The dead duck

3kommentarer

Under de senaste dagarna så har jag under mina promenader till och från skolan ägnat mig åt att ta lite kort vid ån. Ni har sett några av dessa bilder i mina tidigare bloggar. Nu har jag slutat med detta eftersom att en av änderna som brukar vara vid bron har dött. Först låg den bara uppochner och det hela var lite sorligt men allteftersom dagarna gick så blev det värre. Skator och liknande fåglar tyckte att det var en festmåltid så nu ser anden ut som en blodig pöl. Inte så trevligt, därför har jag inte tagit något kort på den. Det hela är en aning traumatiserande.

Idag hade jag planerat att gå upp klockan 09.00 fö att duscha och sedan plugga men det gick inte alls bra. Jag vaknade klockan 11.00 och insåg att jag måste ha stängt av väckarklockan i sömnen. Jag tog en snabb dusch, väckte älsklingen och precis då kom min lillebror och ringde på dörren. Han var här även igårkväll. Lillebror sitter och spelar Painkiller på vårt Xbox och älsklingen sitter bredvid och ger honom råd. Värre splatterspel får man leta efter, det sprutar blod och kroppsdelar av zombies, häxor och monster flyger överallt. Hela tiden spelas det psykmusik och man hör psykröster. En del av spelet utspelades i källaren av ett mentalsjukhus där mentalsjuka zombies kröp omkring i taket. Det jobbigaste med spelet är att tv-skärmen hela tiden täcks av alla dessa monsters ansikten, zombiepsyk-ansikten är inte så mysiga.
Lillebror och älskling sitter och är helt oberörda, jag är psykiskt instabil och jag tittar inte ens på spelet.

bror
xbox
spel1spel


I fredags hände det en rolig sak. Andreas hade blivit bjuden till Hifiklubbens jubileumsfest i Västerås. Under kvällen lottades det ut både det ena och det andra och älsklingen lyckades vinna storvinsten. Ett par customlackade Cerwin Vega-högtalare. Vad är oddsen för det liksom?
På bilden under ser ni de nya högtalare vs våra gamla. De "små" svarta högtalarna är våra gamla och de vita är de nya som Andreas vann. Eftersom de nya högtalarna är speciallackade med Copyright finns det inga andra i hela världen som ser ut så. Älsklingen är lycklig som ett barn på julafton.

högtalare

3 kommentarer

Linn

18 Feb 2007 13:22

Nu fick jag en tår i ögat. Stackars, stackars anden...

mirja

19 Feb 2007 22:54

ta bild på ankan! om det finns något kvar av den...

matilda

20 Feb 2007 18:25

såna spel verkar läskiga tycker jag. De borde förstöras... Tacka vet jag Tetris, inget blod där inte!

Kommentera

Publiceras ej