Nu är jag och Jenny på plats hos Emma. Enligt tradition måste jag ju såklart publicera ett inlägg från Emmas dator! Jag vet inte riktigt hur många "Inte hemma, hos Emma"-inlägg det har blivit nu under åren men rätt så många är det nog iallafall.

Emma har lockat mitt hår till världens finaste och sen fixar hon make med, det är tur det för om jag skulle försöka skulle det se hemskt ut nu när håret är så fint.

Okej, nu har vi andra saker att göra. Busy bees liksom.
Idag är det nyårsafton och jag hade en ljuvlig sovmorgon, något som jag verkligen förtjänade eftersom jag gick upp 04.40 igårmorseoch var helt död igårkväll. Men katterna väckte mig genom att välta ner våran sparkossa från fönstret. Ja, ingen spargris utan en sparkossa som det stod "Kosing" på, Emma vet, hon har en liknande.

Jag har däremot upptäckt att vi har ett problem. Idag är det nyårsafton och vi har inte köpt champagne. Detta innebär att vi måste ner på systemet idag och handla champagne, det är verkligen inte lockande ska jag säga er. Tro det eller ej liksom.

Nej, nu är jag hungrig, ska nog gå till köket och sen försöka få sambon att inse att vi måste ner på staden.
Nu sitter jag här och använder min julklapp från sambon, en ny dator! Tjoho!

Ni kan inte ana hur underbart det är att kunna ha en konversation på msn samtidigt som man öppnar ett nytt firefox-fönster SAMTIDIGT som man lyssna på musik och öppnar ett word-dokument! Av denna mening kanske ni kan förstå att jag och min gamla dator hade lite problem, när jag startade den så fick jag vänta i säkert 6-7 minuter innan allt var helt klart och nåde den som öppnade ett internetfönster innan man gick in på msn!

Hursomhelst, men min nya fina dator klarar lätt av att göra allt det där samtidigt!

Här är den, min nya fina superdator!

Fråga: Hur vet man att det är mellandagsrea i Stockholm?

Svar: Min kassa är full med skrynkliga hundralappar och tjugolappar och hela skolklasser med småtjejer står i kö.


Slutsats: Ungdomar är mästare på att misshandla sedlar.

Idag
06.30 - 18.30

Imorgon
05.50 - 13.45

Imorgonkväll = Död Johanna

Dessa tre bilder sammanfattar igårkväll på ett bra sätt,

Såhär på juldagskvällen när sambon är iväg och roar sig, ja då får man roa sig själv.

Roa sig själv med julklappar!

Jag hade en del att välja på...


Den här blev det tillslut, och katterna var misstänksamma...


Såhär ser jag ut nu!
Nu kom sambon hem!
Idag är det rätt så slött här på jobbet, eller ja, en hel massa knas precis när vi öppnade och ingenting fungerade. Det var inte bra. Men efter ett antal samtal till supporten så fick vi igång det mesta.

Nu sitter jag här och skrattar för mig själv, en kille kom in och betalade med dollars. En valuta jag aldrig tidigare haft i min kassa, jag tyckte det var lite coolt.

- Åh, jag har aldrig haft dollars förut!

Killen tittade lite lidande på mig och han tyckte nog att jag var konstig som jag glad över dollarsedlar. Jag kände att jag var tvungen att försvara mig själv.

- Ja, alltså, jag har inte varit så mycket utomlands...

Killen tittade om något ännu mer lidande på mig och jag gav honom biljetten under tystnad. Ack ack, han förstod verkligen inte min fascination. Men det gör ingenting, jag bryr mig inte. Jag är bara lite fascinerad över min dollarsedel, av rätt så hög valör...

Ja, det är slött idag.
Alltid när jag ska logga in på bloggen så går jag direkt till publishme.se, inte blogg.se, för att jag tycker att blogg.se är så jäkla ful och rörig.
Idag när jag skrev in publishme.se, så blev jag automatiskt skickad till blogg.se för att logga in där. Blä, ska det vara så nu alltid?
Visst, jag vänjer men ändå, det är liksom princip för mig på något sätt.

Men men, idag ska jag knata upp till stationen och jobba lite. Usch och blä säger jag bara, när klockan ringde imorse var jag inte nöjd. Jag ville verkligen sova vidare.

