Yes, shame on me indeed. Jag har varken städat åt råttorna eller städat badrummet... Däremot har jag diskat! Precis i slutet på disken kom sambon hem från jobbet, då stack vi ner på stan. Hittade en supersnygg höstjacka åt älsklingen, ett rött vacker paraply åt mig. Sen satt jag och tittade på när sambon klippte sig, han blev så stilig så.
Sen följde jag med älsklingen till tåget, gick hem och sen har jag inte gjort någonting. Eller jo, jag lagade mat så nu har jag en matlåda tills imorgon också. Riktigt duktig av mig.
Imorgon SKA städa åt råttorna. Sen ska jag vara barnvakt åt lilla William, visserligen ska han sova hela tiden men jag har iallafall ansvaret för hans sovande. Det går nog bra. Han är rätt så bra på att sova.

Nu ska jag iallafall lämna datorn för ikväll, dricka lite mjölk och sen gå och lägga mig. Den människan som bestämde att sj ska öppna 07.50 på en lördagsmorgon vet jag inte riktigt vad den tänkte på!
Ibland är det verkligen ruskigt svårt att hitta på rubriker här vet ni. Därför blir det som det blir.

Jag har egentligen inget att skriva om, jag skriver för att jag undviker allt som måste göras. Det är inte bra när ens sambo jobbar heltid och jag är hemma om dagarna. Visserligen jobbar jag också, fast med skolan och  det är inte riktigt samma sak. För det är jag som inte står ut med att lägenheten är stökig! Som nu till exempel, så är badrummet ohygieniskt och jag ska städa men jag vet att så fort sambon kommer hem så måste han duscha och direkt blir det svarta fläckar överallt i mitt nystädade skinande rena badrum. Han ser helt enkelt inte de fläckar han lämnar efter sig och jag blir hysterisk.
Dessutom måste jag städa åt råttzen idag igen, stökigare råttor får man väl leta efter. Dock förstår jag inte hur dom kan stöka ner sin bur så sjukt mycket när allt dom gör är att sova... Jag hatar att städa den här buren, den är hur äcklig som helst med sina två lager botten. Kan inte förklara det på ett bättre sätt förutom att råttorna verkar kissa precis på kanten så att det rinner ner under den första botten och fastnar mellan lagren. När jag sen måste dra isär bottnarna så är stanken helt fruktansvärd! Då blir det rengöringsmedel och vatten i mängder.
Jag hoppas att den nya buren är bättre! Där är det bara en botten, det blir nog bra.

Det är förresten ruskigt kallt ute! Och på grund av det blir det ruskigt kallt inne också, lägenheten är inte omställd till att producera värme helt enkelt och jag är missnöjd. Igår när jag kom hem från västerås så var mina fötter isklumpar, jag hade frusit om fötterna hela dagen. Sen efter jag setat med dubbla strumpor, raggsockor och en filt i över en timme, då blev jag varm om fötterna. Det är bannemig inte lätt inte.

Nej, jag borde städa. Fast allra först borde jag kolla igenom studiehandledningen och se till vilken dag det var vi skulle ha läst boken. Jag tror att det var tills på onsdag men jag är inte säker. För om det var tills på onsdag så kan jag vänta med att börja läsa den, då räcker det nog med att jag börjar på måndag.
Och, när jag städar så vill jag ha städmusik men det går inte nu när sambon har kopplat ut högtalarna. Det är sannerligen skandal! Nu står alltså våra enorma högtalare mitt på vardagsrumsgolvet, det är jag inte särskilt nöjd med men jag vågar inte försöka flytta på dom eftersom dom väger 37 kilo styck och sambon skulle mörda mig och jag hade sönder dom. Jag skulle nog också försöka mörda mig.

Fast jag skulle ju förstås kunna börja med att diska, för i köket har vi ju en liten cd-spelare... Fast allra först måste jag verkligen kolla upp det där med boken. Det gör jag nu. Kommer snart tillbaka. Inte för att ni läsare märker att jag går iväg men iallafall...

