Yepyep, nu har det äntligen hänt. En alldeles ny liten människa har anlänt till denna värld. Ack så söt!
Namn? William


bebis 4bebsi 3bebis 2bebis
Hahahahahahaha! Jag menade naturligtvis Saco-mässan! Av någon anledning kom jag och tänka på den idag, vet inte varför. Satt och hade lektion då så det kan kanske förklara saken...

En tanke nu bara;
Om man är beroende av glasögon, hur funkar det då när man t.ex. ska träna? Kanske simma tom.? Om man verkligen är blind utan glasögonen och inte har linser.Då måste man ju ha glasögonen på, jobbigt om man tränar typ karate eller liknande. En spark och ögat är fullt av glassplitter... Kul.
Och sen, de proffisionella simmarna som verkligen är blinda utan glasögon, tror ni de har special-sim-glasögon? Som är slipade för deras synfel? Ackackack, vad jag tänker!

Dagens nyhet:
Jag och älsklingen har inhandlat en tv till vår lägenhet! Den är nu uppackad och provtittad och den funkar finfint. Andreas undersöker hur bra det funkar med xbox på den, det verkar fungera fint även det.
Det var världens största och otympligaste kartong till tv.n så nu ligger det en enorm kartong i detta lilla rum som man får flytta  runt så fort man ska ta sig någonstans... Vi får ta och slänga den imorgon tror jag.
Inte nu, för det ösregnar.

Idag gjorde jag ett kap! Det är cd.rea på Åhlens, jag och Linn var där och kollade läget och då hittade jag den. Gilmore Girls säsong 1, nedsatt till 299! Det var som i en dröm! Eller inte riktigt men bra nära! Jag köpte den och nu ligger den vackra boxen i min väska och bara väntar på att få bli tittad på.
Jag har kommit fram till att jag gillar DVD-boxar, ska nu börja samla på Gilmore Girls. Innan hade jag precis inhandlat my no. 1 favourite; Buffy!
Buffy, Gilmore Girls, Grey's Anatomy och Top Model är mina absoluta favoriter på tv.tablån. Lyckligtvis, eftersom jag har boxarna, behöver jag inte slaviskt boka tv.n till Buffy. Men när det gäller de andra två seriena så kan ni räkna med att när de sänds, tittar jag.
Fast inte på Gilmore Girls just nu eftersom idiotiska kanal 5 delar up varje säsong i två minisäsonger så jag måste vänta tills de behagar börja visa det igen! Hyser jag agg mot kanal 5? Javars... Litegrann kanske. Sådär lagom liksom.
Så denna vecka är det hittills bara Top Model som ska följas slaviskt.

Blev just upplyst om att den ljuvliga serien Grey's Anatomy ska börja snart igen. Det var sannerligen på tiden kanal 5!

Nu ska jag nog återigen publicera en bild här i bloggen som inte alls har med texten att göra...

boo34

Hahahaahahaha! Vilka snyggingar!
Äntligen har mitt internet återuppstått! En hel helg utan internet var otroligt tråkigt. Jag var totalt avskärmad från omvärlden och allt annat också. Bra för min uppsats, dåligt för mig.
Uppsatsen alltså, blev precis klar med PRA 1. Otroligt... ointressant tror jag nog de flesta tycker. Jag behandlade den otroligt intressanta frågan: Hur använder sig man av den fenomenografiska didaktiken på Djurgårdens förskola när det gäller att få barnen att förstå vad de lär sig?
På något sätt lyckades jag spotta ur mig 4 sidor om just det ämnet, kan ni tänka?
Sen, när det väl var utskrivet och jag skule häfta ihop eländet så blir först häftan helt skel och jag måste ta bort den. Så försöker jag igen, då blir pappret helt knöligt men ingen häfta kommer. Jag öppnar häftaren och ser att det är slut på häftor (vad heter det egentligen? det kan väl inte heta häfta?) Så jag fyller på med nya häftor men det funkar fortfarande inte! Nu har jag lyckats knögla till hörnen på min uppsats rätt så bra men jag provar ännu en gång, ingen lycka. Så till slut kommer jag på den bra idéen att sluta plåga min uppsats och istället prova på ett kladdpapper. Jag öppnar återigen häftaren och ser att det har fastnat en häfta i öppningen, jag pillar bort den och VIPS! Äntligen fungerar min häftare igen! Ack vilket äventyr.

