Jag är en aningen trött just nu men jag måste försöka bekämpa det eftersom Top Model börjar om ca 15-17 minuter, yep yep. Det ska jag se. Vissa kanske säger att Top Model är ett hemskt program eftersom det är så utseendefixerat, jag säger att det är så extremt komiskt att titta på! Flickorna bråkar i varenda program om totalt löjliga saker, haha, me like.

Me also like cheezballz, and I have them! Fast de har en tendens att fräta sönder min gom så jag ska inte  moffa allt på en gång, tro det eller ej, men jag ska spara så jag har tills imorgon också.

De är roligt, min långfingernagel på vänsterhanden har blivit riktigt lång så när jag ska använda det fingret på tangentbordet så är det nageln som trycker ner tangenten. Ja, jag är lättroad och aningen fascinerad över mina naglar just nu. Dessutom ser det helt mobbat ut eftersom en av mina naglar på den andra handen har råkat ut för något konstigt så jag var tvungen att klippa bort den helt. På något sätt hade jag lyckats få ett sår därunder, det gör ont. =(

Just nu lyssnar på jag ännu en gammal goding, Shaggy - Hey sexy lady, oh den är gammal men god. Haha.

Oh well, shit the same. Nu ska jag logga av och gå och dricka lite mjölk eller möjligtvis oboy, sedan sätta mig framför Top Model.
Ja, jag har då alltså nyss blivit färdig med min idiot.upsats om vetenskapsteorier. Inte för att jag vet vad den fyller för funktion för att veta skillnaden mellan positivism och hermeneutik hjälper mig inte till att bli en bra lärare! Hursomhelst så är det klar vilket är skönt för den ska in på tisdag.
Nu har jag bara talet kvar, haha, sa jag bara?! Hysteri! På måndag ska jag hålla ett argumenterande tal, nu upplyser jag er om att det inte är skrivet ännu.
Jag hatar att hålla tal, eller, jag hatar att skriva tal. Hatandet är delat mellan de två alternativen.

Igår var en trevlig kväll, var hemma hos Fran & Eric och bakade chokladkaka och åt den tillsammans med glass. Sen dracks det en massa billighetscola som smakade precis som the real thing!

Sen var det bara att vakna mitt i natten för att åka och hämta lillebror från ännu en av hans fester, ack vilken liten partybror jag har. Tur att jag är så snäll så jag åker och hämtar honom. Oh ja! Eller, tur att älsklingen är så snäll att han kör och jag kan halvsova bredvid.

Pojkarna sitter i vardagsrummet och spelar xbox, det verkar väldigt allvarligt. Själv har jag tillbringat min rast från skolarbetet med lite godis och spelet Cake mania. Yep yep. kaka igår och godis idag, oh vad nyttigt.

Nehej, nu måste jag faktiskt sluta blogga för den här gången och sätta mig med det där eländiga talet.

Gammal goding: Groove Coverage - Poison

puss

Jag allergisk mot idiotiska pocketböcker, jag vill INTE ha pocketböcker! Jag vill ha stora, fina, tunga inbundna böcker, varför finns det aldrig att köpa? Det är bara två ynka böcker jag vill ha, sen är min serie komplett men de där två eländiga idiotiska böckerna finns inte kvar som inbundna. Idiotbokaffärerna anser att jag helt enkelt ska nöja mig med att böckerna i pocketversion tills de omtrycks. OM de omtrycks! Gah, jag blir irriterad. Det är helt enkelt inte snyggt att ha alla böcker inbundna och sedan ha två ynka böcker i pocket, då syns det ju inte att böckerna hör ihop! Dessutom är det så obekvämt att läsa pocketböcker!

Idag var jag på staden med älsklingen, han handlade en vinterjacka och jag en vacker tröja. Eller, bortskämd som jag är så fick jag tröjan av älsklingen, det var snällt av honom faktiskt  =)

Har under de senaste dagarna haft en del allvarliga tankar. Ni förstår att när vi flyttade in i den här lägenheten jag sitter i nu, alltså i Skiftinge, så gick jag igenom mina grejjer och fick ihop tre eller fyra kartonger som jag sedan märkte "Sentimentalt, ska sparas." Jag minns inte direkt vad som är i dessa kartonger just nu och jag har börjat fundera om jag inte borde gå igenom dem en gång till och verkligen kasta allt det onödiga skräpet som jag oundvikligen har lagt däri. Jag har inte bestämt mig ännu om jag faktiskt ska göra det eller inte men om jag nu bestämmer mig för att göra det så kommer det alldeles säkert bli sentimentalt och jobbigt för jag vill alltid spara allting utifall att. Alltså måste jag ladda upp mig innan så jag är hård, brutal och effektiv. Problemet är ju att jag aldrig är sån!
Ni inser problemet?

