Skräckupplevelse

0kommentarer

Okej, nyss hade jag en sån himla läskig upplevelse så att det var inte sant. Jag är helt skärrad.

Som ni vet så tar jag ibland små tupplurer på mina vardagar, det beror dels på att jag är så trött hela tiden tack vare det idiotiska RA.n som förföljer mig överallt och sen beror det dels på att det är måndag och jag gick upp supertidigt.

I vilket fall så kom jag hem från skolan idag runt klockan 10 eller något och jag var helt slut! Men jag satt vid datorn ett tag, pluggade lite och gjorde lite ingenting och sådär. Sen blev klockan 12 och jag tänkte vila ett tag. Men jag kunde inte somna ordentligt, jag tittade på klockan 12.40 och tänkte att "Jag ligger till 13.30", sen går jag upp.
Och då lyckades jag somna! Jag drömde att jag gick från skolan och sen satte mig på en av bänkarna vid ån med min dator. Sen skulle jag sova där på bänken..? Men då hände det något med min dator, det var nån som tog sig in i min dator och bevakade mig och jag blev rädd och sprang hem. Väl hemma sen så la jag mig i soffan för att sova men vaknade till av ett ljud.
Alltså, nu låg jag i soffan i min dröm och då kom det ett ljud utifrån i verkligheten som gjorde att jag vaknade. Men jag vaknade inte fullt ut. Jag var nånstans mitt i mellan sömn och vaken. (här måste jag tillägga att jag hade en kudde på huvudet också för att dränka lite ljud utifrån) Men i mitt halvvakna stadie så drömde jag fortfarande och då hade den som övervakade mig i datorn tagit sig in i lägeheten och stod och tryckte på kudden. Mitt vakna jag försökte resa på mig men mitt sovande jag trodde att någon tryckte ner mitt huvud. Detta ledde till totalt panik för då blev mitt vakna jag totalt övertygad om att någon faktiskt stod och tryckte ner mitt huvud!
Sen kom det ett till ljud från verkligheten och jag vaknade till helt och kunde sätta mig upp men jag var helt nojjig. Jag smög runt i hela lägenheten för att undersöka om det var någon här men det var det ju naturligtvis inte.

Hualigen säger jag er, jag ska nog försöka sluta sova på dagarna!

Jag ber förresten om ursäkt för att det inte har kommit någon blogg sen fristadsnatta men helgen har gått för fort och jag har inte hunnit skriva något. På lördag-dag pluggade jag som en flitig student och sen gick jag hem till Emma och hennes nya lägenhet med en inflyttningspresent och lite alkohol. Ida kom lite senare och vi blev lite roliga. Vi hade tänkt gå ut på krogen men jag vet faktiskt inte vad som hände. Framåt natten så låg jag och sov på Emmas hallgolv och Emma och Ida turades om att stoppa huvudet i toaletten, jag säger inte mer än så. Dock har jag ett blåmärke på höften av Emmas hårda golv! Du får ta och skaffa lite mjukare golv helt enkelt!
I vilket fall kom Idas sambo och min sambo och redde upp situationen. Jag har hittils inga bilder att bevisa detta med, eller jo, jag har en hel massa osmickrande mobilbilder på Emma och Ida som min sambo tog och även en hel del filmer men dessa kommer jag nog gräva ner under en sten eller något... Haha, men men, det var i vilket fall en bra kväll! Vi hade roligt! Den första av många hoppas jag!


Igår söndag så vaknade jag faktiskt riktigt tidigt, låg och läste i soffan halva dagen. Både skönlitteratur och studentlitteratur. Sen försvann älsklingen för att hjälpa till med båten och jag kollade på film. Sambon kom hem och vi svängde förbi Hemköp och köpte godis sen gick vi hem och kollade på mer film.

På det hela, en bra helg helt enkelt!

Och nu är det alltså en mardrömsmåndag i dubbel betydelse.
Nu ska jag gå och kolla vad det var för post vi fick!

Kommentera

Publiceras ej