Yep, nu sitter jag här med helosan utsmetat lite här och där, på händerna då. Först och främst så har jag gått och fått en liten självspricka på tummen, det började med ett litet sår men nu är det en liten spricka där och fastän den är så liten så gör den ont så det räcker. Sen brukar jag dessutom av någon okänd anledning ligga och riva mig själv på händerna i sömnen så jag har för det mesta små skrapsår där.
Nu när jag har varit på dagis hela veckan så tvättar jag händerna säkert 20 gånger mer än vad jag brukar göra om dagen just för att av någon anledning så är småbarn för det mesta rätt så ohygieniska... I vilket fall så borde jag smörja in händerna direkt efter att jag tvättat dem men det har jag inte gjort för jag hade inte med mig hudkräm till förskolan. Så nu har då min lilla självspricka vägrat att läka och alla småsåren vägrar läka tack vare att jag är så torr om händerna. Så nu sitter jag då här med superduperhelosan på händerna, vi får hoppas att det hjälper.

Jag och sambonhade planerat att storstäda idag och sätta upp julpynt och sånt men av någon anledning så är vi trötta, antagligen för att vi har jobbat hårt hela veckan. I vilket fall så har sambon iallafall plockat iordning alla småsaker i vardagsrummet och vi har städat åt råttzen. Disken och det tar vi nog imorgon...
För imorgon ska vi iallafall sätta upp julsakerna! Plus att vi ska åka och hälsa på systeryster och hennes sambo för han fyller år.

Okej, nu ska jag göra annat.
Om det inte vore för att det är säsongsavslutning på Greys ikväll så hade jag gärna gått och lagt mig nu, ja, jag vet att klockan är 19.43 men det skulle vara ljuvligt att lägga sig för att sova nu! Att vara ute på VFU sliter på mig, sen har jag dessutom en hemsk förkylning som lurar och som gör att mitt huvud känns som bomull och inte på ett bra sätt. Sen med 20 ungar som liter och drar, mitt stackars huvud är helt utarbetat. Vet inte när jag ska ha ork att börja med alla uppgifter, idiotiska förkylning!
Men nej, ungarna är ljuvliga och det är riktigt roligt när dom kommer och vill visa sig något nytt som de har lärt sig, det är mysigt som attan! Jag skulle bara önska att hela stället var ljudisolerat så att mitt stackars förkylningshuvud kunde slippa alla ljud som när en gaffel släpps ner på ett hård träbord sjuhundra gånger i rad eller när femton ungar hoppar samtidigt så att hela huset håller på och rasar ner...

image452
Ibland känns allt bara jäkligt värdelöst.En ljuspunkt i tillvaron är tilbakablickar ifrån lördagskvällen! (en mer detaljerad bildblogg kommer kanske upp senare i veckan)

image451
Yep, igår var jag hemma hos Emma och den här gången kom vi faktiskt ut på krogen! Hem kom vi också tack vare en snäll sambo som kom med bilen och hämtade oss, det var väldigt snällt.
Vi köpte även varsin toast efter krogen och det var helt klart den godaste toasten i världen, jag är fruktansvärt sugen på den just nu! Men det är för att jag är hungrig och jag är egentligen sugen på massa onyttig mat. Onyttig mat är nog allra bäst.
Hursomhelst, eftersom Emma vägrar befinna sig på msn denna dag så har jag inga bilder från igår, dock har hon själv lagt upp några stycken men allt jag har är hur mitt hår såg ut idag. Jag tog kort innan jag duschade, det var inte fint, det var ett skatbo. Se själva men döm inte mitt bleka ansikte.Det krävdes nästan halva schampoflaskan och en hel massa balsam för att lösa ut det där fast å andra sidan så såg det dösnyggt ut igår!
Halva min säng är glittrig nu tack vare den exklusiva glittersprayen som jag och Emma inhandlade på HM igår. Och så har mina öronsnibbar återtagit sin normala form, örhängena igår vägde flera kilo och jag var övertygad om att mina öronsnibbar skulle fastna så. Det gjorde dom dock inte.

Nej, nu är jag alldeles för hungrig för att sitta här!
Återigen sitter jag här hemma hos Emma och bloggar, det är lite lurigt för jag och tangentbordet kommer inte överens så jag reserverar mig för eventuella stavfel.
Vi upptäckte just att vi inte har några chips för kvällen och det är ju inte bra! Vet inte hur vi ska klara av kvällen utan att småäta (moffa) på något...

