Hmm

0kommentarer

Satte mig just här vid datorn och kollade snabbt igenom mina standardsidor på internet och kom fram till att för knappt ett år sen så kunde jag tillbringa timmar framför datorn utan att egentligen göra något. Nu har jag ju bara mina fåtal sidor som jag följer, sedan blir jag rastlös och sätter mig för det mesta här på blogg.se
Jag lever mitt internetliv genom blogg.se helt enkelt, vilket måste vara trevligt för er för ni får ju följa mitt otroligt intressant liv! Woho!

Uppdatering om lägenheten:
Det är i skrivande (skrevande? HAHAHA!) alltså i skrivande stund som det är endast 19 dagar tills vi får nyckeln till vårt nya hem.
Olyckligtvis är det fortfarande osäkert huruvida vi faktiskt kan BO där då eftersom att de för tillfället håller på och stambyter och då har de rivit ner hela badrummet såvitt vi kan förstå det. Ett plus är att vi får ett helt nyrenoverat badrum där vi själva har valt färgerna och så. Vilket är trevligt.
Sen är det ju så att vi faktiskt får nyckeln den första så vi har ju tillgång till lägenheten även om vi inte kanske kan sova där. Frågan är då om det gör särskilt mycket  eftersom vi har sjutusen möbler att montera ihop. Oh well, vi får se hur det går. Hursomhelst så är det bara 19 dagar kvar. Imorgon är det 18.
Ännu en bra sak med att de stambyter nu är att jag inte hade velat bo där när det hela pågår. De som bor där får ingen kompensation för att de inte kan använda sitt badrum på en hel månad. Jag tycker ju lite att om det är så att vi inte kan använda badrummet under de första två veckorna i vår lägenhet så borde vi få hyresavdrag men så går det tydligen inte till. Man ska tydligen bara vara tyst och acceptera att man inte har någon som helst kontroll över sitt hem.
Vad gör man egentligen när man stambyter och varför måste det göras? Vad blir bättre efter stambytet?

Imorgon börjar min andra VFU-period vilket innebär Back to the dagis! Det ska bli roligt, jag hoppas att ungarna fortfarade minns mig.

Aja, nu ska jag göra andra saker men först ska jag länka er till en helt underbar liten film!
Jag beordrar er att titta!

http://www.youtube.com/watch?v=usEePvRuiLI

Kommentera

Publiceras ej