Haha, det var tills på torsdag jag ska ha läst boken och skriva ihop ett litt.sem. Det hinner jag sannerligen med om jag börjar med boken på måndag. Det känns bra, nu kan jag slappa hela helgen. Förutom imorgon då eftersom jag ska jobba.

Okej, eftersom jag ska börja med att diska så skulle jag verkligen vilja bränna en skiva med ny musik men det GÅR INTE! Eftersom min jäkla dvd-brännare på datorn inte verkar fungera eller något, satans jefla sjiit liksom!

Skulle ju iof. kunna bränna från andreas dator men den har ju inte min musik!

Inte lätt detta... Fullt möjligt att jag helt enkelt ignorerar allt vad städning heter och sätter mig och spelar Sims 2 på andreas dator, måste ju prova nya expansionpack Nightlife. Hoppas det funkar den här gången! Fast råttburen kan jag ju inte ignorera, vilket innebär att jag då också måste städa badrummet... Och då kan jag ju lik gärna diska också. Gaah!

I vilket fall, vad jag än gör så ska jag överge bloggen nu.
Yes yes, skolan tuffar på och jag försöker verkligen komma igång men det är lite svårt för min hjärna att komma igång helt ordentligt. Imorgon måste jag dock skriva ihop lite text till litt.sem 2 på torsdag så jag hoppas att hjärnan sparkar in den sista växeln imorgon. Idag på föreläsningen gick det rätt bra, jag orkade lyssna nästan hela tiden, very good gummisnodd.

Jag vet att det står "målar" på min sambos msn men det är lögn hela vägen igenom. Han målar inte, han är inte ens hemma. Här sitter jag alldeles ensamen, okej jag har två sovande råttor också, nästan alldeles ensam för han övergav mig. Tydligen gick tv.n sönder hemma hos hans systeryster så efterson min sambo brukar kunna fixa sådant så hämtade hon honom.

Jag är lite trött, seg i huvudet liksom. Nu är det So you think you can dance på teven... Hade nog varit mer intressant och jag hade följt denna serie. Nu ska dom jive-a. Verkar vara en rolig dans.

My gosh, nu är jag hungrig också.

Avslutar detta hungriga ensamna inlägg med en av mina gamla favoriter.

60920-432
Kan någon försöka förklara för mig hur man gör för att lägga in youtube-filmer här på bloggen? Snälla söta rara läsare..! Jag får krupp snart.

En annan sak jag får krupp över att det här på någon gata står en satans bil med ett satans larm. Larmet går igång var tjugonde sekund ungefär och har gjort det sen klockan 19.00! Finns det någon man kan ringa om sådant här?! Måste jag ha det jävla larmet gå hela natten?! VA?!!! VAAA???!!!
Yep yep, det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen men det beror på att internet på min egen dator är extremt ostadigt. Därför har jag setat vid Andreas dator mycket och här får jag inte riktigt den ro jag behöver för att blogga. Men nu var det på tok för längesen det kom en ny blogg, så därför, trots att jag sitter vid Andreas dator så kommer det en ny blogg här.

Har egentligen ingenting att skriva, förutom att jag nyss gjorde av med på tok för mycket pengar på kurslitteratur. Helt sjukt dyrt! Tänker dock inte skriva den exakta siffran här men jag kan ju säga att siffran steg över 2500... Och då var det från internet.
Ack ack ack, mitt stackars bankkonto. Hinner inte ens vara "rik" i en hel dag innan pengarna försvinner. Skandal!

Var nyss duktig och läste lite i en bok, alltså, en skolbok. Jag har gjort upp en plan och läst ett visst antal kapitel varje dag nu och idag gick det lättare än de tidigare dagarna jag har satt mig med boken. Hmm, kan det vara så att min hjärna helt enkelt kommer ihåg hur jag gjorde innan sommaren? Det tar ett tag innan man "kommer in i det", och jag har en taktik när jag läser. Jag tror nog att jag börjar komma igång igen, iallafall hoppas jag det.

