Seriöst liksom, nu sitter jag här. Helt ensam i den stora allmänna datasalen A19, det är faktiskt inte så roligt som det låter. Tro det eller ej. Okej, inte helt ensam, jag är ju visserligen omgiven av en massa främlingar men rent socialt sett så är jag ensam
Helt ensam liksom, vad beror det på?
Jo, det började nämligen regna och då försvann både My och Johanna hem till sina egna hem. De ville minsann inte stanna med mig här och KANSKE, observera kanske, bli blöta senare när de skulle hem.

Usch vad elakt.

Nehej, så det verkar som att datorn bredvid mig inte fungerar, tre personer har satt sig där och sedan flyttat därifrån till andra datorer. Antagligen fungerar inte internet, det är nämligen för det mesta internet man vill åt här i A19. För här är minsan inga sidor spärrade såsom det är i övriga datasalar.
Nehej, vad har mer hänt? Jo, MVG i programhantering. Fy fan vad nice! Det tyckte jag att jag var värd faktiskt.

Så, varför sitter jag kvar i skolan när alla mina kamrater åker hem? Jo därför att jag har idiotisk engelska, My har visserligen historia men den verkar inte vara så viktig.
Nu kom det en ny människa till datorn bredvid mig, undrar om hon också kommer flytta iväg om en liten stund. Hon stank iallafall av en blandning av äcklig parfym och äcklig rök. Hon är alltså en rökare, visst, det är klart man får röka men måste hon komma och lukta av sig vid mig?
Haha, nu märkte hon att att datorn inte fungerade! Skadeglad? En aning.

Nehej, så min engelska börjar inte förrän om 40 minuter.

Nu kom det ännu två personer, stannade framför datorn bredvid mig och funderade högt om man kan stoppa in usb i den datorn. Det kan man inte men det sa jag inte till dem, det förstod de ändå. De har gått iväg nu.

Seriöst, här sitter man vid e-messenger men inte en enda jävel är online. Liksom, vart är alla? De har ju åkt hem, varför sitter de inte vid sina datorer? Inte ens min älskling är online, uschanimig.

Nu sitter det två blondiner längre bort och läser högt om naturgas. Fattar dom inte att inte alla härinne vill höra om deras dumma gaser? Haha, ingen vill väl egentligen höra om deras gaser men speciellt inte inne i en allmänn datasal. Jag visste att jag borde ha tagit med mig min mp3. Varför gjorde jag inte det?

Fuckaduck.

Vad ska jag skriva om nu då? Det har inte hänt så mycket idag faktiskt, en rätt så händelselös dag.

Jag ska som skrivet ha engelska snart, nu om 38 minuter. Där ska vi ha ett fucking idiot.tal. Igen, min idiot.lärare har blivit kär i oförberedda tal. Liksom, betygen ska vara satta på torsdag, är det någon mening med att göra tal nu?! Dumt att han spred ut det lite fint över hela läsåret, nu har vi gjort tre tal och två prov de tre sista veckorna istället. Jag hatar engelska, det är nu ni ska säga "Nej Johanna, inte Hata. Hata är ett sådant starkt ord, säg ogillar istället." Men nej, jag HATAR engelska. Och jag har mina skäl.


lördag kommer Kat hem igen.
söndag kommer Eric hem igen.
Nästa vecka kommer Fran hem igen.
Snart är alla hemma igen, tur är väl det.

Suck, nu är det BARA 35 minuter kvar tills engelskan börjar. Jag har äckligt tråkigt! Kan det vara så att jag faktiskt vill ha engelska bara för att slippa denna tråkighet? Nej, så är det verkligen inte. Jag sitter hellre här tre timmar till istället för att ha fucking engelska. jag hyser agg mot engelska. Vad underbart det vore om min idiot.lärare har halkat omkull och brutit benet och lektionen är inställd idag.

