vajert väder today!

0kommentarer


Ok, låt mig först uttrycka en aning ilska över att allt jag just skrivit i detta inlägg just försvann! Det var jättemycket underbart bra text! Gah, nu får jag försöka skriva om det, fast det blir nog inte alls lika bra eller utförligt. =/. Förstå min frustration!

Idag har det iallafall, som jag redan skrivit men som försvann, varit helt underbart väder. Egentligen skulle jag ha tillbringat dagen i Västerås med min kära syster men hon fick migrän, så jag stannade hemma. Det gjorde faktiskt ingenting för jag tillbringade denna vackra försommardag nere på staden med Sara. Hon var mitt moraliska stöd när jag letade hysteriskt efter studentkläder och tro det eller ej men jag hittade en kjol! Den är himla vacker och jag skiter i om halva Eskilstuna kommer ha på sig exakt samma kjol för ingen kommer vara lika fin i den som jag. Ja, jag är självgod.

Vad har hänt mer i världen då? Jo, två av mina underbara vänner håller just nu på att flytta för fullt. Dessa vänner går egentligen under kodnamen Mypp och Jopp men jag väljer att kalla dem vid deras födelsenamn:
 My


och

Johanna
Tack och hej.
Leverpastej.

Kommentera

Publiceras ej