Otroligt

4kommentarer

Ja, det är otroligt hur jag lyckas skjuta upp saker till tidens ände. Det fanns en gång i tiden när mina föräldrar fick säga åt mig att sluta göra allting på en gång och ta det lite lugnt, det var flera flera år sen. Jag önskar att de inte hade sagt åt mig att ta det lugnt, nu gör jag inget annat än tar det lugnt. Jag skjuter upp saker så långt att jag får ångest och skuldkänslor för att jag inte har börjat med dem men samtidigt så skjuter jag upp dom ännu mer!
Naturligtvis får jag det gjort ändå men det blir jobbigt både för mig och sambon för han vet inte exakt hur mycket jag skjuter upp hela tiden så när jag väl får arslet ur vagnen och inser att det sannerligen är dags att sätta igång nu så blir jag ibland lite irriterad och smått elak mot den stackaren som bor med mig eftersom att jag blir lite smått stressad och hysterisk.

Alltså, jag har ignorerat att börja med exan, exan som ska in om exakt en vecka, exan som ska vara större än något vi har gjort tidigare och exan som jag redan nu anar kommer vara fruktansvärt svår att skriva. Men samtidigt som jag har ångest för detta så ignorerar jag, för jag hinner. Jag hinner alltid, dock blir inte alltid resultatet så bra som det skulle kunnat bli om jag hade börjat i god tid.
Egentligen så är detta inget problem, jag klarar allting och det har fungerat felfritt hittills. Men! I min nuvarande studiegrupp så finns det två personer, som jag älskar!, men samtidigt hatar för de ger mig prestationsångest. De är så jäkla effektiva och gör allting direkt att det känns jobbigt för mig som skjuter upp allting. Det är dock inte deras fel, de är naturligt effektiva och jag är naturligt lat men ibland saknar jag min första studiegrupp där jag hade Linn. Hon skjuter också upp saker nuförtiden har jag förstått och det känns bra för min del.

Okej, nu har jag skrivit av mig lite.. Imorgon är det nya tag med skolan och en redovisning! Insåg för någon timme sen att jag har gjort fel på uppgiften men med lite tankeverksamhet så kan jag fixa det. Nemas problemas. (jäkla tur att det inte är skriftligt!)

Nej, jag hinner nog med ännu ett avsnitt av Gilmore eller vad tror ni?

4 kommentarer

Anonym

10 Dec 2007 17:39

man har alltid tid för serier! :) speciellt om det är gilmore, grey's eller oc!

Emma

10 Dec 2007 17:57

hms, ja. jag skjuter också upp men ändå lyckas man. vi är grymma ^^

Linn

10 Dec 2007 18:25

Believe me, I do!

Emma

11 Dec 2007 19:01

Haha. Lugnt. Inget skabb men rent i lägenheten efter storstädning igår. Tror du prickar in när det är nystädat ^^

Kommentera

Publiceras ej