Yes, vad gjorde jag då av allt som skulle göras?

*Diskade all disk
*Städade köket, så gott det gick eftersom sambons fiskesaker fortfarande ligger utspridda där...
*Bytte lakan
*Bytte alla små handdukar
*Sorterade tvätten!
*Plockade undan allt i vardagsrummet
*Städade åt råttisarna
*Åt två limpmackor med gurka och en tallrik med filmjölk och flingor.
*Tittade på Ugly Betty

Nu ska jag njuta av min kväll med att titta om Sex & the city. Jag superkollade hela serien i julas, nu är det dags igen. My lovely shoebox.

Saker jag borde göra

*Diska
*Städa
*Sortera tvätten från i helgen
*Kanske öva lite på redovisningen?
*Spara ner allting från datorn
*Formatera datorn
*Gå bort från datorn!

Men vad har jag gjort?

*Läst
*Gosat med råttisarna

*Kollat på tv

*Ätit tre muffinsar
*Börjat älska serien The war at home


Suck, inte bra det här. Okej, gosandet med råttisarna är ju ingen dålig sak utan en bra sak! Men såhär i efterhand känner jag hur hela lägenheten skriker åt mig att städa lite.
För älsklingen är i skolan, kommer nog inte hem förrän 20.15.. så jag känner att det är min uppgift att städa lite.

Bye.


Mina små älsklingar har ju som sagt bytit bur och dom stormtrivs. Smulan kom över sin ligga-i-huset-och-trycka-fas och har nu också utforskat buren.

Vi har köpt en hängmatta åt sötnosarna för tydligen älskar råttor att ligga och trängas i en hängmatta. Men inte våra. Den har hängt i flera dagar och allt dom har gjort är att försöka tugga på kanten av den. Men, lurig som jag är så la jag två godisar mitt i hängmattan, godisarna låg också där i flera dagar. Men, imorse fanns dom inte där! Bevis på att någon av råttisarna har varit uppe i mattan!

Däremot måste jag erkänna att min plan med toalådan har misslyckats totalt... Det gick bra den första dagen och buren var ren och fin. Sedan dess har råttisarna upptäckt hur kul det är att brottas i toalådan, så nu ligger bajset överallt OCH i lådan. Men men, det överlevde jag, dom är ju bara 7 veckor, små bebisar som inte vet bättre. Mina bebisar.

Idag när jag kom hem från skolan så såg jag Smulan som tyckte att toalådan var totalt superskön att sova i.Ack ack ack, mina små bebisar förstår verkligen inte vad jag menar. Och nu har Strössel joinat henne...Våra små kokosnötter, för att vara ett smart djur är mina bebisar riktigt korkade men jag älskar dom ändå!

Smulan har kommit på hur roligt det är att tränga sig in bakom saker hon inte får plats bakom...Här kommer lite random bilder på mina sötisar!

Igår fick mina små råttisar byta bur. Nu bor dom i den stora fågelburen som vi har försökt inrett råttvis. Det var lite lurigt men jag tror vi lyckades. Vi är dessutom spekulanter på en ännu större bur från blocket, jag hoppas vi får den för den är bättre än den vi har.

Hursomhelst, om nya buren då. Jag har inga bilder för jag har varit lat och inte fotat.

Men! Hela dagen igår så låg Smulan och sov i matskålen! Strössel tillbringade hela dagen i sitt trähus. Så på ett sätt var råttisarna inte särskilt roliga igår. Då bestämde vi oss för att byta bur. Det blev en hysteriskt skillnad!
Strössel, som är den fega av mina sötnosar har totalt bytit personlighet. Hela kvällen, natten och nu på morgonen så har hon skuttat och skuttat och klättrat och tokat runt. Smulan har däremot legat och tryckt i huset.
Vi kom fram till att råttisarna nog inte har haft en bur med flera våningar förut.
I botten av buren har jag lagt in en liten blå burk där jag tänkte att dom förhoppningsvis kunde lära sig att bajsa i istället för att bajsa överallt. Men jag tror att jag har lagt den på fel ställe för dom bajsar i ett annat hörn. Hursomhelst så är Strössel helt tokig på den, hon trycker och drar och biter i den där stackars burken som bara en tokig råtta kan göra. Jag funderade igår på om jag skulle ta ut den men nu tror jag snarare att hon tycker det är skitkul att attackera den. Strössel har blivit expert på att skutta på alla fyra uppför stegen, in i huset och på sin syster. Hon är helt tokigt snabb!