I och med att det snart blir en ny månad så har räkningarna börjat trilla in igen, det är ju inte så roligt. Det som dock är roligt att man nu har lite pengar att betala räkningar och sen ändå få pengar över! Woho, vi ska slösa pengar på råttzen och införskaffa en ny bur. Nästa vecka ska vi nog beställa, det blir nog bra. Råttzen har verkligen vuxit ur buren som dom har nu, plus att den buren vi har nu är så himla svårstädad så det finns inte. Jag hoppas innerligt att den nya är lättare att städa!

Nehej, pratade nyss med Emma, hon ska svänga förbi efter skolan för att se vilka böcker jag har som hon kan låna. Jag måste nog kanske lämna datorn för att göra lägenheten mindre stökig? Av någon anledning ligger alla plåster vi har utspridda på köksbordet.. Det ska jag nog plocka bort.
Sen måste jag nog diska också... Jag avskyr att diska!

Mitt ansikte luktar som en blandning av gurka och rosor... En väldigt underlig blandning... Jag tackar ansiktsmasken jag nyss hade för det. Jag gillar ansiktsmasker som torkar och som man drar av, det är roligt!
Hoppas det slutar lukta snart...

Idag har det varit en bra dag. Vaknade i lugn och ro. Åt frukost i lugn och ro. Gick ner på stan i lugn och ro.
På stan tog mitt lugna ro slut.
Det var så mycket folk! Överallt var det folk.
Stötte på både Emma, Mirja och Linn. Linn och jag lyckades knycka åt oss gratis kalendrar, det var lyckat. Mycket bättre kalendrar i år än förra året.
Sen gick jag iväg till djuraffären och köpte över 1 kg mat till våra monster. Nu ska det väl räcka ett tag hoppas jag...

Kom hem och fick se ett alldeles sprillans nytt anställningsbevis för sambon, =). Nu är han en working man.  Yes yes, på Pihls. Vet dock inte riktigt vad han ska göra... Han är och jobbar nu, slutar 23.30 ikväll... Det blir nog bra, han var så stilig i sina jobbarkläder, stålhätteskor och snickarbyxor, =)

Jag ska alldeles strax gå iväg till affären, vi har slut på mjölk och snart också på ägg. Vi hade två ägg kvar och ett av dom bestämde jag mig för att ge till råttzen. Så jag hällde upp det råa ägget i en liten skål, Strössel älskade gulan! Smulan var lite tveksam först och bestämde sig för att försöka hälla ut allt på golvet... Hon lyckades till hälften, nu ligger det en äggvita och dallrar på burbotten. Skitsnuskigt men Smulan blev nöjd, hon satte sig där och slickade och hade sig. Strössel nöjde sig med att smeta ner hela magen med äggula...
Okej, jag känner mig fortfarande lite ömklig och så, från mitt tidigare inlägg ni vet..