Jag undrar om det kanske börjar åska snart, det är fullt möjligt att det gör det. Molnen är liksom kolsvarta och ser lika åskiga ut. Jag undrar om datorerna här inne dör då. Jag undrar om vi får sluta tidigare från engelskan om det börjar tok.åska och vi inte hör vad varandra säger i sina tal. Haha, fy vad komiskt!

Sakta men säkert töms datasalen på folk, fast det tillkommer hela tiden nya men inte lika många som trillar bort. Nu kom det någon och tog stolen från den trasiga datorn bredvid mig. Nu kan inga komma och bråka med datorn bredvid mig, såvida de inte står upp. Eller tar en annan stol från en annan dator. Det är ju förstås en stor möjlighet. It is possible you know.

Jag måste börja tänka på engelska nu, så jag har kommit in i det lagom tills lektionen börjar. Oh fuck it. Jag skiter i att tänka på engelska. Jag VÄGRAR!

Nu pratar blondinerna om metangaser i lera på havsbottnen. Vad fint att de anser att det är deras uppgift att undervisa hela salen om metangas. Eller inte.

Såhär ser mitt schema ut på onsdag:
08.30 --> 09.50 Engelska
10.10 --> 11.20(?) Samhäll

MEN! På onsdag är samhällen inställd, för våran underbara lärare där insåg att det inte är någon som helst mening med att ha lektion. Men tro fan att vi nog ska ha engelska. Jag VÄGRAR ha engelska på onsdagmorgon. Dessutom har vi bara dom två lektionerna för efter samhällen är det lunch och då börjar våran bufferteftermiddag. Om idiot.läraren i engelska vägrar låta oss slippa lektionen så är han ännu mer dum i huvudet än jag tror han är nu.

Nu är det 26 minuter kvar tills engelskan börjar. Jag ska sluta blogga nu, det måste ju finnas något annat att göra på internet.

Nu pratar blondinerna om båtar som sugs ner i metangasfickorna på havsbottnarna där "lager av växter och djur följer lägger sig som ett täcke över vrakdelarna". Haha, komiskt.

ByeeTyck synd om mig?
Okej, jag vet att jag i mina tidigare bloggar har skrivit detta men nu ska jag faktiskt göra psykologin! Idag ska jag ta mig i kragen och få den gjord även om jag hatar det. Så svårt kan det ju inte vara, det är bara att komma igång som är det svåra.
Jag ska göra klart den idag!
Jag ska!Denna morgon har varit underbart mysig med massa mys med älskligen, ack vad gosigt ♥

a kiss is still a kiss


Ikväll mina kära vänner är jag chaufför åt min far och Anna, de fyllebultarna sitter och dricker alkohol i vardagsrummet. Ack ack ack.

Så jag och älsklingen ska skjutsa iväg fyllebultarna till deras fest, sen ska vi åka iväg till Gurran och äta kladdkaka.

Jag har tydligen en gammal dator.

Sådär, nu har ni en vacker och trevlig uppdatering av min förestående kväll.

Nu ska jag göra andra viktigare saker.

Btw, inga extrafunktioner denna kväll.
Dunk da dunk da dunk dunk. Så låter det från högtalarna just nu, fast nu byttes det till en gammal goding. Björn Rosenström - Het.
Fast hans nya skiva är inte så bra, det är synd.

Alldeles strax ska jag fortsätta med psykologin men problemet är att groupwise inte fungerar så jag kan inte maila in det idag. Sa jag problem? Haha, det enda det betyder är att jag har lite mer tid på mig att göra klart den här dumma uppgiften. Just denna psykologi.uppgift var enormt tråkig, jag har nog aldrig varit så extremt oengagerad i psykologi förut. Jag säger bara gah!

Nu plockar älsklingen med massa sladdar, musiken har tagit slut. Nu sa han "Åh herregud vilken dålig", samtidigt som han studerar en sladd. "Det är sanslöst". Jag vet inte riktigt vad problemet är men jag sitter här och försöker se uppmuntrande ut. Det blir nog bra, musiken kommer nog igång snart.  Svordomarna utvecklas. "Fan vad dåligt!"