Okej, end of rat-update.  Nu ska jag göra bättre saker, som att tvätta bort gammalt smink, gå på toa, duscha och äta frukost. För snart kommer lillebror över, eller, snart och snart. Inom två timmar. Och när han kommer så ska jag vara klar.

Bye.
Update klockan 21.43
På begäran av Elisabet så lägger jag upp lite sötnos.bilder också!Nyss så städade vi deras bur och nu är den ren och fin, rykande färska bilder. Bara några minuter!

Orginalinlägg runt klockan 15.00?
Idag blåser det helt hysteriskt och det är lite jobbigt när man har långt hår. Så jag sätter upp det för annars ser det ut som ett stort skatbo.

Egentligen borde jag kanske försöka städa upp lite. Vi storstädade i söndags men det syns inte nu. Av någon anledning så ligger det burspån överallt. Runt buren väntade jag mig men på något sätt så ligger det spån över hela hallen. Men det är rent spån så det gör inte så mycket men jag har starka funderingar på att dammsuga bort det idag. Vi får se hur det blir.

Jag har förresten fortfarande inte gjort blåbärssoppa! Men varje morgon så önskar jag att jag hade gjort det kvällen innan. För jag vill egentligen inte ha varm blåbärssoppa, den är sjukt god till frukost när den är kall.

Idag när jag gick hem från skolan så såg jag en massa söta fåglar.

och precis bara en meter ifrån dom så simmade en stor fin svan. 1.  2.  3.Sedan såg jag några extremt missplacerade fåglar, det är samma fåglar på båda bilderna men dom flyttade sig.
Idag blir det en kort blogg.
Ingen inspiration har jag idag.
Idag finns det ingen inspiration.

Jag vill ha en hel massa pengar.
Så jag kan handla en massa saker.
Jag vill för det första handla extremt mycket kläder.
För det andra vill jag handla en massa småsaker.

Uppdaterade bloggutseendet idag.
Nu känns det som att jag är nöjd.
Iallafall för ett tag.

Okej, nu har jag andra saker att göra.
Bye.

Yes gott folk, idag regnar det. Jag trodde faktiskt inte att det skulle regna idag när jag gick upp imorse. Jag trodde att det kanske skulle bli en sån där jobbig kvavt varm dag. Men icke, jag bytte bort min gosiga stickade tröja för jag trodde den skulle bli för varm. Istället fick jag frysa i regnet när jag gick hem från skolan.

Suck, så himla störigt. Nu är klockan snart 18.00 och jag hickar. Jag har haft hicka större delen av dagen, jag börjar allvarligt tröttna. Dessutom börjar det göra lite ont i magen vid varje hick.

Sitter och halvkollar på Simpsons nu och jag har kommit fram till att text-översättarna bara blir sämre och sämre. "Villktigt" Det stör mig. För om dom har översättning som jobb så ska dom faktiskt göra det ordentligt!

Någonting händer i råtthuset, jag vet inte vad men det knastrar. Vilket betyder att de antingen äter på huset eller på sina egna tänder. Jag har kommit fram till att de ofta sitter och tuggar på ingenting, vilket leder till att de då tuggar på sina egna tänder. Det är lite lurigt att försöka tolka mina små sötisar, för jag har aldrig haft råttor. Men jag hoppas att jag lär mig för hittills tittar dom bara på mig som om jag är dum i huvudet. Ack ack ack, inte bra för självförtroendet.

Suck, jag har totalt tröttnat på att hicka nu! Fick ett tips av Johanna att äta lite socker, jag funderar på om det fungerar. Det känns så hysteriskt onyttigt, inte för att jag brukar vara nyttig men det känns EXTREMT onyttigt!

Suck, igår städade vi halva dagen och lägenheten var ren och fin. I typ en halvtimme. Sen hittade älsklingen alla sina gamla fiskesaker som han bestämde sig för att sortera. Vilket betyder att man lägger ut dom på hela köksbordet och låter dom ligga kvar där. Sen gjorde vi supergod rabarberpaj som vi nästan helt åt upp. Naturligtvis är vi extremt lata så vi lät pajformen också stå kvar i köket. Så vi har fiskesaker och massa disk i mitt nystädade kök. Och här sitter jag, totalt omotiverad och lat och vägrar gå in i köket.
Tillråga på allt så är mjölken nästan slut men där har jag kommit på en undanflykt. Jag gör lite blåbärssoppa ikväll så kan jag dricka det imorgon istället för mjölk till frukost.

