paus från religionen

0kommentarer

Nyss tänkte jag, i min paus från religionen, att jag skulle ta kort på min studentmössa och sen lägga upp den här för min studentmössa är riktigt vacker. Fast jag ångrade mig när jag insåg att jag, för att kunna lägga upp bilden här, var tvungen att starta den andra datorn och lägga in bilden där och sedan lägga in den i min dator eftersom att min usb på denna dator inte fungerar som den ska. Så, ni får överleva utan en studentmössa-bild. Ni kan istället fantisera om hur snygg och vacker mössan är!
Jag ska se om jag hittar en annan bild att lägga upp här istället, jag tycker att min blogg känns så ofullständig om jag inte har med en bild.

Nehej, så vad har jag gjort idag? Jag har allmänbildat mig genom att titta filmen American History X, ack vad gripande och hemsk. Jag borde inte se på sådana filmer, blev helt deprimerad och upprörd.

Just nu så ska jag egentligen sitta och plugga järnet, vilket jag har gjort också men nu har jag alltså en paus. Man kan inte plugga hela tiden faktiskt, ibland måste man interneta också. Fin svenska där...

När jag kom hem idag så var lägenheten alldeles tom, förutom min ensamna och kelsjuka katt, för min far och hund hade åkt iväg till Göteborg. Lillebror var fortfarande i Kungsör... Jag ska nog lägga upp en bild på min darling hund, henne saknar jag!Kommentera

Publiceras ej