Idag har varit en bra förmiddag med frukost, chips, smultroncider och mariekex. Oh ja, det var allt denna förmiddag har bestått av. Eller är det?

Nej, nu ska jag ta och bädda sängen och sedan sätta mig där och skriva lite psyk.


Btw, här kommer en trevlig sommarbild såhär på denna mulna dag.Put your ass up in the air!

Internt skämt.
Så vad är det som händer? Jo, det regnar. Igen, om det inte stormblåser så regnar det. Vart har sommaren tagit vägen? Det kan man sannerligen undra, jag säger bara det. Regnar det på studenten så blir jag inte glad, då dör mitt hår big time.

Egentligen så ska jag nu sitta och skriva på min psykologihemtenta men jag har ännu inte börjat, den ska in imorgon så jag anser att jag fortfarande har lite tid på mig. Är ju ledig idag u know. Jag hinner nog göra klart den, om jag börjar någon gång. Jaja, det ordnar sig. Man ska inte haka upp sig på småsaker.

Vad har mer hänt? Jo, igår hade vi engelskaprov, ingen aning om hur det gick men det ordnar sig nog det med. Sedan hade vi betygsprat på projektarbetet, är vi bäst eller är vi bäst? MVG liksom, oh yes, lyckan regnade ner över oss. Jag behöver sannerligen lyckan, betyget jag fick senare på dagen drog ner min lycka totalt men tack vare lyckan över projektbetyget så landade jag någonstans på neutral. Neutral funkar för tillfället.

Gårdagen och dagens förmiddag har jag tillbringat med Andreas, det var mysigt =). Jag trivs när det regnar och jag är varm och i myskläder, då funkar regnet. Men när jag sedan ska transportera mig genom regnet så är det inte lika mysigt...

Aja, sak samma. Nu måste jag faktiskt börja med den idiotiska psykologin.

Bye bye cutiepie

Nu sitter jag här med min kära kamrat med samma namn som personen som skriver. Var det för klurigt att lista ut? Jag menar naturligtvis Johanna Gustafsson, för vem annars heter samma sak som jag?

Vi har nyss haft matlagning, cookin.lesson för er som vill vara lite internationella. Vi lekte memory med alla tusen kryddburkar och åt mackor. Ack vilken produktiv lektion. Eller inte.
Senare idag, närmare bestämt 12.35 så ska vi gå iväg och ha religion, även denna lektion kommer vara extremt produktiv. Eller inte.
Efter religionen ska vi gå och ha svenska, där vi naturligtvis kommer vara otroligt produktiva! Eller inte.
Alltså, för att hålla er uppdaterade. Just nu har vi en vacker håltimma där vi är otroligt o-produktiva. Eller inte, tro det eller ej men under denna håltimme är vi extremt produktiva med både tal och religionsuppsats. Inget av detta tillhör egentligen mig, det tillhör flickan med samma namn som jag, alltså Johanna men snäll som jag är så hjälper jag henne med renskrivningen. Fast vi har inte riktigt kommit igång ännu, jag sitter och bloggar och Gurran mailar utomlandet om starbucks och hunkar. (alltså hetingar)

Idag spelade vi alltså memory på matlagningen, seda fick jag och Gurran (läs flickan med samma namn som personer som sitter och bloggar just nu, alltså Johanna) vi blev speciellt utvalda till att bära två svarta sopsäckar till sopstationen utanför a.huset. Inte kunde vi ana att säckarna var fulla med glasburkar och var snortunga, när vi således skulle slänga dom där säckarna över våra huvuden och in i sopcontainern var det en aning svårt. Men vi slog våra kloka huvuden ihop och använde våra råstyrka tillsammans. På det sättet lyckades vi med det omöjliga. Detta lyckades vi även göra trots att regnet regnade ner på oss och gjorde våra kläder prickiga med sin väta.

Ikväll ska jag gå på bio med min älskling som turligt nog har en 3.mobil vilket gör att han får gå för halva priser på tisdagar. "Fy fan vad nice moberg!"

