Update

2kommentarer

Yes, jag har nu äntligen aktivt börjat med exan! Jag känner mig stolt, plus att jag har diskat och vattnat granen också. Det är mycket viktigt att vattna granen, annars barrar den och det vill vi inte.

Mitt stora problem är att den här exan får högst vara 10 sidor bara! Det är ju skandal! Min förra exa som var på ynka 4 hp blev liksom 13 sidor men den här exan som är 3 gånger mer hp, alltså 12 hp inte får överstiga 10 sidor (exklusive framsida, innehållsförteckning, litteraturlista etc) Plus att min idiotlärare sen stod där framme och sa att hon helst ville att vi skulle använda ALLA böcker hon har gått igenom med oss, jo tjena. Det är runt 10 böcker... Hur ska jag kunna ha med alla hennes älskade böcker när jag knappt har plats med någon litteratur eftersom vi har 4 frågeställningar och 3 idiotiska observationer att analysera... Det här kommer inte bli kul.

Suck, är det någon inspirerad människa som vill skriva min exa?En stund senare:

Men kära läsare, är det ingen som vill gratulera mig för att jag äntligen börjat med min exa?

Och förresten, jag har fortfarande inte sett en endaste tomte. Ida, du såg tomtar.. Vart fanns dom??

2 kommentarer

Emma

12 Dec 2007 18:00

Jag ser heller inga tomtar, men jag tittar heller inte. Kämpa på med exan, jag stöttar dig. Du är superduktigt som börjat ;)

Anonym

13 Dec 2007 23:31

tomte-tävlingen pågick bara tills den 9:e tror jag. när man loggade in på bloggen fanns det ju en info knapp om tävlingen. och där fanns det tillexempel 15bloggar där tomtarna gömde sig i. så, nu är tävlingen över och jag antar att tomtarna är döda.

Kommentera

Publiceras ej