My god, nästan hela bloggen är full av bortförklaringar.  Men, nu ska jag gå och undersöka om Johannas teori om socker och hicka stämmer.
Tänkte bara uppdatera med att berätta att min älskade touchpad numera fungerar igen! Vi har ingen aning om varför men igår när jag startade datorn så var den igång igen. Det är något väldigt konstigt med min dator...  Nu har det blivit så illa att man måste tömma alla cokiesar och rensa allting mellan varje gång man sitter vid internet för annars visar den gamla sidor och bilder visas inte och massa störigt. Inte så roligt... Imorgon så ska älsklingen få tillbaka våra formateringsskivor från hams kamrat så förhoppningsvis kan jag formatera om den då. För jag tror det vore det bästa att göra nu och se om den kanske fungerar lite bättre. För jag kan inte lämna in datorn innan sommarn börjar för jag behöver den till my schoolwork. Dessutom så är ju Andreas dator inlämnad, igen, så ingen chans att vi lämnar in min med.

I ett par dagar nu så har jag haft extremt ont i käken igen och inte kunnat öppna, nu har den börjat klicka också. Precis sådär som den gjorde innan den låste sig. Usch och blä säger jag bara, har börjat sova med den störiga bettskenan igen och köra superhårt med sjukgymnastiken. Ja, jag har sjukgymnastik utformad för min käke... Så om jag kör såhär ett par veckor så kanske den blir bättre igen. Jag berättade kanske aldrig för er här på bloggen att min käke låste sig precis innan jul. Gick inte att öppna mer än ~17-18 mm. Inte så roligt, blev skickad till tandvårdsspecialisterna på sjukhuset men dom hade ju såklart ingen aning. Fick bland annat en spruta med kortison som inte fungerade men gjorde fruktansvärt ont. Så jag fick börja med bettskenan och sjukgymnastik och det blev långsamt bättre! Tjoho, ett tag där kunde jag nästan öppna munnen helt normalt igen! Men nu har det alltså blivit sämre igen, vi får se. Jag har ju i vilket fall frikort nu så det kostar ju ingenting att gå dit om det skulle låsa sig igen.

Idag tog jag en extremt lång sovmorgon, såhär länge har jag inte sovit på länge. Vaknade först klockan 11.32 och hade allvarliga tankar om att gå upp men på något sätt gick jag inte upp förrän 12.15.

Smulan och Strössel har alltså fått ett nytt hus, precis som älsklingen skrev om i sin blogg. Och jag har nu kommit fram till att det var ett misstag. Vi borde ha haft kvar minihuset ända tills dom blev tama för eftersom dom är nattdjur, vi försöker omvända dom, så ligger dom i huset och sover. Och i huset får man inte tag på dom förrän dom väljer att gå ut själva vilket dom gör på kvällen.... Hmm, vi måste omorganisera på något sätt.

Nehej, jag funderar på om jag ska ta och väcka älsklingen för att se om han vill äta frukost med mig. Egentligen är jag inte sugen på frukost men något måste man äta. Jag kanske ska göra lite blåbärssoppa?
Idag ska vi städa och baka rabarberpaj.
Här kommer det lite bilder på mina sötnosar.
Vi vet att buren är alldeles för liten för två råttor men dom ska vara i den tills dom är lite mer tama och vana vid oss. Sen får dom bo i en stor fin fågelbur.

Strössel:Smulan:Båda två, Smulan är mörkare i ansiktet och Strössel är brunaktig.

Yes, idag har min och älsklingens lilla familj utökats med två sötnosar. In på djuraffären gick vi och ut kom vi med spån, mat, vitaminer och två små råttor. Mina bebisar, Smulan och Strössel.
Mitt hjärta brast lite när vi lämnade ytterligare en syster kvar i affären men vi kan inte ha tre stycken... Dessutom var hon vit med läskiga röda ögon. Smulan och Strössel har inte röda läskiga ögon.
Har inte lyckats ta bra bilder ännu eftersom dom är lite rädda och ligger i sitt lilla hus, och jag förstår dom. Dom måste vänja sig lite först. Sen kommer det bilder!
Jag stal Emmas idé och plockade in en fin klocka här på bloggen. Jag tycker att jag har blivit riktigt duktig på att fixa till bloggen. Yes yes, credit to me.

