Alltså, ni kan bara inte aaanaaaa vem som just var här och köpte biljetter till Stockholm!!!!

GissaGissaGissaGissaGissaGissaGissaGissaGissaGissaGissa!

Jo, nämligen en person, som jag först fick intrycket av att vara en extremt bimbofjortis på just 14 år i en rosa mjuksdräkt och med blonderat hår. Hennes likadana kompis hade dessutom en liten minihund som skällde under armen.

Kan ni gissa nu då?

Det var ju Natacha Peyre!

Wow alltså!

Eller inte.

Haha, när hon är osminkad så är det totalt omöjligt att se att hon ska vara två år äldre än mig. Hon såg verkligen ut som 14 år gammal. Men det var läpparna som avslöjade henne, det går inte att ta miste på. Dessutom var hon här förra veckan också, fast då utan kompisen med minihunden.

Värsta kändisen liksom!

Eller inte.
Kopierat från min nyligen uppdaterade blogg på supersajten Lunarstorm.

Nehej, så jag insåg att jag inte skrivit här på evigheter och jag antar att ni alla ivrigt hungrar efter nyheter om mig. Eller inte. Haha.
Jag är trött!
Helt hysteriskt, när jag nästan gått färdigt intron på SJ så börjar intron i Kungsör så allt blir en aning virrigt. But, no worries. Jag fixar det =)
Det verkar sorgligt nog inte som jag får en enda ledig vecka denna sommar men men, min tröst är ordet PENGAR!

Mitt rum är nästan helt nerpackat nu, jag har bara lite småsaker på byrån kvar och sedan stjärnorna i taket. Stjärnorna blir lite knöliga att få ner, jag funderar starkt på att be min älskade pojkvän att ta ned dom åt mig. Eller så gör jag det själv. Älsklingen började faktiskt jobba idag så jag har all förståelse om han är trött och inte känner för att stå på en stol och plocka ner stjärnor.

Aja, skit samma. Orkar inte skriva mer.
Fullt möjligt att jag kopierar denna text till min blogg för jag är för lat för att skriva nytt.

Okej då, nu har det gått lite tid. Nu orkar jag fylla på med information om min dag.
Så idag, när jag skulle åka tåg från Kungsör till Eskilstuna så åker mamma och jag till stationen, köper en biljett. Tre minuter senare får vi höra att tåget är inställt, nästa går om en timme. Suck och blä.

Vi åkte tillbaka till Tallgatan, väntade där. Åkte tillbaka ner till stationen, fick köpa ny biljett för den gamla hade gått ut och Resebutiken var stängd. Då är tåget försenat.

Så jag kom till Eskilstuna 19.39. Bussen hem gick 19.37. Sen gick inte nästa förrän 20.07.

Jag var inte sådär jätteglad då.

Jag saknar min älskling. Nu har vi inte setts på riktigt länge faktiskt. Det är inte roligt.

a kiss is still a kiss
Sitter på jobbet, denna dag får jag bara sitta och läsa verkar det som. Hittills har jag iallafall inte fått öppna min kassa för allmänheten. Jag sitter och försöker lära mig om TIM-korten och periodkorten. Boring like hell.På söndag är det den 18:e! ♥


Kanske uppdaterar om ett tag.
Bye for now. Nu är klockan 09.51Sådär, nu är klockan 12.52 och jag har återigen öppnat min kassa, jag säger återigen för det är andra gången idag jag gör det. Fast den första gången hade jag bara typ tre kunder varav två ville veta Swebus-turer, vilket vi inte har koll på utan det är Pressbyrån mitt emot. Den tredje kunden var från utandet och kunde ej svenska, dessutom var hon en aning förvirrad och blandade ihop dagarna hon ville resa på. Men, jag var otroligt internationell och proffisionell och vi lyckades reda ut röran. Haha, ack vad bra.

Nu är jag tillbaka igen, klockan är denna gång 13.04, det kom en massa kunder och jag var tvungen att göra ett uppehåll i mitt bloggande. Alla skulle med tåget som gick 13.05, som alltså går nu.

Haha, fy fad tråkiga bloggar ni får läsa nu. Bara om jobbet. Hohoho. Fast det får ni stå ut med, det är ju det jag sysselsätter mig med dessa dagar och det är inte så särskilt stor variation på mina arbetsuppgifter. Det var ju skillnad när jag gick i skolan, då hade jag ju massa olika saker att göra varje dag.
Det är det som är så skönt med att jobba, även om jag har störda och tråkiga tider så kan jag släppa jobbet när jag går hem. Skolan var man ju alltid tvungen att ta med sig. Det enda jag måste göra är att komma ihåg att ha matlåda med mig.

Egentligen så ska vi bara ha ungefär en halvtimmas lunch, eller måltids-tid som det heter här, fast idag var det ungefär en timme. Det är fördelen med att ha introduktion med chefen, jag följer henne och vill hon sitta och äta i lugn och ro så gör vi så. Ack vad bortskäd jag blir.
Nej, nu är klockan 13.21 och jag måste byta färgband i min biljettutskrivare.
Brb.
Nu är färgbanden bytta, klockan är 13.28, det krånglade lite för färgbanden på den första rullen gick av och vi fick springa och hämta nytt.

