Nu har det hänt...

5kommentarer

Råttzen här hemma har ALDRIG bitit någon av oss. Möjligen lite knaper på en lång nagel men ALDRIG ett bett. Förutom idag.
Idag högg Strössel mig. Ett helt tokigt bett.

Okej okej, det kom inte blod och det var mitt fel.

Vi hade ätit potatis och skinka till lunch och skinkan som blev över skulle jag ge till råttorna. Jag höll skinkan i handen och stack ner handen i buren. Strössel satt på översta våningen, precis bredvid min hand. Och hon ville ha skinkan. SWONG sa det och sen satt hennes tänder i mitt finger. I ren förvåning ryckte jag undan handen vilket innebar att hon följde med (eftersom hennes tänder satt runt mitt finger). Sen röt jag FYYY åt henne och hon släppte, fast när hon släppte hade jag redan hunnit dra henne några centimeter vilket innebär att hon föll. Rakt ner mellan våningarna och landade på rumpan i toalådan. Jag har aldrig sett en mer chockad råtta. Hon satt där i några sekunder. Sen sprang hon så fort hon kunde upp till skinkan så inte Smulan skulle ta all skinka... Nu är vi vänner igen.

Men men, var inte oroliga kära bloggläsare. Det gjorde ont i ca 3 sekunder och hon skrapade inte ens huden. Min lilla knasråtta.

Idag var jag i skolan, sen kom jag hem. Sen svängde jag och sambon förbi jysk och köpte nya gardiner till vårt nya och vackra vardagrum. De gardinerna som vi hade förut var ju rätt så nya men de passade inte alls in i vårt nya vackra vardagsrum. Jag älskar vårt nya vackra vardagsrum.

Hrm, nu ska jag nog ta och försöka plugga lite också. Om jag gör det idag så slipper jag det imorgon! Det är mitt nya motto. Men sen klockan tio i fyra ska jag överge lägenheten för att traska ner till friskis. Jag och mor ska börja träna igen. Yep yep, jag tror på det den här terminen!Hahaha, tillåt mig att skratta åt mig själv. Det blir ingen träning idag, mamma mår inte bra och jag vill inte träna själv. Jag har nu stora planer på att släpa in motionscykeln/min klädhängare in i vardagsrummet så att jag kan träna och glo på tv samtidigt!

Fast först måste jag plugga.. Usch och fy för att plugga!

5 kommentarer

Mirja

11 Oct 2007 14:47

ahhh!! Du anar inte hur jäkla ont det gör när en gerbil biter tag och vägrar att släppa taget. Har fått mågna djupa blodiga sår. Det enda jag kunde göra för att få bort råttjäveln var att spotta den i fejjan. För då får den ingen luft och måste släppa!! Låter skumt. men att försöka dra bort den gjorde att den bet hårdare.

Anonym

11 Oct 2007 16:51

haha, härlig dröm :)
tack för hjälpen, hittade massa bilder men fattar fan inte hur man lägger in skiten. aja :P

Emma

11 Oct 2007 18:01

Du. du borde lägga in bilder på rummet ;)

Elisabet

11 Oct 2007 18:49

Har själv blivit stansad i fingret av en hamster. Herre Jistanes, vad det gjorde ont! Det bultade och sved något horribelt i flera dagar!
Ett tips, Behåll skinkan själv!

Linn

12 Oct 2007 09:58

Ett vackert vardagsrum. Undrar hur det känns att ha ett sånt ;)

Kommentera

Publiceras ej