Tanke

1kommentarer

Det är fruktansvärt vad jag bloggar när jag egenligen ska plugga! Oh well, det gör ingenting.
Det svåra på exan gjorde jag som sagt igår och för en stund sen så stoppade jag in lite krafs från läroplanerna också så den delen är avklarad. Jag har resultatet och borde börja med analysen.
Dock så är analysen fruktansvärt tråkig att skriva, inte särskilt svår men den kräven en massa ansträngning! Jag måste gå ända bort till skrivaren och skriva ut litteraturdelen och resultatdelen och sen sitta och jämföra skiten.

"Här kommer jag att analysera de givna observationerna/situationerna och jämföra dem med den litteratur jag har läst utefter mina frågeställningar, jag kommer att lyfta fram skillnader och likheter samt att försöka ge förklaringar till dessa. "

Ja det är verkligen exakt lika kul som det låter! Dock är det som sagt inte särskilt svårt och jag kan lätt klara av det ikväll så att jag bara har diskussionen kvar att skriva imorgon. Men eftersom jag är så fruktansvärt lat så har jag faktiskt allvarliga funderingar på att göra även analysen imorgon... Vad tror ni om det? Diskussionen är lätt, det är bara att sitta och skriva ner åsikter och argument, allmänt ordbajs alltså.
Nej jag vet, jag borde faktiskt göra analysen ikväll. Iallafall en del av den... Problemet är bara att jag börjar bli lite hungrig och då går det sannerligen inte att sitta och analysera men orkar/vill jag gå till vårt tomma kök bara för att inse att vi inte har något gott eller enkelt att äta? Nej!

Okej, jag inser att dessa bloggar är fruktansvärt tråkiga för er att läsa eftersom det till största delen handlar om en tråkig exa. Jag ber om ursäkt men efter imorgon så är det slut. No more exa!

1 kommentarer

ida

15 Dec 2007 23:12

låter som du har tufft med dina exor (heter det så? hehe.) kämpa på!
ja, varför smällde dom smällare idag? jag fattade nada.

Kommentera

Publiceras ej