Tävling

2kommentarer

Yes, nu har blogg.se blivit ännu mer kommersiellt än det redan var, nu ska vi tydligen leta efter tomtar och bokstäver. Och visst, om jag har en chans att vinna så kommer jag självklart att leta efter tomtar med bokstäver. Min undran är dock, vart fan ska tomtarna vara? Jag har inte sett en endaste tomte hittills...

I vilket fall, den här helgen har varit extremt opoduktiv, visst, vi har gjort en massa saker i lägenheten och råttorna tackar oss för storstädningen de fick men mest av allt känns det som att vi bara har kollat på film. Fast grejjen är ju att vi inte har kollat på så mycket film... Jag däremot har kört stenhårt med Gilmore och det känns bra. Jag älskar Gilmore Girls!

image457


Imorgon är det nya tag, först blodprov och sen en massa pluggande. Vi kanske ska svänga förbi djuraffären i Tunan också och köpa en liten råtthage, vi får se om det blir av. Jag hoppas att det blir av eftersom våra tjockisar är i desperat behov av lite motion.
Sen ska vi även hämta hem våran lilla skitbil, den har stått i sambons föräldrars garage och torkat. Ni förstår att när vi köpte den så fanns det ett litet hål i bagageluckan vilket har gjort att det har läckt in vatten vilket i sin tur har lett till att vår bil har varit extremt fuktig inuti och det har i sin tur lett till att bilen har varit extremt immig.
Nu är hålet lagat men imman försvann inte eftersom bilen hade såpass mycket fukt i sig, därför har den stått i ett garage och förhoppningsvis torkat lite så att fukten har försvunnit eller iallafall minskat.

2 kommentarer

Anonym

09 Dec 2007 23:44

jag har letat tomtar hela dagen! och jag hittade dem. men jag fick fan inte till nåt ord. haha.

Emma

10 Dec 2007 09:26

min helg har med varit totalt oproduktiv, men att leta tomtar, där går gränsen :)

Kommentera

Publiceras ej