Yepyep, nu har det återigen börjat på riktigt. Jag ska egentligen skriva klart min uppsats men för tillfället sitter jag här. Precis som de gamla goda (?) tiderna.. Uschanimig.
Nej nej, det här är bara en liten paus. För jag MÅSTE bli klar med den här eländiga saken idag och det kommer jag att bli. Men det tar tid och är tråååååååååkigt.

Igår skulle vi egentligen ha gått över till Sara och Micke och ätit mat men så blev det inte, istället gick jag och sambon till hemköp och köpte grillad kyckling, potatissallad och godis. Det gick lika bra det. Ljuvligt var det.

Hualigen, jag kan inte koncentrera mig på att skriva en ordentlig blogg när den här dumma uppsatsen hänger över huvudet på mig.

Bye.Update någon timma senare:

Yes! Uppsatsen är klaaaar! Vilken ljuvlig känsla!

Sen vänder jag blicken mot nästa sida i mitt block och ser ännu mer skolarbete... Bara att sätta igång igen då.

Jaja, vad är väl en bal på slottet?Återigen någon/några timmar senare, (har inte någon koll på när vad blev uppdaterat)

Nu är man då klar med allt som skulle göras den här helgen.. Och är det inte så extremt typiskt att det då blir så grått ute så man nästan måste tända lamporna?! På förmiddagen tänkte jag att när jag var klar med allt skolarbete att jag skulle gå ut och gå och kanske möta min sambo som snart är påväg hem från jobbet eftersom det var så fint väder ute. Nu är det tokgrått och äckligt ute, ingen chans att jag går ut nu och riskerar att få en massa regn på mig.

Egentligen så borde jag väl ställa mig och diska men jag vill inte! För det luktar fisk i vårt kök, äcklig och hemsk fisk. För igår var sambon iväg och fiskade och kom hem med en massa hela fiskar. Aldrig mer att det ska rensas fisk i vårt kök, never again! Det var fiskfjäll överallt och nu stinker det! Allting stinker och jag mår psykiskt dåligt av att det stinker!
Och vet ni hur svårt det var att få bort alla äckliga och hemska fiskfäll som etsade sig fast i bänken?!
Aldrig mer säger jag bara.Återigen en update. Nu har sambon kommit hem och jag har städat. Jag har diskat, dammsugit och moppat köket. Nu ska bannemig fisklukten bort!
På något sätt så har min förkylning blivit mycket mycket värre under natten. Igår eftermiddag så kände jag mig lite piggare men idag är straffet för det. Halsen har blivit bättre vilket innebär att jag inte behöver dricka massor med varm choklad, vilket är bra eftersom mjölken är slut...  Men hjärnan... Min stackars hjärna! Det känns som att någon bankar på den med en isklump samtidigt som den är helt bortdomnad. Ack ack ack.

Jag fungerar inte så bra när jag är sjuk.

Det är i dessa dagar som jag önskar att vi hade en febertermometer....
...är jag ju egentligen på dagis, vilket var roligt tills min kropp inte längre kunde stå emot att badas i bakterier. Jag är sjuuuuuk! Stackars stackars mig är förkyld. (Jag önskar att det fanns smileys här på bloggen!)  Hursomhelst, eftersom jag är hemma idag då för att kurera mig från min förkylning så hade jag tänkt plugga lite. Vilket inte går så bra eftersom min hjärna känns inbakad i stenhård bomull som snurrar runt runt.
Varm choklad är det enda som hjälper och turligt nog gör jag en helt underbar varm choklad. Oturligt nog går det åt en halv liter mjölk varje gång jag gör den... Igår gjorde jag och idag gjorde jag. Vilket innebär att en hel liter mjölk redan har gått åt. Jag måste ransonera den varma chokladen, bara göra den i absoluta nödfall och inte mer än 3 gånger i veckan. Ack ack ack, tur att det snart är söndag!
Vad är det för folk som tycker att växelpengarna dom får är så smutsiga att dom måste byta växel?
 Jo det är folk som kommer och köper tågbiljetter.

