Okej, nu sitter jag alltså här och skriver på Andreas dator istället för min, varför undrar ni då? Jo för att min ögonsten har gått och blivit sjuk! I ett par dagar nu har det blinkat en störande liten ikon om att det visst susar runt ett virus i datorn. Detta har jag ignorerat eftersom jag, på grund av snålhet och pengabrist, har ignorerat att köpa Norton Antivirus när min prenumeration gick ut. Dumt, jag vet men jag har ändå planerat att formatera om datorn inom en snar framtid så fort vi köper skivor så jag kan bränna recovery-skiva. Men! Nu ikväll när jag skulle sätta mig vid datorn så vill den inte mer! Msn fuckar sig och det går inte att komma ut på internet. Det behöver ju inte bero på viruset visserligen men det finns ju en viss risk att det hör ihop. Så, nu försöka mitt föråldrade antivirus söka igenom datorn och ta bort. Vi får hoppas, jag hyser ett litet tvivel om att programmet är för gammal men ibland har man tur. Annars är det jag som knatar upp imorgon och köper (dyra) skivor för att snabbt kunna formatera om. Vi får se, vi får se. Det är ju det att det tar en sån hysterisk lång tid att söka igenom datorn. Man får ju krupp för mindre!

Nehej, vad har hänt mer då? Jo, vi kom nyss hem från kina-restaurang där vi blev bjudna på mat av mamma. Det var både gott och snällt, sen fick vi en impuls och stack in på den provisoriska matt-affären som ligger i gamla Intersport och köpte en ny vardagsrumsmatta. 67% rabatt, det är bara att tacka och ta emot. Andra eller tredje mattan vi handlar där med den rabatten. Det är rätt så bra men affären stänger på söndag så ni som kanske tänker och tror att rabatten kommer höjas ännu mer får tänka om. Vi frågade och det är 67% tills det stänger. Så passa på nu. This is as good as it gonna get.

Nehej, idag och igår har vi lekt oss igenom skoldagarna känns det som. Matte och fysik, vem visste att det kunde vara så lätt? Det är nog jag som är så fruktansvärt smart. Yes, så är det nog.

Nu säger Andreas att han måste bryta sig in i dammsugarpåsen. Det är inte så bra att dammsuga upp saker som inte är skräp och som man behöver. Men men, det går nog bra. Den är nog bara fylld med dammtussar, sågspåmn och hårtussar from yours truly. Det är ett faktum , alla tappar hår och har man långt hår så samlas det helt enkelt i tussar. Så är det. Tur att det inte är jag som måste in i påsen och snoka.

Nej, nu ska jag hjälpa älsklingen. Han sågar och det behövs någon som kan hålla fast brädan i andra änden så den inte snurrar runt.
Okej, nu är veckan snart slut. Denna hysteriska, idiotiska, äckliga vecka. Varför alla dessa adjektiv? Jo därför att den nya kursen nu har dragit igång med fulla drag. På uppropet kan jag inte riktigt minnas vem som var ilsknast, jag eller Linn.
Idiot.lärarna har delat upp alla klasser! Tydligen ska det lära oss samarbete men wtf, kom inte och försöka säga att det händer hela tiden i arbetslivet. För det gör det inte!
Och jag kan säga det, att om en skola idag gjorde så, blandade ihop alla klasser efter första terminen och inte lät eleverna byta så skulle den skolan inte överleva.
Okej att man kanske borde ändra på de små basgrupperna vi befann oss i, men att blanda klasserna helt när vi precis och knappt har börjat lära känna andra människor utanför sin lilla basgrupp. Idioti säger jag bara. Ska det vara så jävla svårt att inse att vi inte gillar att bli runtknuffade som myror. Och sen inte ens låter oss byta grupper, jävla stör.
Det är väldigt konstigt hur man kan bete sig så när de ska lära oss hur man blir bra lärare.
Idioti.

Nu är det Days of our lifes på tv, värdelösare program får man väl leta efter.

Idag ska jag ägna mig åt att plugga, måste förbereda mig inför nästa vecka då jag ska "besöka" matteinstitutionen och sen ägna mig åt idiotiska mattelektioner.
MATTELEKTIONER! Gah, jag hoppas dom inte räknar med att vi faktiskt ska kunna något, har inte läst matte på typ två år känns det som.