Årets julklapp bland bloggare verkar vara en rosa minidator, har läst säkert tre bloggar nu där skribenterna har fått en rosa minidator.
Jag ska också få en dator i julklapp faktiskt, fast en "stor" dator, 15,4". Jag skulle aldrig orka med att sitta vid en liten sketen rosa minidator, nej nej. Plus att det går ju faktiskt att mobilblogga om man nu upptäcker att man absolut måste blogga om något och man är på stan. Såvitt jag har förstått det så kommer dessa bloggare att nu hiva upp sin rosa dator mitt i stan för att blogga.
Det verkar omständigt.
Ja, inte här hemma då utan lite snabbt på bloggen. Jag vet att jag är sent ute och att julafton är imorgon men det får ni stå ut med.

God jul och ett gott nytt år!Nehej, om vi nu skulle ta och griljera den där skinkan?
Jag och sambon kör en mer materialistisk jul detta år, jag vet vad han ska köpa åt mig och vi har kommit fram till att han ska köpa det i mellandagsrean för att försöka komma ner i pris. Själv betalade jag ett par hörlurar åt sambon som han själv valt ut och nu sitter och testar. Yes, inte särskilt romantiskt kanske men på det här sättet får vi båda två exakt vad vi vill ha.

Idag är det söndag, jag och sambon ska ta tag i lägenheten. Vi ska julestäda och sen kanske julebaka.


Såhär nära julen fylls tvtablån med massor av ullegullmjukisfilmer. Just nu är det en sån på tv, En förtrollad romans. Andreas står inte ut med såna filmer så han ska städa säger han, jag står ut med såna här filmer just runt julen så jag ska titta.
Katterna brukar ligga lite hursomhelst här hemma och jag undrar ofta hur det kan vara bekvämt att ligga mitt på det hårda golvet och sova men katterna verka tycka att det är ok.

Däremot undrar jag verkligen, hur kan det vara bekvämt att ligga såhär?!

Katterna har något slags inbyggt hat emot rentvättade mattor. Förra veckan tvättade vi både köksmattan och mattan i "kattrummet".
Igårmorse kräktes Vega på köksmattan och idag har någon spytt på mattan i kattrummet. Varför kan inte mattorna få ligga i två veckor iallafall?!

Alldeles nyss ringde systeryster Emelie och väckte mig, dock orkade jag inte svara precis då eftersom jag hade sovit som en död. Efter ett par minuter släpade jag mig upp ur sängen och ringde tillbaka.
Och ja, jag låg och sov. En alldeles ljuvlig timma. Jag funderar starkt på att gå och lägga mig igen, fast egentligen borde jag diska.
Jag kanske kommer igång om en liten stund. Kanske.
Redovisningarna idag var inte heldag och tack för det, blev helt slut i huvudet av att lyssna på massa redovisningar. Det är förvånansvärt jobbigt.

På fredag är det våran tur att stå där framme, blä. Jag önskar att det kunde bli "jullov" nu!
Den här veckan har inte varit särskilt bra ledvis så att säga, jag har haft ont lite här och var men ingenting sådär jätteont, bara mer än vanligt typ.
Plus att mina värktabletter tog slut i typ förra månaden, turligt nog fick jag nya förra veckan hos doktorn. Igår efter skolan hämtade jag ut dom. Vilket var väldigt bra.

För idag när jag vaknade så var det jobbigt. Mitt lilla onda här och var har utvecklats och blivit hemsk smärta. När jag steg upp ur sängen var Wilma helt tokig och hon kastade sig under min fot och jag trampade på hennes tass. Jag trampade hårt också, vanligtvis brukar jag ju rycka undan när hon har hamnat under men idag kunde jag inte. Mina stela ben ville inte samarbeta. Blä. Väldigt bra start på dagen.
Jag skulle borsta håret och börjar nästan gråta för då märkte jag att om jag inte har min arm klistrad utefter min sida så dör jag.

Tur att jag köpte nya tabletter. Knapprade i mig en imorse, den var enorm. Och bieffekterna var inte nådiga, synvillor och känselbortfall kan och brukar tydligen inträffa. Kul. Jag ska sitta hela dagen och titta på redovisningar samt opponera på en grupp. Då är det inte bra att få synvillor.

Men men. Jag står ut, det finns ju inget annat att göra liksom. Nu måste jag gå och byta byxor, måste ha mina ortopediska skor idag pga. smärtan i fötterna. Då måste jag ha andra byxor för att dölja mina klumpedunsskor.

