Telephone

2kommentarer

Det är jäkligt svårt att ändra sin tid hos radiologen när dom vägrar svara i telefonen... Plus att dom bara har telefontid fram tills klockan 12! Annars får jag väl vänta tills nästa vecka men då kan man väl inte ringa förrän på typ onsdag? Eller är det också en röd dag?

2 kommentarer

Ingela

21 Dec 2007 13:51

vad ska du till röntgen att göra??
om pappa inte hade vart ledig hade han svarat ja lovar =)
japp jag kom in på en privatskola i sthlm..ville verkligen det så jag är skitglad vettu!
GOD JUL! ses imorn..kram!

Pappa Zingo

21 Dec 2007 17:15

Vänta tills du får fel på telefonen och ska felanmäla det hos telia.....
Då kan man snacka om svårt......vi kunde ringa ut men ingen kunde ringa oss så jag ringer till Telias felanmälan

där har dom i ett led att förbätra servicen infört nån svarare som lysnar vad man säger istället för att man ska knappain olika alternativ
det hela går ganska bra ända till slutet....då säger idiotmaskinen att dom kan inte registreara min amälan för jag ringer från samma nummer som jag felanmäler och så föreslår maskinelendet att jag ska knacka på hos en granne och ringa ??????????

Då försöker jag få prata med nån telefonist för att förklara vårt fel.....men så lätt går det inte , då blandar sej Idiotmaskinen i igen känner tydligen igen en del ord i meningen "jag vill prata med en telefonist på felanmälan"
för den föreslår en hel massa saker utom att koppla mej till nån levande mäniska.
Då får jag en snilleblixt och börjar låta som en full bebis i telefonen.......då förstår Idiotmaskinen vist inte riktit för den ber mej prata tydligare....när den flera gånger sagt att den inte förstår ger den till slut upp . och se....då blir jag kopplad till en riktig levande mäniska.....*S*

Så vill du lyckas i telefon ska du låta som en full bebis

Kommentera

Publiceras ej