Igår var vi i Västerås, shoppade på Ikea och sen Hifiklubben. På Ikea inhandlade vi ett vackert dvd-skåp som nu är ihopplockat och sen lite småsaker. På Hifiklubben handlade vi sen förstärkare och högtalare. Dyyyyrt! Men det var bra ändå. För nu kan vi äntligen återigen lyssna på musik och titta på film på projektorn med surroundljud! Woho!

Nej, nu funderar jasg på om jag ska försöka kämpa mig ut i köket för att äta lite frukost. Vilket jag tror blir en utmaning för brödet som vi har är jag inte sugen på och jag vill inte ha yoghurt. Kanske blir lite gammal hederlig blåbärssoppa men jag skulle hellre ha den kall är varm.

Vi får se hur det blir.
Jag la nyss märke till att jag har varit rätt så dålig på att uppdatera min blogg... Inte bra, jag förfaller! Oh no!

Okej, igår så fick jag ett ryck och tänkte att jag skulle baka muffins. Hittade ett recept på kladdiga chokladmuffins och dom såg så ljvuvligt goda ut att juag begav mig till köket för att baka. Men det blev inga kladdiga muffins... För äggen hade tydligen blivit gamla och blivit slängda! Alltså, inga muffins.
Ägnade sen en timme åt att försöka hitta ett recept på lika ljuvliga och kladdiga muffins utan ägg men icke. Jag undrar hur de stackarna som är allergiska mot ägg gör, får inte dom äta kladdiga chokladmuffins?

Ägnade nyss 24 minuter åt att bestråla min stackars hjärna med mobilstrålning. Försökte utrota min uttråkan med att försöka bjuda över den lika uttråkade My men hon var lika lat som jag och ville inte släpa sig ut på buss. Jag har starka tankar på att släpa mig ut i köket och göra lite chokladbollar. Men, även där har jag lite problem.
För, idag så är det Andreas födelsedag och för tillfället sitter han i skolan i Västerås och skriver tenta, 18-21! Så, jag känner att jag vill muntra upp honom när han kommer hem med lite chokladbollar. Men! Jag är sugen på chokladbollar nu, vilket innebär att jag kommer äta mina bollar nu och sen inte ha några när Andreas ska äta sina. Och det är ju inte alls orättvist, det är jag medveten om men min hjärna funkar inte på det sättet.
Jag får nog göra dubbelt med smet och sen äta nu och när Andreas kommer hem. Men problemet är då att när Andreas kommer hem så kommer inte jag orka äta bollar men trots det vill jag ändå ha bollar både nu och då.
Jag är medveten om min underlighet.

Nu måste jag gå för min bärbara dator blåser ut varmluft i mitt knä så jag är tokvarm. En aning obehagligt.

Jag är också medveten om min besatthet av bilder på mig själv idenna blogg, så jag avslutar bloggen med lite bilder på Myyyyyyy!

En kär vän som för tillfället har övergivit mig, staden och Sverige.
Nämligen min vän Johanna.
Hon är cool, jag är ocool men tillsammans är vi sjukt coola!

knas 4
knas 2knas


Yes people. Igår när jag och Andreas satt och tittade på Happy Feet så ösregnade det, sen ungefär mitt i filmen byttes regnet ut mot snö! Nu är det nollgradigt och marken är vit!
Min teori är att det hysteriska blås-ovädret som var i förrgår blåste hit lite kallare väder. Lovely.

En annan lovely nyhet är att nu är skrivaren inkopplad och den funkar! Äntligen kan jag skriva ut mina arbeten så nu slipper Linn göra det år mig. Jag litar inte på att datorerna i skolan fungerar.

Det springer runt en massa hantverkare i vår lägenhet, de byter ut vår 50 år gamla diskbänk åt oss. Nu skojar jag inte, diskbänken var från 60-talet och har aldrig blivit bytt. Vi tröttnade på att allt vatten samlades i en vacker sjö invid väggen varje gång vi diskade så nu får vi en ny.

Ytterligare en lovely nyhet är att min lilla systerson numera är så stor att han kan sitta upp helt själv!
wille


Sedan har han en ljuvlig liten brun overall som gör att han ser ut som en liten björn men han gillar INTE att ha på sig mössa. Kolla in mördarblicken han skickar mot min syster för att hon tvingade på honom mössa.
wille
Om en uppsats och en idiot.

Linn säger: hon skulle tydligen ha in en kopia också. but why?

moberg säger: för att hon är dum i huvudet?

Linn säger: ja.

moberg säger: det är min teori
Linn säger: det är svaret på allt när det gäller den kärringen.

