Jag vet, jag vet...

3kommentarer

Jag är dålig på att blogga!
Jag är dålig på att ta hand om det växande diskberget!
Jag är dålig på att sortera tvätten från söndagens (!) tvättid!
Jag är dålig på att göra mitt skolarbete.

Allt detta har jag totalt skjutit upp, nu har vi inga rena glas längre och alla mina strumpor i lådan är slut vilket innebär att jag imorse stod i mörker för att inte väcka sambon och letade efter matchande strumpor.

Men jag bryr mig inte! Det gör inget att glasen är slut eller att vi lägger våra smutskläder i en hög i badrummet. Jag bryr mig inte! Den här veckan har vi arbetat nonstop och när vi kommit hem så har vi rusat iväg till annat och inte kommit hem förrän sent på kvällen, gått och lagt oss bara för att gå upp sen igen. Idag är den första dagen den här veckan då vi faktiskt har varit hemma större delen av eftermiddagen/kvällen. Vi gick iväg till OKQ8 för att köpa en gran men det är allt.

Och samtidigt, vem skadar det att vi inte har rena glas? Ingen förutom oss själva och vi bryr oss inte.

Men imorgon, imorgon är det slut på VFU och då ska jag ta tag i allt som har skjutits upp! Eller iallfall en del av det.

Och ja, vi har redan skaffat en gran och den är vacker! Den är tät, tjock och ljuvlig. Tänk er granen som Piff & Puff skuttar runt i på Kalles Jul på julafton, så ser våran gran ut! Att vi sen har lyckats klä den med över 50 julgranskulor är roligt, den är så fin! Vår gran är så vacker att det gör ont.

3 kommentarer

Linn

06 Dec 2007 22:00

bild, bild, BILD!

(två dagar kvar till jullov =P )

Ingela

06 Dec 2007 22:05

saknar en bild på de 50 julgranskulorna i ståtligt framförande :P (oj, nån mer saknar visst också de ser jag men men ) ..btw ja saknar också greys. onsdagarna blir så tomma! Ta hand om dig! KRAM INGELA

Emma

06 Dec 2007 22:20

Jag ska komma o njuta av din gran ;D Snylta lite av den :)

Kommentera

Publiceras ej