Men, nu ska jag faktiskt börja skriva rent Gurrans tal, just för att jag är så otroligt snäll.

Hejdå.
Vi lyssnar men gör ändå som vi vill
Det är bara vi två i vår vik
Din brunbrända arm
Så stark och så varm
Ligger trygg mot min axel och rygg


Över två månader nu och det har nog varit den bästa tiden i mitt liv.

a kiss is still a kiss

Denna helg har varit riktigt händelserik och produktiv.
Jag har bland annat hittat studentkläder! Så nu är hela min outfit färdig liksom, det känns bra.
Sen var vi ute på vischan igår, eller ute i Stora Sundby. Grillade lite och kollade på Eurovision och sånt. Det var himla trevligt faktiskt. Jag har iallafall lärt mig spela råttknull även om det nu inte var särskilt roligt spel.

Idag är en konstig dag, både jag och älsklingen är helt döda utan anledning. Nyss låg vi och sov i typ en timma trots att vi egentligen inte var särskilt trötta men somnade gjorde vi ändå. Men men, det spelar egentligen ingen roll eftersom jag inte har något brådskande att göra idag. Det enda jag har är en psyk.hemtenta som kan mailas in på fredag så denna vecka borde bli riktigt lugn och trevlig.

Nej, nu ska jag gå och umgås lite med min förkylda älskling, stackarn går runt och hostar som en liten sjuk katt, jag försöker hjälpa till med tillfrisknandet genom att erbjuda te som lindring för hostan. Oj vad snäll jag är! Eller inte.

Hejdå.
Ja, jag vet, mina rubriker här på min trevliga blogg är underbart dåliga. Men ni älskar dom ändå, erkänn!
Jag har alltså håltimme nu, som ni kanske har gissat just tack vare min trevliga rubrik.
Jag har just skrivit klart mitt tal, sämre tal får man nog leta efter men det är ju iallafall klart. Vilket är bra.

Klockan 15.35 ska jag ta bussen in till stan, till min eftermiddagslektion som börjar 16.00 --> 18.40 Fast det är inte så hemskt som det låter, det är en rätt så rolig lektion faktiskt. Rörlig bild, movable picture u know. Eller inte.

Egentligen borde jag öva på mitt idiot.tal men det vill jag inte, det är nog bra om det är lite spontant och så tänker jag mig.

Idag fyller Viktor år, Grattis Viktor! 20 år! Woho!
Jag fyller 20 år nästa år, ännu mer woho!

Ikväll ska älsklingen och hans kamrater fira Viktor tror jag, de ska nog iallafall dricka alkohol tänker jag mig och säkert må skit imorgon. Men det är så det är, det överlever dom.


Imorgon är det den 18:e!


puss

Yes, denna vecka rullar på. Idag ska jag sova hos min underbara vän My.
Nyss var jag hos tandläkaren där dom påpekade hur fint jag har det bland mina tänder. Det kändes bra.
Ännu mera nyss pratade jag med mina vänner i Australien, snart snart kommer dom hem. Det är bra.
I helgen hade jag det underbart roligt, jag dansade, skuttade och skrattade. Det var en lyckad kväll på alla nivåer.
På torsdag är det den 18:e maj. Det är ett underbart datum!
Idag kära folk är det storm ute, jag har en teori om att det kanske blir regn om ett tag. För det har blåsit ihop en massa moln till ett enda stort grått läskigt moln.

Nyss så cyklade vi i stormen, jag och älsklingen, det var uselt jobbigt ska jag säga er. Sen höll jag på och dö. Jag hade en nära döden upplevelse. Vi skulle ställa in cyklarna i källaren, för att få ner dom i källaren så måste man ner för en brant trappa, Ni vet hur det brukar se ut. Min cykel, som är väldigt baktung välter över mig, dunkar in i min rygg och jag trillar nästan ner för stentrappan med cykeln på ryggen och så gnider jag armbågen i den skrovliga stenväggen på ett väldigt kärvänligt sätt. Det hela var inte särskilt roligt. Men jag överlevde.