Idag är ingen bra dag.
Idag efter skolan hade jag planer på att gå på staden och leta julklappar. Och visst hittade jag julklappar, julklappar till mig själv. Jag köpte två saker och så har jag ännu en sak som jag vill köpa men som kontot säger nej till.Och så köpte jag en häftapparat också men den är inte så fin att den platsar i bloggen.
Datorn är helt nystartad för dagen, det tar 10 minuter att öppna ett internetfönster, varje blogg måste laddas i ca 5 minuter. När jag sen tittar igenom mina bilder från i fredags som jag vill blogga om, då börjar datorn vibrera för varje bild jag bläddrar mellan.
Jag drar en vild gissning och säger att inget av detta är bra tecken för en dators livslängd.

Men jag trotsar vibrationerna. Här är ett par bilder.


                   

 
                    
Just nu är jag hungrig,
Just nu är jag trött.
Just nu slutar jag plugga för idag.
Just nu går jag till köket.

Nu har Nova åkt hem, det har varit roligt och mysigt med en liten bebis här hemma även om katterna var väldigt misstänksamma och en aning missnöjda...

Jag har BLOSSA-låten på hjärnan, det är extremt störande.

Sambon sover fortfarande men jag har varit vaken ett tag, setat och suktat på tradera. Ack ack ack, om jag ändå hade en miljon kronor!

Nej, nu ska jag nog äta lite och sen försöka städa upp här litegrann så att det blir rent och fint för Nova.
Det verkligen mysigt när Vega snuttar på ens ögonsnibbar och gnager på ens örhängen... Nu står hon i mitt knä och slickar bort parfym.
Mysigt, verkligen.
Nu är jag hemma, ska alldeles strax börja skriva litegrann på min hemtenta innan jag skickar den till Dessi. Hrm, jag är inte särskilt motiverad idag heller. Det är bannemig skandal!
Men en timma kan jag nog tvinga mig till, sen kan jag duscha och slappa ett tag innan jag ska iväg igen.
Jag hade ställt in mig på att vi ska vara lediga idag, hela kvällen igår njöt jag vid tanken av att inte behöva gå till skolan.
Klockan 08.15 idag fick jag ett sms om att vi absolut måste gå till skolan, "viktigt!" slutade sms.et med. Suck.

Till råga på allt så har jag ont idag, väldigt ont i min vänstra handled och väldigt ont i min högra hand, det är alla övningar jag fick göra igår som straffar sig idag. Tur att jag köpte ett nytt skydd igår hos doktorn, till höger hand alltså. Så idag ska jag gå runt med mitt svarta handledsskydd på vänster hand och mitt nya fula BLÅA handskydd på höger hand. Snyggt, riktigt snyggt.
Kom precis ut ur duschen, finns det något ljuvligare än att vara helt nyduschad, insmord och iklädd rena mjukiskläder? Inte just nu iallafall, jag känner mig alldeles ljuvlig.

Dagens komiska är att Wilma är tokig på snön, hon lockar på den, hon attackerar den genom fönstret, hon springer efter snöflingorna på fönsterbrädan...
Idag är det torsdag, imorgon är det fredag. Imorgonkväll ska jag iväg på partaj med Åsa, Jenny, kanske Dessi och sen någon mer som jag inte känner. Det blir trevligt, Åsa och Jenny startade redan igår och ringde mig.
Jag satte på högtalartelefon så att Andreas också kunde njuta av mitt otroligt vackra samtal med två fyllkajor. Haha, det var fint.
Men men, idag är vi lediga fast jag är uppe otroligt tidigt för att ha en ledig dag. Anledningen till detta är att jag tänkte försöka tvinga mig hjärna till motivation nu på förmiddagen innan jag sticker till doktorn. Dumma doktor som har bokat in mig på 3 timmar, blä. Jag har ju saker att göra här hemma.
Tekniken går framåt mer och mer. Alldeles nyss fyllde jag i ett formulär här på internet som jag vanligtvis fyller i imorgon efter att jag har anmält mig i receptionen. Reumatologen har tagit ett steg in i teknikens värld! Är det inte helt fantastiskt? Men var inte oroliga, alternativet att fylla i forumläret för hand på plats finns kvar. För jag tvivlar starkt på att alla gamlingar som springer/hasar omkring där skulle klara av att logga in på en dator hemifrån, om de ens har en dator hemma.
Men turligt nog är jag såpass teknisk att jag klarar det.
Jag är så fruktansvärt omotiverad just nu så det är inte klokt. Jag har setat med min eländiga dumma hemtenta i flera timmar nu och jag har skrivit ett stycke. Ett dåligt stycke till råga på allt.
Jag har ingen som helst motivation att sätta igång och skriva, verkligen ingen alls.

