In the school baby

1kommentarer

Nu sitter jag här med min kära kamrat med samma namn som personen som skriver. Var det för klurigt att lista ut? Jag menar naturligtvis Johanna Gustafsson, för vem annars heter samma sak som jag?

Vi har nyss haft matlagning, cookin.lesson för er som vill vara lite internationella. Vi lekte memory med alla tusen kryddburkar och åt mackor. Ack vilken produktiv lektion. Eller inte.
Senare idag, närmare bestämt 12.35 så ska vi gå iväg och ha religion, även denna lektion kommer vara extremt produktiv. Eller inte.
Efter religionen ska vi gå och ha svenska, där vi naturligtvis kommer vara otroligt produktiva! Eller inte.
Alltså, för att hålla er uppdaterade. Just nu har vi en vacker håltimma där vi är otroligt o-produktiva. Eller inte, tro det eller ej men under denna håltimme är vi extremt produktiva med både tal och religionsuppsats. Inget av detta tillhör egentligen mig, det tillhör flickan med samma namn som jag, alltså Johanna men snäll som jag är så hjälper jag henne med renskrivningen. Fast vi har inte riktigt kommit igång ännu, jag sitter och bloggar och Gurran mailar utomlandet om starbucks och hunkar. (alltså hetingar)

Idag spelade vi alltså memory på matlagningen, seda fick jag och Gurran (läs flickan med samma namn som personer som sitter och bloggar just nu, alltså Johanna) vi blev speciellt utvalda till att bära två svarta sopsäckar till sopstationen utanför a.huset. Inte kunde vi ana att säckarna var fulla med glasburkar och var snortunga, när vi således skulle slänga dom där säckarna över våra huvuden och in i sopcontainern var det en aning svårt. Men vi slog våra kloka huvuden ihop och använde våra råstyrka tillsammans. På det sättet lyckades vi med det omöjliga. Detta lyckades vi även göra trots att regnet regnade ner på oss och gjorde våra kläder prickiga med sin väta.

Ikväll ska jag gå på bio med min älskling som turligt nog har en 3.mobil vilket gör att han får gå för halva priser på tisdagar. "Fy fan vad nice moberg!"

Men, nu ska jag faktiskt börja skriva rent Gurrans tal, just för att jag är så otroligt snäll.

Hejdå.

1 kommentarer

Anonym

23 May 2006 11:11

du verkar vara en vänlig själ! i wish i could get to know u better!

Kommentera

Publiceras ej