Har egentligen mycket mer att skriva men jag fick just en påminnelse från min mobil om ännu lite mer skolarbete jag måste göra tills imorgon!

face 3

Om 10 minuter ska jag ockupera tv.n och glo på kvällens avsnitt av Top Model.

Hade egentligen tänkt skriva värsta bästa bloggen men tappade ALL inspiration, pappa kom in och störde.
Oh well, ni överlever?Ja, jag har också märkt att denna blogg egentligen mest handlar om att lägga upp bilder på mig själv men ärligt talat, gör det särskilt mycket?

//Johanna - we've finished all the lemons and we're runnin out of salt

Nu är det alltså måndag morgon, igen. Dessa jävla måndagar bara fortsätter att komma oavsett vad man tycker om det, det gillar jag inte.

Kort uppdatering, helgen var rolig.


Lördagen då:

me and frain
rolling


Söndagen, något lugnare:

tröttImorse kom jag fram till att jag borde ha någon slags stereo i badrummet. I mitt rum hade jag ju musik på men sen när jag skulle in i duschen var jag ju tvungen att överge musiken. Det var lite sorligt, så jag skulle vilja ha stereo i badrummet så man kan lyssna på musik när man duschar!

Yep, sitter nu här och dunkar låten alla hatar. Vilken menar jag? Jo, naturligtvis Boten Anna. Jag vet, jag vet, nu suckar alla åt mig och tänker "Guuud, vilken tönt!"
Ni får tycka så om ni vill, jag accepterar det helt och hållet. Men jag gillar den ändå, den är glad och den gör mig glad. Dessutom tyckte jag om den innan den blev sönderspelad och alla fjortisar började dyrka den.

Jag har nog världens LÅNGSAMMASTE internet! Jag blir tokig på det! Skapligt irriterande.

Nehej, tro det eller ej men jag har varit duktig och bokat tvättstúgan idag igen. Så om en halvtimme ska jag ut och börja tvätta. Duktig och duktig... Enda anledningen till att jag måste boka tvättstugan är ju för att jag har ignorerat min växande tvätthög. Det är inte så duktigt faktiskt.

Dessutom ignorerar jag just nu också mina skoluppgifter, men men, det får jag oroa mig över en annan dag. Idag ska jag njuta av att vara ledig.

Imorgon ska jag återigen gå upp 5.30 för att äta frukost och cykla iväg till tågstationen och klä mig i min fna SJ-uniform. Så, peppar peppar ta i trä, så blir det inget tågstrul imorgon.

Jag hatar tåg.

Ett tips från en SJ-anställd, ska ni åka någonstans till ett viktigt möte eller en tid ni verkligen måste hålla. ÅK INTE TÅG! Och om ni nu absolut måste åka tåg, ha himla god marginal, RÄKNA MED ATT TÅGEN ÄR FÖRSENADE! Och skulle det värsta hända, så snälla, kom ihåg att det är inte stackarna som sitter och säljer biljetter som har ansvaret. Det är inte dom ni ska skälla på för det leder INGENSTANS.

Förresten, jag har en ny favoritaffär. Vila ute i Tuna Park, har de senaste två veckorna inhandlat en skjorta, en vitnerjacka och en höstjacka. Höstjackan är min absoluta favorit, tätt följd av skjortan. Jackan är ljuvlig och jag ser så otroligt vuxen ut i den! Haha, den är jag rädd om så räkna inte med att få se den på krogen!

Drömde förresten om att både HM och Lindex ska lägga ner, vad betyder det egentligen? Det var väl ingen sanndöm tror ni?

Oh well, nu ska jag nog återigen infoga en bild som inte har med innehållet i denna blogg att göra.

dramatisk

Såhär på morgonkvisten innan man tar itu med sista delen av sin uppsats måste man skratta lite:

(Två snobbiga tjejer sitter på institutionens fik och pratar träningsvanor.)
Tjej 1: Det är bra nu att vi kommit igång med träningen.
Tjej 2: Ja det är mycket lättare att träffa någon, nu när man har fittat till sig!

(Morgonen efter valet. En studenttjej ropar från busshållplatsen på ena sidan vägen till en annan studenttjej på busshållplatsen mitt emot): Fredrik Reinfeldt har vunnit valet och min buss körde ifrån mig... FYY FAAAN!