Idag ska jag och älsklingen umgås, antagligen med några av hans kamrater, vad vi ska göra är ännu inte bestämt. Det blir nog bra.

Nej, nu ska Andreas återfå sin dator. Jag ska göra annat. Fullt möjligt att jag fyller på mitt cola-glas.Ack vad söt!

Nehej, nu sitter jag här igen. Har denna gång tagit paus från svenskan. Men jag har faktiskt varit duktig, jag har gjort förarbetet. Ska bara skriva ner det på datorn också, så gör jag resten imorgon.
Jag tänkte bara uppdatera min kalender här för er som antagligen inte alls är intresserade men jag gör det iallafall.

Vecka 20:
Måndag 15 maj: Samhällsinlämning + Oförberett engelskatal
Tisdag 16 maj: Svenskainlämning - Borkmanrecension
Torsdag 18 maj: Svenska - festtal

Vecka 21:
Måndag 22 maj: Engelskatal - genomgång +  få våra tal-ämnen
Tisdag 23 maj: Svenska - festtal
Onsdag 24 maj: Engelskatal
Fredag 26 maj: Psykologiinlämning

Vecka 22:
Måndag 29 maj: Engelskatal
Onsdag 31 maj: Engelskatal

Vecka 23:
Lördag 10 juni: STUDENTEN!
Ack ack ack vad vackert väder det är! Det är helt underbart varmt, ok, ibland lite för varmt, men det står man ut med. För det är så vackert överallt just nu!
Idag har jag tagit vara på det vackra vädret och cyklat överallt. Först till skolan, sen hem till Johanna, sen till skolan igen och till sist hem till mig. Jag cyklar på som en liten tok, det är bra. Det är nyttigt. Jag är nyttig.
Kom nyss hem och ska alldeles strax fortsätta med mitt samhällsarbete fast egentligen vill jag bara lägga mig på uteplatsens gräs i solen och bara njuta. Det tillåter jag inte mig själv, jag har läxor att göra.
Ack vad tråkigt.


Men, ack vad vackert!
Summertime

Sommaren har kommit till Eskilstuna!

Ok, låt mig först uttrycka en aning ilska över att allt jag just skrivit i detta inlägg just försvann! Det var jättemycket underbart bra text! Gah, nu får jag försöka skriva om det, fast det blir nog inte alls lika bra eller utförligt. =/. Förstå min frustration!

Idag har det iallafall, som jag redan skrivit men som försvann, varit helt underbart väder. Egentligen skulle jag ha tillbringat dagen i Västerås med min kära syster men hon fick migrän, så jag stannade hemma. Det gjorde faktiskt ingenting för jag tillbringade denna vackra försommardag nere på staden med Sara. Hon var mitt moraliska stöd när jag letade hysteriskt efter studentkläder och tro det eller ej men jag hittade en kjol! Den är himla vacker och jag skiter i om halva Eskilstuna kommer ha på sig exakt samma kjol för ingen kommer vara lika fin i den som jag. Ja, jag är självgod.

Vad har hänt mer i världen då? Jo, två av mina underbara vänner håller just nu på att flytta för fullt. Dessa vänner går egentligen under kodnamen Mypp och Jopp men jag väljer att kalla dem vid deras födelsenamn:
 My


och

Johanna
Tack och hej.
Leverpastej.
Hey hopp.
Gummisnopp.
Tänkte bara upplysa er om att min hund numera finns på internet också!
Där någonstans ska hon finnas.
Men ni får leta själva.
Ok, jag och mina kamrater har börjat känna av en viss press och stress inför den närmsta framtiden, varför? Läs detta:

Vecka 19:
Måndag 8 maj: Dataprov + Engelska-litteratur-seminarium - tala i 5 minuter om en bok.
Tisdag 9 maj: Religionsinlämning + religionsredovisning
Onsdag 10 maj: Engelska - essaywriting 8.30 --> 11.00

Vecka 20:
Måndag 15 maj: Samhällsinlämning
Tisdag 16 maj: Svenskainlämning - Borkmanrecension
Torsdag 18 maj: Svenska - festtal

Vecka 21:
Måndag 22 maj: Engelskatal - genomgång
Tisdag 23 maj: Svenska - festtal
Onsdag 24 maj: Engelskatal
Torsdag 25 maj: Psykologiinlämning?