Men nu känner jag mig faktiskt lite smart också. Sambon kom hem från jobbet och berättade att han skulle upp på vinden för att måla och när man målar måste man ju ha på sig sina sunkigaste kläder så att det inte gör något om det kommer färg på dom. Så, sambon tog på sig en gratis t-shirt från Svenska spel och kom fram till att ärmarna var alldeles för stora och knöliga. Så vi klippte bort ärmarna. Då började min hjärna arbeta vet ni, av en av ärmarna har jag nu gjort en liten tunnel som hänger i råttburens tak bredvik hängmattan. Hittills har dom inte riktigt fattat vad den är till för men om ett par dagar tror jag nog att dom vågar sig upp i den. Yes yes. Jag är smart.
Ibland känns allt så himla värdelöst ska jag säga er. Som idag tillexempel, jag ägnade förmiddagen åt att städa råttburen och jag hade stora planer på att städa resten av lägenheten också. Har jag gjort det? Nej. För just nu har jag ingen lust, ingen ork och ingen sjävdisciplin. Jag vill helt enkelt inte.
Jag känner mig gnällig, tjurig, dum och idiotisk. Allt på en gång.
Dessutom ger Strössel mig mörka blickar för att jag tvångsbadade henne litelitegrann. Hon och hennes syster har börjat lukta lite illa, visserligen är det nog bara jag som känner det eftersom jag igårkväll körde in näsan i pälsen på dom. Så jag får väl skylla mig själv men ändå! Att tvätta en liten råtta kan väl inte vara så himla svårt? Trodde jag ja.
Och tro inte nu att jag var så himla elak att jag helt sonika stoppade ner henne i en balja med såpa. Nej nej, först fick hon bada fötterna i en liten gratängform med ljummet vatten. Det gick alldeles utmärkt men sen när jag försiktigt försiktigt skopade upp lite vatten i handen och hällde över henne tyckte hon inte om det längre. Efter mycket sprattel och lite vatten så lyckades jag iallafall få henne blöt på ryggen. Då tyckte jag så synd om henne att badet var över, sen satt hon i mitt knä och brottades med handduken när jag försökte torka henne.
Tyvärr räckte det inte med vanligt vatten för att hon skulle lukta gott igen.. Nu måste jag införskaffa någon slags mild tvål som råttorna kan ha på sig. Jag inbillar mig att det nog finns på apoteket. Dock bävar jag för hur upprörd hon kommer bli när jag ska smeta på tvål på henne....
Smulan vill jag inte ens försöka med... Den damen vet vad hon vill och hon vet när hon inte vill vara med längre. Men men, jag ska nog klara av detta, rena ska dom bli!
Idag körde jag dessutom en ny variant med dom, jag tog på mig en tjocktröja med en sån där magficka ni vet. Där stoppade jag helt sonika in båda två när jag gick runt i lägenheten. Jag tror nog inte dom tyckte det var så hemskt ändå, dom brukar ju tycka om att klämma ihop sig båda två på platser dom egentligen är för stora för...

Suck, nej, så nu sitter jag här och har gjort absolut ingenting på en timme ungefär. Jag hade stora planer på att städa badrummet, satte tillochmed på lite städmusik ni vet. Men ingenting hände, jag sitter kvar här i soffan och tittar på råttisarna som sover sött.
Dåligt väder är det också.

På tisdag börjar skolan igen, jag fick lite panik när jag tittade på litteraturlistan... Dom menar väl ändå inte att vi faktiskt ska ha alla dom där böckerna?! Jag kommer bli pank trots det stora studiebidraget/lånet. Bajs också.

Jag önskar jag kunde vinna pengar eller något. Vinna pengar och en bil, det skulle vara bra. En massa pengar och kanske tillochmed två bilar? Skattefritt naturligtvis. Sen skulle jag ta och spela lite idiotisk bingolotto och sen vinna 50 års förbrukning av bensin. Sen räcker det.

Okej, jag kanske kan strunta i badrummet men då borde jag faktiskt ta och diska. Det är inte sådär supermycket disk som vi brukar spara till. Usch, fy och blä. Idag känns ingenting roligt.

Ibland känner man sig så himla gnällig, misslyckad och idiotisk så det finns inte. Tur att bara en av råttorna hatar mig.

Jäkla självömkansblogg det här.
Idag var det begravning för Evy men det var inte så sorgligt som man skulle kunna tro. Minnesstunden var värre, idag kändes det lugnare, som att man kunde ta farväl i lugn och ro liksom. Vid slutet av ceremonin kändes det lite som att Det är bra nu, Evy har det bra nu.
Det är sorgligt när någon går bort men jag sörjer allra mest för de som blir lämnade kvar, jag förstår inte hur Håkan överlever och klarar av allt såpass bra som han gör...
Yes, nu är jag tillbaka i civilisationen, ni förstår att när man har varit i stockholm i tre dagar så anser man Eskilstuna vara höjden av civilisation! Eller inte..
Yes, jag har alltså varit i Stockholm och bott på hotell med min snälla mamma och vi har gått på varenda gata för att hitta till varenda museum som finns. Mina fötter hatar mig för tillfället...