Jag funderar också på att gå och ta en dusch, det ska jag nog göra tror jag. Och sedan fundera på hur det blir med mina sentimentala kartonger.

Återigen, Backyard babies - Ex-files!
Yep, har alltså fått reda på vart min VFU ska ta plats. På Djurgårdens förskola, =). Så sorry Emma, men det blev varken Slagstaskolan eller Tegelviken.
Visserligen hamnade jag på en förskola men det spelar inte så stor roll faktiskt. Det är små gulliga ungar, förhoppningsvis! Nej men blir det så att jag hellre vill kolla hur det är i en skola så är det ju bara att jag snackar med KLU och så fixar dom det. Yep yep, I have the power. Detta blir nog bra, jag kan ha sagostunder  =)

Sen har jag fått post idag också! Ett vackert paket som innehöll säsong 2 och 7 av my beloved Buffy. Woho! Snart är samlingen komplett, jag tackar ginza.se för deras rea!

Nu känner jag att jag måste informera er om dagen, veckans och kanske värdens bästaste låt.
Backyard babies - Ex-files. Ack så underbar! Den ger mig rysningar och allt jag vill är att sitta och lyssna.I'm warm when I'm cold
I'm cold when I'm warm
And nothing seems to be alright
I'm down on my knees
And I'm easy to please you
When I'm think 'bout what I did last night

When you told me to share
And ran your fingers to my hair
Infinity? Yes I do!
But when I cry in your arms
Or dress up in my charm
I'm not the one sayin "I love you"

Nu har det alltså hänt, rösterna är räknade och valet är över. Det första maktskiftet på hur många år som helst men jag är tveksam. Tveksam därför att jag anser att varken jag eller min familj kommer att gynnas av det här på något sätt. Snarare så att det kommer bli sämre.
Varenda samhällselev VET att moderaterna och högerblocket vill sänka skatterna och privatisera. Minns ni inte vad de sa när de var på besök i skolan? Att någon måste ju ta fördel av att människor blir sjuka! Jag minns det.
Det är väldigt lätt att ryckas med och tycka att "Yes, fy fan vad bra moderaterna är! Dom ska jag rösta på! Då får jag lägre skatter och kan köpa mer grejjer för den aningen högre lönen!"
Jovisst men vad händer sen då? När du plötsligt blir arbetslös eller sjuk eller bryter benet. Kommer ni då ha råd att klara er ändå? Kanske, kanske inte.

Nu låter jag som en olyckskråka och jag hoppas innerligen att jag har fel. Vem vet? Det kanske inte alls blir som jag tror men som sagt, jag är tveksam.

Nu är jag änligen färdig med mitt pm! Det känns bra, visserligen har jag en hel bok att läsa tills imorgon också men det gå helt enkelt inte. Jag har läst 50 sidor i den och det får räcka, man kan inte göra allting alltid. Det är mitt nya motto.

Jag känner mig lite rastlös och en påse med ostbollar skulle vara underbart gott men jag ska inte köpa en påse med ostbollar, det är onyttigt och onödigt och jag ska skära ner på ostbollarna!

Nehej, så igår var jag alltså flitig och jobbade. Det var lite hårt att gå upp 05.40 på en lördagmorgon men jag gjorde det endå. Det värsta kom när jag skulle cykla till jobbet, det var ju svinkallt! Halv sju på morgonen, disigt och dimmigt och svinkallt! Så jag tänkte att jag skulle cykla superfort så jag blev varm, det fungerade inte. Det som hände var att jag blev helt utmattad istället och knappt orkade cykla alls. Dumma kyla säger jag bara!