Vecka 22:
Måndag 29 maj: Engelskatal
Onsdag 31 maj: Engelskatal

Vecka 23:
Lördag 10 juni: STUDENTEN!
Ja, det är äckligt mycket att göra. Och ja, imorse på engelskalektionen bestämdes det att vi ska ha tre tal till och ett oförberett. Vi har inte fått våra topics som vi ska prata om, vi får inte bestämma det själva utan det ska läraren göra åt oss... Jättekul, vi kommer inte få våra topics förrän måndag vecka 21, helt sjukt.
Vi måste seriöst ta och prata med läraren om att det är helt omöjligt att ha så mycket engelska den här sista tiden. Om han nu tycker att han inte har något att sätta betyg på så är inte det vårat fel utan det är han som borde ha planerat bättre och låtit oss göra kanske småsaker hela tiden. Nu hyar vi typ slappat hela året för att de tre sista veckorna dö av utmattning. 
Så fort man försöker säga ifrån till en lärare som försöker ge en ännu en uppgift så får man skäll för att "ska mitt ämne få lida på de andra ämnenas bekostnad?!"
Alla våra lärare beter sig som att de är tre år gamla och att vi enbart har deras ämnen.. Dom skiter totalt i att vi dör och att vår fritid är obefintlig. Jävla bajs är vad det är.

Då undrar ni kanske varför jag sitter här istället för att plugga arslet av mig? Jo, av de enkla anledningen att jag inte slutar förrän 18.40 ikväll, kul. Hur mycket kommer jag orka göra ikväll? Men orka måste man, för vi har idiot.historia och idiot.svenska tills imorgon. Jag har inte hunnit göra något av det eftersom att jag ägnade hela kvällen igår åt att skriva på min religion och jag hann ändå inte göra klart den. Jag får göra den imorgon.

Gah.
I don't like to see the sky painted grey
And I don't like when, nothin's goin my way
And I don't like to be the one with the blues
But I do love you

I love everything about the way your lovin me
The way you lay your head upon my shoulder when you sleep
And I love to kiss you in the rain
I love everything you do, I do

a kiss is still a kiss

Nyss tänkte jag, i min paus från religionen, att jag skulle ta kort på min studentmössa och sen lägga upp den här för min studentmössa är riktigt vacker. Fast jag ångrade mig när jag insåg att jag, för att kunna lägga upp bilden här, var tvungen att starta den andra datorn och lägga in bilden där och sedan lägga in den i min dator eftersom att min usb på denna dator inte fungerar som den ska. Så, ni får överleva utan en studentmössa-bild. Ni kan istället fantisera om hur snygg och vacker mössan är!
Jag ska se om jag hittar en annan bild att lägga upp här istället, jag tycker att min blogg känns så ofullständig om jag inte har med en bild.

Nehej, så vad har jag gjort idag? Jag har allmänbildat mig genom att titta filmen American History X, ack vad gripande och hemsk. Jag borde inte se på sådana filmer, blev helt deprimerad och upprörd.

Just nu så ska jag egentligen sitta och plugga järnet, vilket jag har gjort också men nu har jag alltså en paus. Man kan inte plugga hela tiden faktiskt, ibland måste man interneta också. Fin svenska där...

När jag kom hem idag så var lägenheten alldeles tom, förutom min ensamna och kelsjuka katt, för min far och hund hade åkt iväg till Göteborg. Lillebror var fortfarande i Kungsör... Jag ska nog lägga upp en bild på min darling hund, henne saknar jag!