Måste berätta för er att min stackars lilla dator har gått och blivit sjuk! Igår så slutade ju touchpaden att fungera, jag trodde att det bara var en liten förkylning som skulle gå bort efter omstartning. Men icke. Älsklingen tror att den helt enkelt har gått sönder, dessutom tror både far och älskling att något har gått sönder inuti datorn. Inte mjukvara utan att något har fysiskt sönder eftersom klockan har börjat störa sig. Klockan på min dator, den går långsammare än den ska vilket gör att jag hela tiden blir försenad till saker eftersom jag är så van att rätta mig efter den. Efter att jag hade ställt om den några gånger till rätt tid så frågade jag älsklingen om det inte är rätt så omöjligt att en digitalklocka på datorn kan ändra tiden efter att man ha ställt in den. Och jo, det är visst rätt så omöjligt. DESSUTOM har den börjat ändra om datumen som den tycker. Ack ack ack. Älsklingen och far tror inte att allt detta kan fixas med en vanlig formatering. Nedräkningen till att lämna in datorn på lagning har börjat.

Dessutom så har F5-knappen lossnat och sitter helt skelt. Jag har ingen aning om hur det gick till, jag öppnade locket en dag och där hängde knappen alldeles snett. Allt detta är mitt straff för att jag har skrutit för Andreas hur bra min "billiga" dator är gentemot hans snuskdyra dator som än inlämnad på lagning för typ sjunde gången.

Hursomhelst, nu till andra nyheter.
Jag trodde att man hade ett relativt enkelt och bekymmerlöst liv om man var en and. Men icke! Igår när jag gick hem från skolan förbi min fina å så såg jag fyra man-änder som simmade runt och slogs om något. Jag tittade lite närmre och såg att en av man-änderna höll i något under vattnet, jag tittade ytterligare lite och såg att föremålet var ett man-ands-huvud! Jag trodde då att en man-and hade dött och tappat huvudet på något sätt och att dessa man-änder nu ville leka med det eller något. Jag tyckte att det var riktigt äckligt och började gå iväg. Men! Plötsligt flög det döda and-huvudet upp ur vattnet och det visade sig att det fanns en kropp till man-huvudet! Dom fyra första man-änderna mobbade den stackars mobbade man-anden. Hur elaka är inte man-änderna om dom slåss om att få dränka en annan stackars and! Det hela slutade med att den stackars mobbade man-anden hysteriskt kastade sig upp i luften och flög iväg, de andra fyra man-änderna kastade sig även de upp i luften och började följa efter.
End of man-and-storyn.

Btw, det är nån jävel som har försökt att stjäla min cykel. Wtf liksom! Det här ska inte vara ett område där man stjäl cyklar kors och tvärs! Jag blir så himla ilsken! Är inte folk uppfostrade ordentligt?! Jag skulle aldrig ens komma på tanken att ta någon annans egendom som dessutom är fastlåst!
Jag rekommenderar att alla som avskyr och vill försvåra det för cykeltjuvar tittar på den här filmen.
Ignorera reklamen för filmen The Departed för sämre film får man leta efter.

Slut på bloggandet för idag.Förresten, det var alldeles för länge sen som jag lite random bilder med!

Yes, utmattad i hjärnan känner jag mig. Heldag i skolan med massa jobb men vi kom rätt så långt. Vi har ju börjat med tema 3 nu. Ingen vila här inte.

Anyhow, tänkte bara göra er uppmärksamma på min finfina blogg. Jag har fixat, alldeles alldeles själv! Jag är så stolt, jag lyckades se lite sammanhang bland alla siffror och koder.
 
Jag förstår nu om ni tycker att det blev alldeles för plottrigt, vissa stunder tycker jag det själv. Men, bara för att jag är så stolt över mig själv så får det vara kvar, iallafall tills jag känner att jag orkar fixa något nytt.  Man måste liksom ha lite inspiration, och jag har ingen inspiration.
 
Nu ska jag göra annat, möjligtvis starta om datorn för att kolla om touchpaden börjar fungera igen. Den bara dog och efter ett hysteriutbrott så kom jag ju på att man kan koppla in en mus till datorn. Men no touchpad. Jag provar starta om.