Nu är det lugnt, det har varit lugnt större delen av dagen faktiskt. Neta tror att alla kommer imorgon för att resa bort över helgen och så. Det kanske dom vill, det är ju förståerligt att man vill lämna Eskilstuna över helgen, det ska ju bara bli halvbra väder.

Usch, alltså jag är verkligen inte nöjd med min stol. Jag sitter i hörnet idag och där är det trängre än det var igår, nu står biljettskrivaren på golvet vilket gör att jag inte kommer tillräckligt nära skrivbordet. Fast jag gillar ändå att sitta här i hörnet så det uppväger litegrann. För igår satt jag mitt i, jag var precis det första man såg när man gick in genom dörrarna in hit till SJ.s Resebutik Eskilstuna. Nu sitter jag mot väggen vilket innebär att de går till Anita istället för mig. Haha. Fast det spelar egentligen ingen roll för det kommer inga kunder alls idag, bara precis innan stortågen ska gå till Västerås eller Stockholm.Imorgon är det Fredag, då ska jag till Ingela för hon fyller år. Det är lite jobbigt för jag har jobbat så mycket att jag inte hunnit köpa någon bra present. Men andas lugnt bruden, jag hinner med det imorgon.
Det blir alltså alkohol imorgon. Haha, hoho, hihi.Nu är klockan 13.33 och det har kommit en synskadad man in i butiken, Anita ropade att det gick bra att gå rakt fram till hennes kassa men han har valt att stå på golvet, lutad mot sin käpp och harkla sig. Jag tror att han kanske hör ihop med kvinnan som diskuterar biljetter med Ninni lite längre bort.

Nu ska jag sluta skriva, det blir en aning långrandigt detta. Jag ska nog läsa i aftonbladet, expressen och ekuriren. Jag blir extremt allmänbildad av att jobba!
Här sitter man då, på jobbet. På SJ och för tillfället händer det absolut ingenting. Antagligen kommer det komma en drös med folk om ungefär 20 minuter eftersom alla tåg går runt heltimmarna... Så det blir en massa dötid. Men men, det är rätt skönt det också.
Jag sitter alltså här, i mitt lilla kassabås på SJ:s Resebutik Eskilstuna, i min uniform. Jag önskar nästan att jag hade en kamera så jag kunde ta kort på mig i min uniform. Jag ser så vuxen ut! Folk tar mig på allvar för jag sitter i kassan och jag ska veta vad dom frågar om. Haha, det vet jag inte.
Nu sitter dom där bakom mig och pratar om scheman, jag funderar på om jag borde ta mig dit bak och säga till att jag inte kan jobba nästa tisdag. Nu kommer det en kund!
Woho! Det var två holländskor som ej kunde svensk och ej hade ett fungerande betalkort. Men no worries, I managed to communicate with them just fine and provide them with the tickets they wanted.
Ny kund!
Hon ville veta när tåget gick till Mjölby.
Ny kund!
Nu när klockan börjar närma sig tjugo i fyra så börjar kunderna att komma. Ack ack ack, att de inte kan sprida ut sig lite, alla ska komma och hetsa precis innan tåget går.

Nu finns det tydligen kaffe, de erbjöd mig men jag avböjde, jag dricker ju inte kaffe. Jag hör att de skojar om att vi ungdomar inte blir vuxna längre.
Nya gardiner har vi också, ack vad trevligt.
Nu erbjöd de mig saft, jag avböjde det också. Jag har ju min kampanj att jag ska dricka två flaskor vatten per dag, hittlls går det bra. Jag har druckit en och en halv flaska. 

Nu fylls väntsalen därute med folk igen, jag börjar märka ett mönster här. Alla kommer när tågen går, haha, hur kan det komma sig? Det undrar jag.
Faktiskt.

Det har ju egentligen hänt en massa saker, med studentskivor, tiokamp och studenten men det orkar jag inte skriva om nu. Det får ni läsa i alla andas bloggar, u see. Jag är en sån där lat jävel. Fast en lat jävel som ska jobba till klockan 19.00 ikväll.

Gah, nu har jag inte kunnat skriva på typ 20 minuter... Kunderna bara stormade in och två tjejer kom tre minuter innan deras tåg gick och ville köpa periodkort... Var sitt! Haha, stressfaktor på hög nivå. Nu är det återigen lugnt som en filbunke.
Igår mina kära bloggläsare var det alltså dags för St Eskils bal och naturligtvis var er trogna bloggare där för att dokumentera. Jag kan tyvärr inte ge er några högkvalitetsbilder eftersom vi har en kamera från 1800-talet men ni ser iallafall vad det föreställer.sara & ivar
trappbildmy & martinmalina & rikardgruppfoto