Nu ska jag återigen infoga en bild som avslutning men som inte har med det här inlägget att göra överhuvudtaget. Enjoy!

boo1
Jag kom ju då fram till alldeles nyss att jag har alldeles för få bilder på mig själv! Egenkär som jag är.
Jag anar att det nog finns fler bilder på mig där ute, eller inte där ute, utan snarare på era datorer. Så, jag uppmanar er allesammans att faktiskt glo igenom era mappar och leta efter mig och sedan skicka dem till mig. Jag uppskattar alla bilder, både de hemska och de mindre hemska.
Hur ni gör det får ni välja helt själva, jag är såpass datateknisk att jag har både winrar och winzip. Dessutom brukar jag för det mesta vara online på msn men ska ni skicka där får ni tänka på att jag har nog det söligaste och knöligaste internet på denna jord! Och att jag faktiskt aldrig sitter vid datorn längre så msn kan ta lite tid men är det det sätter ni väljer så accepterar jag det.

Men, känn er inte tvingade. Detta är mer som en vänlig förfrågan då jag vet att de flesta av er äger en digitalkamera och att den någon gång antagligen varit riktad mot mig. Jag klarar mig alldeles utmärkt utan dessa bilder men det är bara så att jag har hamnat i en otroligt egenkär fas just nu.

Ps, dessutom har jag inga, jag upprepar INGA bilder från studentveckan... Detta är en stor sorg. Eller iallafall en liten.

Jaha, då har jag återigen lyckats fylla en blogg med bara skitsnack. Jag har faktiskt tagit paus från mitt studerande, jag har hittills ägnat hela dagen åt att läsa "Att finna balanser" av Lars-Åke Kernell. Jag har fortfarande 100 sidor kvar att läsa, det tänkte jag försöka tröska mig igenom idag nu efter detta blogginlägg. Här måste jag påpeka att det är studentlitteratur och att det inte är jag som har valt att läsa denna bok. Fast tro det eller ej, vissa avsnitt är riktigt intressanta. Ve och fasa! Håller jag på och förvandlas till en lärarstudent som gillar sin studentlitteratur?! Nej, det här är nog bara en övergående fas.

Hoho, förresten, igår började Top Model igen. Ni som missade, det kommer i repris på lördag. Nu börjar tv.tablån se ut som den ska, CSI * 2, Gilmore Girls och Top Model.
Dessutom har jag spanat in en ny serie som har börjat, jag såg de första två avsnitten men missade det tredje. Battlestar Galactica, verkar vara en riktigt duglig sci-fi-serie sedan Star Trek Voyager.
Ja, jag uppskattar Science fiction men är ni verkligen förvånade?


Återigen förvånas jag över mängden bilder man får ladda upp här på blogg.se, det verkar finnas oändligt med utrymme. Det är jag nöjd med.

Uppdaterad med lite studentbilder från Emma. Thanks!

Ibland är det verkligen ruskigt svårt att hitta på rubrker, som idag, ingen som helst inspiration till en rubrik. Därav min rubrik.

Imorse när jag gick på stan för att ta mig till skolan så gick jag förbi en småbarnspappa som hade sitt lilla barn i barnvagn och jag reagerade för han var så otroligt lik Chandler i "Vänner". Sedan var det inget mer med det, då var klockan runt 10.
Nyss när jag skulle cykla hem från skolan, klockan 16, så ser jag honom igen! Samma gata, samma barnvagn, samma barn. Det fick mig att undra, vad har han gjort hela dagen och vad är oddsen för att jag skulle se honom två gånger på samma dag?

Nej, jag kom ju alldeles nyss hem som ni säkert förstått och alldeles strax ska jag byta om till mjuka kläder, diska ur matlådan och studera som ett flitigt bi. Eller är det myra? Klura på det ni.
Ja, jag vet, min humor har sjunkit sedan jag började studera. Kan det ha något att göra med att jag ägnar dagarna åt att förvandlas till en fröken som kan skollagen och läroplanerna utantill?
Nej nej, så är det inte, ni kan andas ut.
Jag anser nämligen att skollagen och läroplanerna är fruktansvärt tråkiga och jag kan dom inte utantill.

Det känns som att det skulle behövas en bild här. Jag ska nog infoga en som inte alls har med min text att göra.
<hothothot>

Om ca 10 minuter ska jag cykla iväg till skolan, riktigt underbart skönt att inte börja förrän 13.15 på måndagar faktiskt. Det är ren och skär lyx!