Egentligen ska den inte in förrän efter jul men läraren har bestämt att på fredag ska vi skicka iväg våra dumma utkast till en opponent. Så visst, jag behöver egentligen inte skriva mer på hemtentan än jag redan gjort men det känns som att jag borde. Jag borde ju iallafall skriva ner den fakta jag redan har, som mitt resultat exempelvis. Men det går inte, mina fingrar formar inga ord, jag kan inte ens ordbajsa. Bläääää. Mina dumma fingrar och min dumma hjärna vill helt enkelt inte samarbeta.

Jag tror jag ska gå och titta i kylen efter något sockrigt, det kanske kan hjälpa.

I kylen hittade jag en god sockrig cider, full med socker! Den kanske kan snabbstarta min hjärna litegrann. Jag hoppas det iallafall.

Sen hittade jag också en positiv sak, ett brev från WWF som jag fick idag men inte öppnat. Nu öppnade jag. Jag fick en stor fin kalender för nästa år. Faktiskt är den jättefin. Jag undrar bara vart jag ska sätta den, vi har redan köpt en kalender för nästa år...
Alldeles nyss ringde systeryster Emelie hit och vi planerade lite. I helgen ska bebisNova komma hit och sova hos oss. Vem vågar satsa pengar på att vi kommer vara helt slut på söndagen när hon åker hem? Jag satsar alla pengar jag har.

Tji fick alla ni som tvivlade, alla ni som tänkte att det var hopplöst.
Alla ni, eller ja, mest sambon då. Sambon har faktiskt tvivlat mest, men tji fick du!

Alldeles nyss klev jag av min crosstrainer efter 40 svettiga minuter. Nu är jag sådär äckligt svettig. Och ja, jag vet att det var 40 minuter för jag kollade på ett Buffy-avsnitt under tiden. Tji fick du sambon!
Det är ju inte klokt vad jag är otränad...

Same thing tomorrow? Hmm.., maybe.
Det är inte klokt hur lätt man kan slösa bort en hel förmiddag såhär. Jag hade planer på att diska, städa lite och sen plugga.

Denna förmiddag har jag diskat. Sen har jag spelat Sims och youtubat alla finaler från Top Model, läst Veckorevyn...

Nu ska jag alldeles strax gå till skolan, varför kunde inte våran lektion få ligga på förmiddagen?! Att ha den såhär på eftermiddagen gör att jag slösar bort dagarna. Jag är inte nöjd.
Det är tur att sambons föräldrar bor så nära att när de ska hämta paket på Hemköp så är det bara en liteliten omväg för dem att hämta upp oss så att vi kan hänga med. Vi slapp gå i regnet och mina fötter jublar.
Kom relativt nyss hem från skolan, jag är helt slut. Dödligt trött i hjärnan och i ögonen, plus att jag har ont i fötterna. My gosh, det är inte lätt.
Hungrig är jag också, massor med mat i frysen men eftersom det är i frysen är allting fruset.
Alldeles nyss så duschade jag, eftersom jag visste att avloppet är lite igenkleggat så tog jag en snabb dusch där jag stängde av vattnet medans jag schamponerade håret och allt det där. Det hjälpte inte, när den snabba duschen var klar så tittade jag ut på golvet. Det var en trevlig sjö. En katt satt på toaletten och den andra på tvättkorgen, de blängde ömsom på vattnet och på mig. Nu har jag fått bort det mesta av vattnet men idag måste nog sambon rensa det på riktigt, det räcker nog inte bara med bikarbonat den här gången.
Idag sov jag extremt länge, vaknade typ nyss av att Wilma springer race inne i sovrummet för att hon sitter fast i en plastpåse. Sambon springer efter för att försöka befria henne, jag vaknar i vild panik och tror att både katterna och sambon håller på och dö. Turligt nog var det ingen som dog.

Jag drömde inatt att sambon fortfarande bodde hemma hos sina föräldrar. Men för att komma upp till hans rum var man tvungen att gå ut och klättra uppför ett träd och sen hoppa 10 meter från trädet för att komma till hans fönster. Det var tur att jag hade mina extremt höga platåskor, jag behövde inte klättra i trädet, mina platåskor var så höga att jag redan nådde upp till hans fönster 10 meter upp...

