är bara det som detta datum innebär. Eller är det? Nej, jag tror nog det finns något bakom detta datum. ♥

pussDarrrlinga kiss is still a kissSom sagt, tiden släpar sig framåt ibland dödligt långsamt och ibland otroligt fort. Snart är det augusti och efter det september, dessa månader har med sig många nyheter. Bland annat så kommer vuxenlivet att börja då.Jag har gått runt i några dagar nu och faktiskt längtat till julafton. Jag vet varför och det är himla roligt, jag ska berätta för er alla en annan gång. Kanske om ett litet tag.

Jadå, jag är fullt medveten om att vissa av bilderna i denna blogg inte har så mycket att göra med själva texten men vad ska ni göra åt det?

Nehej som ni kanske alla märker har jag en ny design här på min kära blogg. Varför kan man undra? Jadu, bra fråga, jag ville bara förnya mig litegrann. Visserligen trivdes jag väldigt bra med min förra, retro red, men ibland måste man som sagt förnya sig. Fullt möjligt att jag återgår till retro red någon gång i framtiden.
Nehej, så vad händer? Förutom att jag missbrukar ordet nehej. Jag sitter här i Kungsan och är otroligt aktiv, eller inte. Haha! Hittills har det ringt 5 personer på en och en halv timma. Det är inte så många. Jag har en lista där jag prickar av hur många som faktiskt ringer hit till mig.

Imorse när jag kom fridfullt cyklandes hit till Car-o-liner så hörde jag larmet. Det var inte bara jag som hörde det för det tjöt så halva Kungsör lär ha vaknat av det. Ack ack ack, när jag klivit av min cykel mötte jag Gittan. Hon och hennes kille fixade så larmet slutade tjuta men bara fem minuter efter att receptionen hade öppnat störtar det in en andfådd Securitas-dam som skulle stänga av larmet. Hon hade tydligen suttit och druckit sitt morgonkaffe när hon fick ett telefonsamtal om att larmet hade gått igång. Hon muttrade om att hon inte alls gillade Car-o-liner för det var en för stor byggnad eller något sånt. Då undrar jag varför man är väktare om man inte gillar stora byggnader.

Nu ringde det en till människa, det har alltså ring sex människor denna morgon men hälften av dessa samtal har varit folk härifrån på Car-o-liner som undrar lite om det står rätt på sina semesterlistor och vilka som är här och jobbar och så. Jaja, det verkar omöjligt för vissa att hålla sig ifrån jobbet trots att de har semester. Det skulle det sannerligen inte vara för mig.

Igår jobbade jag på SJ, något som jag ska göra nästa helg också men snart, snart snart snart har jag förhoppningsvis jobbat klart, iallafall om några veckor. Eller inte klart, jag fortsätter gärna som arvodist men inte såhär mycket som jag har jobbat nu. Men några dagar i månaden, en helg här och där skulle vara bra, vi får se. Förhoppningsvis blir det så.

Jaja, sak samma. Nu ska jag nog ta och försjunka mig i min bok. Fullt möjligt att jag uppdaterar senare idag. 
Lättförtjänta pengar? Oh ja.

Nehej, nyss hade jag skrivit ett långt utlägg om hur dödligt trött jag är på att inte få ha någon tid över till mig själv eller till de jag tycker om. Det hela blev så deprimerande att jag helt enkelt valde att radera och komprimera innehållet till detta:
Pengarna i slutänden uppväger inte missad tid.

Man kan nog säga att jag är tjurig helt enkel. Jag har tröttnat nu. På ett sätt vill jag inte att sommaren ska ta slut för då har jag missat en hel sommar men på ett annat sätt längtar jag tills sommaren är över,  jobbet är slut, pengarna rullar in och livet kan börja.
Just nu är det en aning stillastående, vilket kan vara väldigt trevligt om man nu inte har något ännu trevligare att se fram emot. Det anser jag att jag har. Visserligen så väntar ännu mer skolgång nu efter sommaren men det gör inget för just den skolgången möjliggör så mycket annat.

Jaja, skit samma. Orkar inte skriva mer.

Jag har hittills upplevt ungefär rätt så precis tre normala sommardagar denna sommar då vädret har varit fint. Alla andra dagar när vädret har varit underbart har jag jobbat och gissa vad, jag jobbar nu, jag ska jobba i helgen och jag ska jobba nästa vecka. Jobb, jobb, jobb. Pengar, pengar, pengar. Pengadelen är ju riktigt trevlig men jag har liksom tröttnat lite nu, jag jobbade hela juni och ska antagligen jobba hela juli också. Gah.
No summer for me. No spending time with friends for me. No anything for me.
Men men, jag överlever.
Oh, jag insåg nyss att snart är det inte så långt kvar tills junilönerna delas ut. Ack vilken lycka.

a kiss is still a kiss


Oh just det, glömde ju att berätta.... Till hösten är det MDH och flytt hemifrån som gäller! Hell yeah baby!
Okej, nu kanske ni undrar varför jag sitter här istället för att sitta i solen. Jo, det beror på den enkla anledningen att solen har ätit upp min hud på rygg, rumpa och ben. Jag har numera ingen normal hud kvar utan bara knallrött ömmande kött känns det som. Okej, det är väl kanske inte kött men nog fan känns det som det.
Här kommer jag liksom, Johanna Moberg, den som solen aldrig tar på. Hon som ALDRIG blir varken brun eller röd, tro mig, jag har försökt. Solen har helt enkelt aldrig tagit på mig, jag har jättesvårt att bli brun. Jag tillbringar en timme ute i solen idag och läser, allt känns bra. Sen blev det för varmt, jag blev äckligt svettig och gick in och tog en dusch.
Då började det.
Svidandet.
Det sivder som satan ska jag berätta för er. Ovan som jag är liksom, jag har aldrig upplevt denna svidande känsla som man får av  ilsket röd sölbränna. Men nu har jag det. Och vet ni vad? Jag skulle hellre gå tillbaka till den tiden då solen aldrig gav någon som helst effekt på min hud. Idiotiska sol.

I förebyggande syfte har jag nu smetat in mina ben med den enda solskyddsfaktorn jag hittade. Nämligen 25, haha. Ska det vara så ska det vara ordentligt! Dessutom var det för barn, så jag tänker att den nog är mild för huden.

Men men, jag får väl hoppas att det bleknar bort. Annars får jag väl leva med det. Det är ju faktiskt inte sådär överdrivet många som brukar titta på baksidan av mina ben.
Med lite tur så förvandlas det kanske tillocmed till en slags brunhet istället för den röda som är nu. Fast då ska jag nog ha väldigt mycket tur.

Jag misstänker att jag kommer börja flaga.
Okej, snabb uppdatering nu innan jag går iväg till uteplatsen med en bok för att försjunka i litteraturens vida värld.
Kom nyss hem från den stora staden som jag traskat på, först med älsklingen och sedan med Gurran.
Gick även runt på den stora staden igår.
Jag har sammanlagt införskaffat :
1 par solglasögon
1 underbart efterlängtad bh
1 par otroligt grälla badshorts som trots sin hysteriskhet ändå är vackra
1 par ljuvligt svala linnebyxor
1 par ack så snygga jeans

Oh vad det är roligt att bränna pengar ibland faktiskt!

Händer ikväll då? Jo, vi ska umgås med våra kära kamrater och antagligen intaga en liten mängd alkohol för att efter det besöka krogen.

Nu ska jag ut i solen i mina nya grälla shorts.