Okej, hejdåIkväll är det snygghet som gäller, mitt hår är extremt lyckat, tack vare Emma som vanligt. Och ikväll har jag fullt insett vikten av örhängen som acessoar. (ignorera stavning på grund av alkoholintag)
Idag slutade vi tidigt i skolan, det är alltid skönt att komma hem halv två istället för halv sex om kvällarna. Idag blev det dock inte så trevligt.
På tåget hem fick jag ögonflimmer, det försvann och migränen satte igång. Jag nästan sprang hem (dock inte bra att springa för migränen...) iallafall, jag sprang hem och kastade mig i sängen och bara skrek ut i kudden. Idag var det inte nådigt.
Tur att sambon slutade så tidigt, han kom hem och jag ägnade ett par minuter åt att storgråta hos honom innan han sprang iväg till apoteket.
Sambon kom hem med bruna tabletter, jag tog två såna och två alvedon och sen försökte jag sova. Fruktansvärd huvudvärk!
Till slut så somnade jag, vaknade klockan 17 av att det mesta av migränen var borta, mest på grund av att jag sovit och antagligen lite tack vare tabletterna.
Nu känner jag mig som att en mangel har kört över mig, helt hängig.
Läste lite om migrän och jag har migrän med en aura. Alltså med ögonflimmer och domningar, det låter ju fint men det är förjävligt.
Nu måste jag vila lite.
Dramatiskt slut på Grey's! Det gillar jag, fast samtidigt inte. Jag gillar dramatiska slut när det är dubbelavsnitt och man får se direkt vad som händer, annars gillar jag inte dubbelavsnitt.

Anyway, idag hade jag planerat att städa massor men det blev inte så, jag och sambon är fruktansvärt lata ibland men det får man vara.

Nu ska jag gå och göra matlåda till min sovande sambo, det är inte lätt att jobba heltid, börja 06.45 den här veckan och vara alldeles förkyld... Igår gick vi faktiskt och la oss klockan 21.00, vi var båda så fruktansvärt trötta. Idag somnade sambon i sängen runt 19.30... Min lilla trötta sambo! Och snäll som jag är så ska jag nu gå och göra en matlåda till min trötta sambo.

Byebye.
Det blev inga bilder på råttorna, det får ni överleva helt enkelt...

Såg nyss på världens sämsta film, jag trodde inte att det fanns så fruktansvärda filmer, jag visste inte att det var tillåtet. Jag trodde att den skulle vara bra, det är det som är det hemska i situationen! Jag hade höga förväntningar som steg ännu högre när jag upptäckte att Bruce Willis var med men jag blev besviken. Det är en besviken stämning här i lägenheten helt enkelt..

Akta er för... Planet Terror!
Fick en fråga från Mirja där hon undrade om mina råttor fortfarande lever.

Svar: Ja! Dom lever fortfarande, dom lever, dom äter och dom blir tjockare och tjockare. Jag har bara varit lat och inte tagit kort på dom på ett tag.

Vi köpte ju den nya superburen som dom älskar men jag tror inte att jag har lagt upp någon bild på den buren och för det ber jag om ursäkt, jag och våran kamera har tappat suget. Jag har varit dålig på att ta kort och på att dokumentera och berätta om råttzen. Förlåt! Mina bebisar lever och frodas.
Dock så har Smulan blivit en elaking, eller, hon är inte elak hon vill bara vara för sig själv för det mesta. Hon är en ensamvarg och tycker inte så mycket om när man tar upp henne och plockar med henne, varför vet jag inte och man kan inte längre stoppa in fingret till henne. Det är inte precis så att hon hugger efter fingret men hon tycker om att bita tag i nageln och dra, inte vidare bekvämt. Strössel däremot kan man sticka in fingret till, det värsta hon gör genom gallret är att slicka på fingertoppen, det är nog äkta kärlek!
Strössel är mer folkkär än Smulan, Smulan är en ilsken tjockis och Strössel är en hyperaktiv människoälskare.

Okej, det var en kort och impulsiv uppdatering. Idag ska jag försöka komma ihåg att ta kort och lägga upp här så ni får se råttzen med egna ögon.

Nu vet ni iallafall att dom lever.
Jag bloggar inte lika bra eller mycket längre, jag har tappat stinget, mitt bloggmode helt enkelt. Jag hoppas att det kommer komma tillbaka för jag tycker om att blogga, och jag tycker om att se att folk faktiskt läser mina usla små ord.

I vilket fall, idag har jag varit uppe i våran huvudstad Stockholm. Yep yep, alldeles själv åkte jag dit och alldeles själv navigerade jag runt i staden för att ta mig till mitt mål. Jag skulle nämligen prova ut en ny uniform, nästa år ska vi nämligen byta uniformer. Varför vet jag inte men jag måste säga att det känns skönt att det finns bättre storlekar på den nya modellen! I min nuvarande skjorta skulle jag utan problem kunna vara höggravid och tre meter lång... Min nya skjorta kommer väl inte sitta superduperbra eftersom det trots allt är en uniform, men den kommer iallafall inte kunna tillåta att jag skulle vara gravid i den...

Jag har egentligen massor mer att skriva men nu känner jag hur mitt bloggmode börjar försvinna, inte bra detta!

Jag ska om en liten stund ta och byta om, sen ska jag gräva fram mina gamla älskade UGG-stövlar för att traska över till Emma denna kalla vinterkväll. Vi ska ha allmän mys/tv-kväll hon och jag, yepyep. Det blir fint, jag ska för första gången denna höst kolla på ett helt avsnitt av Bonde söker fru och sen är det dubbelavsnitt av Grey's.