Bye
Ok, igår så hade jag och älsklingen tvättid. Som vanligt så har vi inte sorterat tvätten utan den ligger nu lite utspridd, det mesta ligger dock kvar i tättkorgen men det står även en påse med ren tvätt i sovrummet och en i hallen. Och nej, det är inte så att vi hade så sjukt mycket tvätt att det inte fick plats i tvättkorgen, det är mer att vår tvättkorg är så himla liten att den blev typ knökfull bara efter att vi hade bytit lakan. Men, vad ska man göra om man har ett litet badrum? Vi kan ju inte ha tvättkorgen någon annan stans! Dessutom är det bra att den är såpass liten som den är, för eftersom jag och älsklingen är både lata och glömska så skulle det nog vara katastrof om vi hade en stor tvättkorg där vi kunde gömma och glömma all vår tvätt tills den dagen kom då alla våra kläder ligger i smutsen...

Anyway, jag och älsklingen satt och tittade på Eurovision igår, det var förvånansvärt många tråkiga, långsamma låtar. Vissa var helt ok men dom låtarna som var bra passade liksom inte in på eurovision. Jag tycker det är tråkigt att det är så några som sjunger på engelska, jag kan inte connecta till en låt som jag inte har någon som helst aning om vad dom sjunger.. =/. Så, jag tänkte att "Vad skönt! Irland lär ju sjunga på engelska!" Men icke, visserligen var det nog engelska men en sådan engelska att det nog bara var irländarna som förstod.. Tråkigt att The Ark inte vann, även om jag nog tycker att låten låter bättre på radio än live men i vilket fall.
Men jag tyckte att hela showen var riktigt bra, förutom Grynet-wannaben som skuttade runt i sin klänning men det överlevde jag. Good work Finland, bra intro och bra med melanshowerna och allt!

Nein, nog med bloggande för nu. Ska fixa en bra låtlista och sen poppa runt och försöka städa lite.
Nyss såg jag nästan något som aldrig får hända.

Jag satt här i godan ro i min soffa med min dator då ett litet barn börjar skrika och gråta utomhus. Jag ignorerar ljudet och antar att det är en liten familj som går förbi utomhus.

Efter några minuter tilltar skrikandet, alltså inte upphör. Familjen går alltså inte förbi.

Efter ytterligare någon minut trippar jag ut på balkongen för att försöka se varför barnet gråter så hysteriskt hjärtskärande.

Allt jag ser är en liten flicka, kanske 2 - 2 1/2 år som står och tokgråter med sin docka. Ingen familj går att se.

Flickan gråter och jag kommer ihåg gårdagens avsnitt av Cops där poliser fick komma och ta hand om två små vanvårdade barn. Jag funderar på om jag borde gå ner till flickan och fråga vart hennes mamma och pappa är.

Då kommer en ilsken mamma fram runt hörnet på huset och ropar:  "Ta din docka nu och kom!"

Efter lite mer gråt så tar flickan dockan och går till sin mamma.

Ack, tur att hennes mamma äntligen kom.

...för att alla andra också har det....

J: People adore you
O: Awesome kisser
H: You have a very good personality and looks
A: You like to drink
N: You can keep secrets
N: You can keep secrets
A: You like to drink


image259

...jag måste verkligen också lära mig hur man fixar till bloggen...
Yes, idag är jag "ledig" från skolan, igår hade vi redovisning på Tema 2 och det var slutet på fyra veckors slit. Därför belönas vi med två lediga dagar, eller lediga och lediga. På fredag ska vi ha läst två böcker och ska ha ett seminarium men det ordnar sig, jag är bra på att läsa.

Igår var jag och tränade på Friskis och finns det något hetare än en massa kvinnor som svettiga krälar runt på ett och samma golv och alla rör sig i takt med varandra? Jag tror nog att det finns hetare saker.. Eller inte varmare saker för fy vad svettigt det var! Men snyggare saker finns nog att titta på. Provade ett nytt pass igår, helt ok faktiskt, annorlunda övningar och idag har jag träningsvärk.