Yes, här kommer dom nu. Jag ska också lägga upp bilder från nyår, precis som alla andra också har gjort. Men det kan ju bero på att vi alla gjorde olika saker...

Okej, nu kan man ju kanske undra varför jag sitter här och skriver klockan 04.49 på den allra första dagen på det helt nya året.. Ni kanske tror att jag helt enkelt inte har gått och lagt mig ännu men det har jag, jag har lagt mig men kommit upp igen. Det är jobbigt när alkoholen stör sömnen och alla idiotiska blåsor på tungan bränner så fort man försöker svälja. Och nu tror nig nog att jag sitter här och är full och ska skriva ett idiotiskt fylleinlägg men det är inte heller sant. Visst, det är sant att jag har en redig huvudvärk och att halsen bränner men det beror på den idiotiska förkylningen jag lyckades bli fast med  för ungefär 48 timmar sen, lyckligtvis lyckades jag gömma själva huvudvärken bakom lite alkohol denna kväll men nu när alkoholen börjar släppa så smyger förkylningen tillbaka med dunder och brak i huvudet på mig.
Så jag låg där i min aningens för varma säng och kom fram till att jag inte kunde komma till ro igen och bestämde mig för att gå till vardagsrummet. Älsklingen sympatiserade med mig och släpade in våra täcken och kuddar till sofforna och nu ligger han och sover i den andra soffan. På något sätt blev det så att jag som är den korta i vårt hem har lagt beslag på tresitssoffan men Andreas som är mycker längre ligger och trycker ihop sig i tvåsitsen. Men han verkar överleva, han somnade så fort han la sig.
Jag funderar på om jag ska ge upp och ta in lite papper hit in så man kan vara sådär förkylningsäcklig och snyta sig en massa och sedan lägga papprena i en hög på golvet, ni vet. Jag tror fanimig det är dags för det steget i min sjukdom snart. Ack ack ack, att jag skulle sjunka så lågt...

År 2006 har varit ett annorlunda år, både det konstigaste och det allra bästa. Några av höjdpunkterna var såklart studenten men den toppas av att jag träffade Andreas som jag nu bor ihop med. Oj vad jag har blivit vuxen! Har gått och inhandlat disktrasor och toalettborste och faktiskt tyckt att det var kul och viktigt vilken färg de hade! Jag tror nog att ni som har upplevt detta redan ni förstår det roliga i det, ni som inte förstår... Det kommer, iallafall hoppas jag det.

Nu drack jag upp allt mitt vatten ur mitt blåa glas, det var inte bra, det betyder att jag måste släpa mig till köket för att hämta mer. Jag är så himla törstig och det svalkar så skönt i halsen när jag dricker vattnet men direkt efteråt bränner det igen. Satans jefla sjiiit! Varför skulle jag bli förkyld? Jag vill inte! Jag vill bli frisk!
Nu är klockan 05.00 och jag ska gå och snyta mig och hämta mer vatten. Stay tooned.

Nu är klockan 05.04 och jag har återkommit från köket med en hel tillbringare med vatten, hushållspapper och en påse att slänga allt mitt äckliga snorpapper i. Inte för jag vet varför jag finner det nödvändigt att dela den informationen med er men så är det. Ni får helt enkelt läsa och spy eller läsa och stå ut. Jag är rätt så övertygad om att alla ni har varit förkylda ett antal gånger.
Inte kan jag kolla om jag har feber heller för en febertermoteter verkar vi ha missat att inhandla. Det var lite synd, för en sån skulle jag behöva nu i sjukdomstider.

Jaha, det här är ju trevligt, alla andras nyårsbloggar handlar om det gångna året, min handlar om snorpapper och förkylning. But hey, that's part of life too. Förhoppningsvis får jag lite bilder imorgon från denna kväll. Jag vet inte riktigt ännu om jag ska bäva för bilderna eller om jag vågar publicera dem här. Det får vi se imorgon, eller idag säger man väl.

Gah vilket babbel! Jag skulle nog tro att alkoholen sitter i en anings aning fortfarande. Varför kan den då inte dölja att mina bihålor vill sprängas ut genom ögonen?

Gott nytt år people, hoppas ni gör det bästa av det. Nu ska jag nog glo på ett avsnitt at Sex & the city, jag har nämligen införskaffat DVD-boxen som innehåller alla säsonger. Är jag nöjd? Ja.

- Moberg - mitt huvud gör ont och det regnar ute