Emmam0e säger:
om 3 timmar börjar den ultimata tvkvällen ;D (17.06)
Yes, för någon timme sen när jag duschade så hände det något fruktansvärt! Något hemskt och sorgligt, allt på samma gång.
Ena pluppen till mitt örhänge lossnade. Swusch och så var det nere i avloppet, jag hade ingen chans att rädda den stackarn...
Efter ett mindre utbrott ringde jag hem till pappa men pappa var inte där. Jag fick höra att pappa var hos farfar, vad bra tänkte jag. Då ringer jag till farfar eftersom hans verkstad ligger 3 minuter från lägenheten. Men när jag ringer till farfar får jag höra att pappa precis hade åkt, jag hade missat honom med ynka två minuter.
Suck och stön, jag kom fram till att jag naturligtvis kunde låna en plupp från ett annat örhänge men jag bestämde mig för att byta. Så nu har jag bytit och diskuterat med sambon, han ska undersöka om pluppen finns kvar under badkaret eller om den har swischat iväg med vattnet... Stackars, stackars plupp.

Snart ska jag ner på stan för att möta Fran för en liten tripp till tunan.
Läs artikeln.


Är det inte ett jättekonstigt upplägg på artikeln? Först så handlar det om att Parken Zoo ska bjuda sina anställda på julbord. Okej, det är ju inget konstigt med det. Att Parken Zoo gör det trots att de har gått back är väl deras eget problem? Parken Zoo vill helt enkelt satsa på personalen trots att de har gått back och det är ju faktiskt riktigt schyst!

Men!

Sen står det om att Eskilstuna Energi & Miljö INTE kommer ha ett julbord för deras anställda trots att de egentligen har råd. Okej. Det är ju fortfarande inget konstigt med det. Det är ju deras eget beslut så att säga och jag tror nog inte att deras anställda alla kommer att säga upp sig bara för att de inte får äta julbord iår.

Men sen! Sen kommer det konstiga, en omröstning.

"Är det rätt att Parken Zoo bjuder sina anställda på julbord?    
*Ja, det förtjänar de!    
*Nej, inte när de går med förlust!    
*Vet inte"

Vad har Parken Zoo med Eskilstuna Energi & Miljö att göra? Är det så att om inte EEM har ett julbord så får inget annat företag i hela Eskilstuna ha ett julbord??
Det är ju som att säga "Nej, Johanna är en student därför ska hon inte kunna köpa de saker som hon vill ha även om hon har råd när många andra studenter lever på skrapgränsen och inte har råd att köpa samma saker."
Yes, jag har ont, ont, ont. Idag har jag ont i kroppen.
Imorse var det värst i nacken och axlar, det märktes när jag skulle till skolan med min ryggsäck...
Idag när jag diskade så började ryggen kännas. Ont ont ont!

Allt pga. den där dumma kafferyggsäcken igår, 15 kilo kaffe på ryggen i flera timmar.. Ack ack ack, aldrig mer.

Hoppas det går över tills imorgon!


Trött är jag också, imorgon har jag ingen skola och då ska jag soooooova. Soooova för hela slanten!

Jag är så jäkla trött! Gick upp klockan 04.50 för att börja jobba klockan 06.00. Varför gick jag med på det? Varför?!
Och nej, det var inte ens i mitt varma ljusa inomhusiga SJ. Nej nej, det var visserligen för SJ men utomhus. Klockan 06.00 i mörkret skulle jag stå och dela ut kaffe till folk som åker tåg. I tre timmar stod vi där, jag och en främling och delade ut kaffe. Det snöade, var mörkt och det var kallt.

Never again.

Och så var det en man som halkade när han skulle på tåget så han trillade och bröt benet och ambulansen fick komma.
Kollade nyss igenom min blogg och insåg att jag fått en fråga om vad det är för bil som vi har köpt. Och då kan jag svara på det och säga att det är en Golf från 1988, en liten röd golf. Jag skulle gärna länka till en bild men jag hittar ingen bild på hela internet som ser ut som vår bil... Och jag kan inte heller ta kort på den med min mobil för av någon konstig anledning min mobil valt att sluta koppla ihop sig med min dator så jag kan inte längre föra över bilder. Det är skandal.

För tillfället står inte bilen hemma hos oss, den står hemma hos Andreas syster för vi var där igår, vi åkte dit med bilen men vi var tvungna att överge den stackars bilen och gå hem eftersom vi helt ovetandes blev ihällda alkohol. Det är också skandal.

Nu är jag hungrig, klockan är snart 12 och jag har inte ätit något. Jag skulle hemskt gärna vilja ha lite chips till frukost men för det första så har vi inget chips hemma och för det andra vägrar jag gå till affären för att köpa chips när jag inte ens har ätit frukost. Ni förstår säkert mitt dilemma.