Passet slutade 19.45 och klockan 20.00 börjar Ugly Betty, glöm att duscha i Friskis snuskiga duschar. Jag tog min väska och började hetsa hem så att jag skulle hinna till Betty. På vägen hem blev jag distraherad, ni förstår att "mina" änder har ju fått bebisar nu och flera morgonar i rad har jag gått förbi dem. Igårkväll gick jag förbi Mamma And som låg i vassen och skrek helt hysteriskt, på andra sidan ån såg jag hur en litn Bebis And hoppar ner i vattnet och börjar simma mot Mamma And. Det hela var så sött att jag var tvungen att ta fram min mobil och försöka hinna ta ett kort, hann bara ta några kort på Bebis And innan den försvann in i vassen. Sen var jag tvungen att fly för att Mamma And började skrika och flaxa på mig, antagligen för att jag stod såpass nära.

image253

Alltså, jag flydde från Mamma And och hann precis hem i tid för att kasta mig ner i soffan och kolla på Ugly Betty. OBS! Jag satt på en filt för jag ville inte snuska ner min lovely soffa med min Friskis-svett.

Ugly Betty slutade klockan 20.56 och jag insåg att Never been kissed började 21.00! Jag sprang till duschen och duschade, det var förövrigt den ljuvligaste duschen på länge! Kasta mig ur duschen och sprang till soffan igen, då var klockan 21.01 och jag missade bara 1 minut. Jag blev imponerad över mig, jag tvättade nämligen håret och allt.

Hursomhelst, igår morse när jag skulle till skolan så träffade jag på Mamma And och hennes bebisar, självklart tog jag kort.

image254
image255
image257

Observera på den första bilden att det finns en sten mitt i ån och att det på den står en annan fågel. Jag postar bilden igen:

image258

Jag vet att det syns dåligt men fågeln står alltså på benen och sträcker ut vingarna åt båda hållen och sträcker upp huvudet i luften. Så står den varje morgon, jag har sett den i flera dagar nu. Helmysko, jag har ingen aning om vad det är för fågel eller varför den står sådär men den gör det.

Alltså, när jag går till och från staden så går jag över min lilla söta slussbro och i två dagar nu har jag gått förbi en död fisk. En fisk som ligger på bron! Ingen aning om hur den har kommit upp dit eller varför inte någon fågel äter upp den. Min tanke är att det var en fågel som fångade fisken i vattnet, insåg att den var skitäcklig och slängde ner den på bron!
Jag funderade på att lägga upp ett kort på den men min sambo har börjat invända mot mina bilder på de döda djur jag träffar på under mina promenader. Så jag låter nog bli den här gången.
Jag kan också tillägga att jag har hittat ännu en död fågel, fast det här är nog inte någon and. Jag tror det är en kråka eller något, ohygieniskt är det iallafall eftersom den ligger och guppar uppochner i vattnet, precis där jag går förbi varje dag.  Den är mycket närmre än min förra dead duck och därför känns det extremt mycket mer obehagligt och ohygieniskt. Blach!

Igår hade jag också en tanke att jag kanske skulle ta med mig vår riktiga digitalkamera en dag när jag ska gå till staden och fota allt skräp jag kan hitta under min 12-15 minuter långa promenad. Men jag kom fram till att det skulle bli extremt deprimerande eftersom det finns sjukt mycket skräp, speciellt i ån. Jag förstår verkligen inte varför folk slänger så mycket hela tiden.

Nu så har det börjat regna så smått, det smattrar lite mot rutan då och då men inte hela tiden. Jag undrar om det kommer fortsätta såhär med små regnstunder eller om det kommer börja regna konstant.

Nein, nu ska jag nog ta och försöka läsa lite i mina två böcker som ska vara lästa tills på fredag.
Jag satt och läste lite artiklar på expressen.se och hittade denna artikel som ledde mig till den här hemsidan. Jag har ett svagt minne av att jag har hört om den här sekten förut, jag tror att det kanske var Malina som pratade om det för några år sen? Hursomhelst, vad är det för fel på folket därborta?!
Okej, visserligen bestod sekten av runt 70 människor men ändå, kul liv dom har om dom dedikerar sitt liv till att hata Sverige, homosexuella och Kanada. Dom ägnar också tid åt att demontrera på militärbegravningar därborta i USA. Några av deras slagord är "Thank God for dead soldiers" och efter tsunamikatastrofen, som för övrigt tydligen var Guds straff mot alla svenskar i Thailand, skrev de "Thank God for all the dead swedes".

Jag har egentligen inget att blogga om idag men jag ville bara dela med mig av min upprördhet över hur mycket konstiga människor det finns där ute.