Man 30+ #1: Shit alltså, min morsa tjatar så mycket om alla som fått barn, som att jag också borde skaffa.
Man 30+ #2: Åh, men ligg med din tjej så blir det ju en bebis, det är ju hur lätt som helst.
Man 1: Mmm, men vaddå liksom, läskigt.
Man 2: Hmm, hade inte ni skaffat en katt förresten?
Man 1: Ja, men den är ju kastrerad!

Kvinna (i högtalarröst): We are going to have an extra stop in Gothenburg. We will have a stop at Liseberg because of the...the...the mess. Ehm, because of the mess with books. This stop is near where the mess is.

(Man 40+ sitter vid bord i en bar. En tjej 20+ står brevid och SMS:ar.)
Tjejen: Stavas "kom" med två m?
Mannen: Nej, bara med ett.
Tjejen: Tack...Men du, stavas "alla" med ett l?
Mannen: Eeh...nej, det stavas med två l. (Paus)
Tjejen: Du måste tro att jag är en sån där alfabet!Hahaha! Oh well, nu har jag haft mitt roliga. Nu måste jag börja med idiotuppsatsen.

Idioti är vad det är, nu sitter jag här, IGEN! Jag har ju faktiskt inget nödvändigt att upplysa er om men ändå slösar jag bort värdefull tid här! Fan! Varför gör jag så? Jag har ju en idiotuppsats att skriva och jag har inte ens läst klart all litteratur till den, suck. Jag har verkligen ingen självdiciplin.

Jag hör att telefonen ringer, hoppas det inte är till mig. Jämt när det ringer till mig på hemtelefonen så är det sj eller något annat krångligt och jobbigt.
Det var inte till mig. Det var till lillebror.

Nej, det här får bli en kort blogg idag. Nu måste jag faktiskt fortsätta, försöka ta mig igenom texterna iallafall. Suck.

Fuckaduck liksom. Så känns det.
Nu är denna vecka slut, den har varit innehållsrik ska jag säga er. Jag älskar ungarna på avdelningen, gulligare, snorigare, skrikigare och ljuvligare barn får man väl leta efter! Inte för att låta dryg nu, men "mina" barn var mycket sötare än ungarna på de andra avdelningarna. Haha!
Intervju gjord, sjutusen observationer gjorda och massor av lek med barnen.
Upptäckte dessutom att handledaren min hade massor av intressanta böcker, jag ska nog ta och låna en eller två av dem.

Nu för att uppdatera er om min hälsa då, JAG ÄR SJUUUUUUK! Redigt förkyld ska jag säga er, det har jag nog barnen att tacka för! Det rivs i halsen och bultar i bihålorna, tur att det är helg och att jag har tretusen skoluppgifter att göra. Då har jag en ursäkt till att stanna inne!
Hade faktiskt tänkt ta mig ner till badhuset och simma lite idag men inte med min förkylning, då får man hjärthinneinflammation och DÖR!

Vad har mer hänt? Fick brev från socialstyrelsen idag, där de bekräftar min anmälan till donationsregistret. Yep, jag har anmält mig till att donera mina organ om en olycka skulle inträffa med mig. www.livsviktigt.se!

Nej, nu ska jag ta och duscha. Försöka få bort dagislukten ur håret, dagis har en väldigt speciell lukt ska jag säga er.
Jag håller på att bli förkyld! Åh nej! Oh no!

Helgen? Utgång = fulla stureplansäckel. Ett av äcklena sa till mig att han inte nöjde sig förrän jag och Emma hade hånglat. Störbarn oh ja. Jag sa till honom ordentligt med min bästa dagisröst.

Dagis ja, jag är för tillfället en "fröööööken", alla barn säger fröken till mig. Rätt roligt men också väldigt ovant... Jag misstänker att det är dagisbarnen som har utlöst min förkylning, ni kan inte ana, det är snoriga näsor ÖVERALLT!

Om 10 minuter ska jag cykla iväg till detta dagis, i det svinkalla utomhuset ska jag alltså cykla. Sorgligt nog är min cykelsadel blöt så jag kan nog inte cykla utan jag måste nog stanna hemma! Suck, nej, jag får helt enkelt torka av den dumma sadeln med en handduk. Usch och blä.

Min förkylning frodas.