Idag ska vi till sambons föräldrar och fira hans far, de bor på tredje våningen. Förhoppningsvis fungerar trapporna och hissen så att jag slipper plocka fram mina icke-existerande platåskor.

Puss och kram - skumbanan.


Kära nån, jag har nog läst för många fjortisbloggar den här förmiddagen....
Idag tog sambon och jag en ljuvlig och välbehövd sovmorgon från våra bravader igårkväll. Eller ja, bravader och bravader, vi åt och började titta på fyra filmer, sorgligt nog hittade vi inte en bra film förrän vi alla var så trötta att vi nästan somnade efter en timma, förutom sambon som hade energi som en duracellkanin.

Idag ska lillebror komma över och sen ska vi ta tåget till Kungsör för att äta julbord tills vi storknar.
Alldeles strax så ska jag och sambon trotsa vädret och traska iväg till Eric och Fran, i regnet! Mitt hår och mitt ansikte är inte roat, jag vill inte gå i regn!
Men när vi väl trotsat regnet så blir det trevligt.Förresten, idag hämtade jag ut min nya leksak som jag har fått från sambon.
Idag kom sambon hem från Ludvika där han har varit ett par dagar. Med sig hade han en filmbox, 12 filmer för 150:- Otroligt billigt! Efter en snabb titt på imdb så hade de flesta av filmerna fått över 6 i betyg och det är rätt så bra.
Ja just det, det är 12 SKRÄCKFILMER. Hrm, jag som efter 4 år fortfarande blir störd av att ha en avstängd tvapparat i sovrummet efter The Ring.
Ikväll börjar vi, första filmen ut är Dumplings. Vi får väl se hur länge jag vågar titta.Jaha, jag hade förväntat mig en läskig film. Den var inte läskig överhuvudtaget, jag är faktiskt lite besviken. Den var osmaklig och äcklig i fråga om vad de åt för något men den var inte läskig. Den var rätt så dålig.
Jag har många gången funderat och kommit fram till att våra katter är extremt korkade. Jag kan inte minnas att min första katt var såhär korkad, men men, nu är det på detta viset.
Katterna här hemma får inte vara på matbordet men vi accepterar att de går via bordet när de vill upp i köksfönstret eftersom det är för högt att hoppa direkt upp till fönsterbrädan.
Katterna får heller inte vara på diskbänken eller den arbetsytan vid spisen eftersom de kan bränna sig. Jag har försökt att lära dem detta men just denna yta verkar vara oemotståndlig och det kan jag förstå. Det luktar gott och så är det vatten som rör sig och allt sånt där.

Alldeles nyss hände det som jag fruktat. Jag hade lagat lunch och när jag dukade fram på bordet så sprang Vega över de varma spisplattorna. Ajajaj! Turligt nog reagerade hon snabbt som bara en katt kan och kastade sig ner från spisen. Jag har undersökt tassarna och det verkar som att hon bara brände ena framtassen. Eftersom hon har sprungit omkring på golvet nu och busat lite med Wilma så hon verkar inte ha jätteont. De annars ljusrosa trampdynorna är nu lite ilsket röda men eftersom hon inte verkar ha ont så får det vara. Jag har dock inte petat på själv trampdynan för det skulle nog göra ont men så länge som hon inte lider märkbart så. Nu kanske hon lär sig att inte springa på spisen?

Antagligen inte, men jag hoppas!
Aldrig förr har jag varit såhär trött, eller jo, det har jag säkert men som det känns nu så är det här första gången. Jag gick upp tidigt idag så att jag skulle hinna mata fiskarna, rensa kattlådan och allt det där innan sotaren skulle komma 7.15. Nu är klockan 7.40 men ingen sotare har kommit, dålig stil.
Jag har planer på att gå och lägga mig igen när sotaren är klar eftersom jag är så fruktansvärt trött men vi får väl se när han behagar dyka upp.
Idag tänkte jag ta "ledigt", inte tänka på skolan alls. Efter mitt hemska muntliga igår så förtjänar jag en ledig dag. Imorgon kan jag ta tag i skolarbetet.

Nu är klockan 8.19, ingen sotare. Hoho, vart är du?

Nu är klockan 9.01, ingen sotare i sikte.

10.10, ingen sotare. Erkänn att ni är fullständigt fascinerade över min väntan.

