Story

1kommentarer

Igår när jag vaknade så var jag lite öm i mitt vänstra öra, alltså i öronsnibben där örhänget sitter. Okej, det händer ibland, antagligen så har jag knölat till örat och sen sovit på det så. No big deal, det brukar gå över.
Dagen gick och örat kändes varmt, stackars lilla örat, det var lite upprört efter att ha blivit mosat under natten. Dagen gick lite till och örat ömmande ännu lite mer och det liksom kliade inuti. Okej tänkte jag, det har blivit mosat under natten och nu har det alltså blivit en liten infektion. Jag tog ut örhänget och inspekterade örat, det såg okej ut, inget var eller något.
Jag tvättade örat med en förhoppning om att vattnet skulle komma in i hålet och skölja bort allt som eventuellt var därinne, sen bestämde jag mig för att inte stoppa in örhänget igen utan att vila stackars örat några timmar.
Dagen gick och det bildades en hård klump inne i öronsnibben, det har hänt förut, no big deal. Jag lät bli att stoppa tillbaka örhänget när vi skulle åka bort, låta örat vila liksom.
Vi kom hem sen och jag somnade först på soffan och sen släpade jag mig in i sängen och glömde totalt bort att stoppa in örhänget!
Imorse var klumpen kvar och om möjligt ännu större, örat gjorde ont och allt var allmänt eländigt. Jag grät en liten stund för örat såg lite sjukt ut och jag ville verkligen inte stoppa in örhänget och trycka igenom det.
Jag tog mig samman och tryckte igenom örhänget på mitt högra öra, alltså mitt friska öra. Det gick lätt och smidigt och jag tänkte att det kanske skulle bli så på andra örat också.
Problemet var ju bara den där hårda klumpen, jag hade listat ut att det var en varklump men hur jag än tryckte och klämde så gick den inte sönder och inget var kom ut.
Jag tog mod till mig och började sakta att trycka igenom örhängen. Det gick bra i någon millimeter men sen tog det mjukt stod. Jag tryckte på lite försiktigt men det var ändå stop. Jag tryckte ännu mer och örhänget gled sakta inåt. Det var en fruktansvärd känsla, det liksom knastrade inne i örat och jag höll på att kräkas och sen! Poffså var örhänget igenom och det sved. Sen började varet att forsa.
Nu är klumpen helt borta, det kom en massa blod efter varet och ont gjorde det.
Jag tvingade in örhänget igen och nu ska jag inte ta ut det förrän om minst en vecka tänker jag mig.Btw, jag har ett par nya jeans och dom är ljuvliga!

1 kommentarer

Sara

24 Dec 2007 14:40

Fy va hemskt! jag har varit med om en liknande händelse. Det är inte skönt att trycka igenom örhänget med en varklump på ena sidan!

Kommentera

Publiceras ej