Nehej, idag har jag fattat ett viktigt beslut, ska jag jobba på lördag eller inte? Jag kom fram till att det ska jag. Jag ska jobba, tjäna pengar och köpa saker till mig själv för dom pengarna. Oh vilken bra planering!

Såg på Constantine igår, igen. I like it, den är bra. it is good. Behöver jag säga mer? Hursomhelst så är det en bra film.

Jag är redigt sugen på vindruvor, åt några igår men dom tog slut. Älsklingen är en mästare på att stoppa i sig vindruvor, det överlever jag. Jag ska kanske köpa nya idag, vindruvor är otroligt gott!

Aja, nog med struntprat. Nu ska jag logga av och cykla iväg.
Jag blir tooooookig! Jag är dödligt rastlös och jag har tröttnat något extremt på musiken jag har på datorn. Sorgligt nog så krånglar nätverket mellan datorerna här hemma så den gigantiska samling med musik som finns på datorn i vardagsrummet kommer jag helt enkelt inte åt. Det är redigt störande ska jag säga er! Idioti på hög nivå är det.

Ikväll har jag ledigt, imorgon och de övriga dagarna efter det ska jag ägna åt att läsa kurslitteratur men just denna kväll har jag ledigt. Det är skönt.

Nej, jag tror nog jag ska ägna lite tid åt att göra en ny spellista med lite ovanliga låtar, jag har ju faktiskt sjutton tusen låtar som jag aldrig lyssnar på. Fullt möjligt att det är skitmusik eller så har låtarna bara blivit bortglömda.

Okej, tänkte först göra som många andra har gjort, lägga upp en massa bilder från sommaren. Men sen började jag titta igenom alla bilder och kom fram till att jag ska ha ett litet annorlunda upplägg bland mina bilder. Tre år har jag tillbringat bland folket på St Eski och det har varit tre omtumlande år. Nu är tyvärr tryggheten hos St Eskil och Sp3a slut och "vuxenlivet" har börjat. Detta ska hedras och hyllas.Ja, jag vet. Bara en aning smörigt och sentimentalt men skit det samma. Jag saknar det och jag saknar er.

Nu är då klockan bara 10.20 denna lördagförmiddag men jag har varit otroligt aktiv denna morgon. Gick upp 07.30 med älsklingen, åt frukost och gjorde allt det där man gör på en morgon. Sedan bar det iväg, skjutsade älsklingen till Västerås för att de har studentolmpiad. Aldrig i hela mitt liv har jag kört bil i Västerås men det gick bra, jag lyckades hitta hem och allt. Fast det ösregnade något extremt.
Väl hemma var det bara att sortera all min tvätt och traska iväg till tvättstugan för jag har bokat tvätttid mellan 10-13 idag. Oh vad duktig jag är! Så nu snurrar det tre maskiner ute i tvättstugan och ännu en maskin här i hemmet, det var mycket tvätt. Sen har jag installerat office på datorn min så nu ska jag snart sätta mig och skriva första delen på min kära kära hemtenta. Ägnade hela dagen igår åt att läsa igenom all litteratur. Dum som jag är sa jag ju ja till att jobba imorgon så jag måste ägna hela lördagen åt tentaskrivande, usch usch usch.

Jag funderar starkt på att koppla ur strömsladden till datorn och flytta den till sängen för en mer bekväm arbetsställning. Ni förstår att mitt skrivbord är för högt så mina armar och handleder dör av att sitta såsom jag gör nu.

Vad har hänt mer då? Jo, jag och älsklingen ska bli sambos! Vi fick tag på en jättemysig och billig trea på Norr, visserligen är det inte inflytt förrän 1/12 men det överlever jag. Då hinner vi spara en massa money så vi kan köpa en massa saker, =). Woho!

Om ca 20 minuter ska jag traska iväg ut till tvättstugan för att kolla läget, jag vet inte hur lång tid det tar för en maskin att bli färdig. Aja, nu ska jag stänga av datorn och försöka flytta den till sängen. Lite spännande, har aldrig kört den enbart på batteriet men det är nog ingen fara, såsom jag har förstått det så kommer det synas en indikator som varnar när strömmen är låg. Så håll tummarna!