Nu har jag iallafall fått min älskade TV, det var därför det inte kom ett engelskt blogginlägg igår!
Min TV är ljuvlig ska jag säga er.

Nu måste jag jobba igen.
It is now Day Three of our experiment : How will Johanna cope without a TV?

She has seemed a bit restless today, hence the trip to IKEA. But maybe these few days without a TV will do her good? This morning she sat down, read and finished her essay for the "litteraturseminarium" before eleven o'clock! That must be a new record!

But we also believe that these days without TV has made her somewhat confused, why else would she enter the bathroom, close the door and then turn OFF the lights? Yes, she is confused indeed... But at the moment she seemes satisfied, she has watched old episodes of Gilmore Girls on her computer and now she has plans to eat chocolate puding and read a book.Do not miss tomorrows' episode of How will Johanna cope without a TV?
Ja, jag ber om ursäkt för att inlägget är på engelska men det är så det blir när man lever såhär spartanskt...

Yes, fick en uppmaning av systeryster om att är dags för mig att skriva ett inlägg igen. Och såklart att jag gör det!

Vad har hänt här hemma då?

* Jo, vi fick äntligen reda på hur det blir med omtapetseringen i vardagsrummet, innan den 23 september ska det vara klart. Så jag hoppas att dom kommer snart!
* I fredags (tror jag det var!) så införskaffade vi äntligen den nya råttburen! Woho! Dock ville den elaka människan i kassan ge oss en bur utan hon tyckte att vi skulle vänta i 2 veckor till! Vi vägrade och pratade med en annan människa som gav oss en bur.
* I helgen vet jag faktiskt inte vad vi gjorde... Eller jo, igår var vi en sväng förbi mamma i Kungsör och hämtade en bokhylla.
* Idag var mamma och Stig här hemma hos oss och köpte våran tv. (JAG SITTER HÄR UTAN TV!)
* Idag svängde jag och sambon in på Expert och köpte en ny tv, dock kommer den inte idag utan kanske imorgon eller på onsdag.

Sen tror jag inte att det har hänt något sådär superviktigt mer faktiskt...  Förutom att jag ska bli moster igen! Det är stora nyheter!


Öhm, jag har tyvärr tappat bort mitt bloggflyt så därför är detta allt ni får ikväll.


Bye.

Idag känns det som en sån där värdelös dag igen, kan det bero på vädret? Kan det bero på att jag hade tänkt gå upp klockan 8 men gick upp nu? Kan det bero på att jag inte ätit frukost ännu?
Ja, det kan bero på en massa saker.
Fast mest beror det nog på att det är dags att skriva ännu ett litt.sem idag igen. Läste den där eländiga boken igår, fyy säger jag bara. Den var frukstansvärd. Vet inte alls vad jag ska skriva om.
Oh, nu vaknade Strössel.
Hon har tagit en egen personlig kamp,ni minns kanske att jag hängde upp andreas avklippta t-shirt-ärmar i buren. Strössel har lite problem med den, jag vet inte om hon tycker den är i vägen eller vad men hon ägnar massa tid åt att försöka dra ner den. Lycka till säger jag bara eftersom den sitter fast med metall-hängare. Jag inbillar mig att hon tycker det är roligt att slåss med den.

Nej, nu måste jag gå och äta frukost.
Bye
Okej, igår efter jobbet så städade jag råttburen, jag städade badrummet och jag började med att sortera tvätten. Sen kom sambon hem och vi åt mackor. Sen skulle vi iväg för att vara sov-vakter. Det gick mycket bra, Wille sov hela tiden. Började dock skrika när hans föräldrar och hans mor (som var en aning förfriskad) kom hem och dundrade runt, =P. Jag och Andreas hade varit tysta som möss så att han inte skulle vakna.
Hahaha.

Nej, nu måste jag faktiskt gå och äta frukost.