10.30, nu har sotarna varit här. De kom, de såg, de gick. Tydligen fick min städning av filtergrejjorna godkänt.
Nu har pappafader just varit här och tagit bort den döda fisken från akvariet. Sen plockade han också ner ventilgrejjen i badrummet och spisgrejjen så att jag kan städa dom innan sotaren kommer imorgon. Mitt uppdrag är alltså städning för er som inte förstått det.
Imorgon kommer sotarmänniskan hit, klockan 7.15 kräver han åtkomst till lägenheten. Turligt nog är jag hemma imorgon för ingen chans att han får komma hit utan att någon är hemma, vi har liksom husdjur.
Så, nu ska jag städa.

Cleaningmusic - on.
Kom precis hem från att ha genomfört en hemsk muntlig tenta. Turligt nog fick jag godkänt, tjoho! En sten har försvunnit från mina axlar.
Nu varvar jag ner, andas ut. Och fortsätter med nästa grejj till nästa vecka.
Förra veckan köpte sambon en mal, jag har sett den en gång i en halv minut innan den gömde sig. Sambon har aldrig sett den simma omkring, pappa trodde att den hade gömt sig i roten som vi har.
Idag när jag skulle mata fiskarna genomförde jag min vanliga sökning efter malen och fick en chock. Jag stirrade in i akvariet, ansiktet nära glaset och scannade vattnet. Då, bara någon centimeter ifrån mitt ansikte såg jag den. Den ligger död på bottnen. Jag klarar inte av döda djur, inte ens en död fisk. Vad ska jag göra nu?! Om den hade legat på ytan hade jag tagit den med håven men nu ligger den längst ner. Jag sticker INTE ner handen.
Jag klarar inte av döda djur.
Jag får ringa till pappa.
Jag och bloggen arbetar oss framåt, nu syns mitt arkiv iallafall. Men listan jag hade med alla era bloggar vill inte vara med, varför vet jag inte. Blä, sluta bråka nu bloggen!
Min blogg är fortfarande trasig, supporten gav svar som jag provade men inte hjälpte ett endaste dugg. Jag sörjer, jag vill kunna läsa mina gamla inlägg.
Om en liteliten stund ska fina Emma skjutsa mig till sjukhuset, jag ska lämna mängder med blod. Vädret utanför suger, då är det tur att Emma har en bil.

För övrigt så är min blogg trasig, arkivet med alla mina bloggmånader har försvunnit över natten. Jag hoppas innerligt att det kommer tillbaka.
Jag och Andreas har bott tillsammans i två år nu runt jul och i mars har vi varit tillsammans i 3 år. Tiden går ruskigt fort och alltsomoftast glider vi runt här i vår vardag tillsammans.
Många fastnar i sambofällan och bara glider med i slentrian liksom och det kan vara farligt. Men jag tror inte att det är någon fara för oss, för det är våra småsaker för varandra som räknas.

Igår kokade sambon ägg som han skulle ha som pålägg idag, jag sa att jag önskade att det någon gång skulle komma ägg med bara vitan, eftersom jag absolut avskyr den hemska gulan. Sambon sa att han heller inte tyckte om enbart gulan men det var gott när gulan och vitan blandades.

För någon timma sen skulle jag äta mackor, jag kikar i kylskåpet och hittar detta.


Älskling! Han har sparat vitorna till mig och ätit enbart gulorna trots att han inte tycker om dem. Det är småsaker som räknas och som värmer inuti liksom.
Okej, jag inser att ni kanske inte ser det romantiska i detta. Men för mig är det romantiskt!
Inte jag alltså, jag har inte drabbats av vinterkräksjukan men däremot tror jag att Wilma har en liten släng av det. Eller om det bara är vanliga kräkningar, det kan jag faktiskt inte säga.
Hursomhelst, egentligen skulle jag vara på väg i bussen nu för att ta blodprov men jag stannar här hemma för att övervaka kräkkatten så att hon äter och dricker och sånt där. Vilket hon gör men inte just nu.
För tillfället så gömmer hon sig ifrån mig eftersom jag "plågade" henne alldeles nyss. När hon var sjuk förut så fick vi med en smet hem som innehåller alla bakterier och grejjs som en kattmage behöver och som vi skulle ge henne vid behov. Problemet är ju bara att den där smeten är äcklig så imorse tvingade jag i henne den. Inte kul, därför gömmer hon sig ifrån mig nu.

Hursomhelst, mellan hennes kräkningar och Vegas tokutbrott så lyckades jag ta lite fina bilder.