Okej, nu har min dator börjat förvägra mig möjligheten att skriva kommentarer igen. Därför skriver jag dom här i denna blogg.

Till Linn
Din kissekatt är totalt ljuvlig! När du kommer tillbaka till townen så ska jag bo hos er två ett tag, =)


Okej, slutbloggat för stunden. Det är inte roligt när jag bar ser halva sidan... Dumma dator!
Kund - Ursäkta vad kostar pendlarkort?
Jag    - Ja, vart ska du pendla?
Kund - Ingen aning, jag vill bara veta vad det brukar kosta.

Idag dog Motvall, vår älskade Valle finns inte mer. Han levde på övertid och fick ett par riktigt lyckliga år tillsammans med Nosan i Skiftinge. Jag kommer sakna allt, även snarkandet, fisandet och slemmandet. Utan det var det inte Valle.
image425


Idag är det totalt hemskt kvavt ute. Idag hade vi en liten roadtrip nu på förmiddagen till IKEA och ett par andra affärer där borta i Västerås.
Vi kom hem med ett rör med twix, två hyllor och nya stolsdynor. Och en hysterisk huvudvärk, min stackars panna sprängs snart. Jag skyller på vädret.
Jag orkar inte sitta här på sj och lyssna på idiotiska frågor längre! Nästa korkade eller otrevliga människa slår jag i huvudet!

"Är det här bara turistbyrån? Ni säljer väl inga biljetter här?"
"Vart går Swebus ifrån?"
"Går det verkligen inga tåg förrän om 2 timmar?!"
"Jag vill lämna tillbaka den här Just nu-biljetten även fast det står att det inte går"
"Jag har tittat i tidtabellen och tåget SKA gå nu!"
"Kan du inte jobba fortare? Tåget går ju snart!"
"Jag vill köpa Swebusbiljetter"
"Ser jag ut som ett jävla mähä eller? Jag ska ha första klass!"

Yes, idag har jag varit ruskig effektiv. Jag börjar jobba 10.50 på sj och alltså hade jag egentligen inte behövt gå uppp förrän nu... Men, jag gick upp klockan 06.50 för att jag hade bokat tvättid klockan 07.00.
Nu har jag tvättat all tvätt och det håller på att torkas i torktumlaren och torkskåpet. Jag har under tiden mellan tvättmaskinerna hunnit städa badrummet, diska, äta frukost och dusha. Yes yes, jag är fruktansvärt effektiv!
Jag har gjort såhär förut för ett par veckor sen och jag var lika effektiv då.

Om en liten stund ska jag ner i tvättstugan igen och hämta upp tvätten.
Ni som tror att jag har slutat kommentera era bloggar, det är inte sant! Jag har försökt skicka kommentarer till flera av era bloggar men det fungerar inte!
Jag kan inte se den där idiot.bilden som man måste skriva av den idiotiska koden av...
K = Kund
J = Jag

K - Hej, en till Stockholm imorgonbitti.
J - Ok, vet du vilket tid?
K - Ja, tidigt, när går det första tåget?
J - Ja, det första går klockan 05.19 på morgonen. Vill du ta det?
K - Nej, nej det var lite tidigt. Går det inget tåg runt klockan 9-10?

Sånt stör jag mig på, den konversationen har jag säkert 10-15 gånger per dag.  Då vet ju människan att den vill åka runt 9-10 hela tiden! Så varför frågar den efter första tåget?!


En annan typisk konversation är:

J - Då blir det sammanlangt 300 kronor.
K - Men det kostade ju 280 på internet!
J - Ja man får 5 % självbetjäningsrabatt på internet.
K - Då vill jag inte köpa av dig. Då går jag hem igen och bokar där!

OBS, siffrorna var bara exempel! Däremot undrar jag varför människorna helt enkelt inte bokar biljetterna när dom uppenbarligen redan har tittat ut biljetten på internet.Dessutom, varför blev svenska-spel-reklam-låten "Låt oss skrapa" en riktig låt?! Varje gång den spelas på radion vill min hjärna koka bort, den är så hemsk!