Jag är antagligen den sista bland folk som upptäcker serien Heroes men det överlever jag. Sambon och jag såg nyss det första avsnittet, jag ska lätt fortsätta. Yes, very good, very good indeed. Den har potential.
Hela dagen har jag varit klibbig, jag hatar att vara klibbig, jag hatar att lägenheten är tokigt klibbig. Skandal är det I tell you!
Kom hem från jobbet till en klibbig sambo i en klibbig lägenhet, som dessutom behövde lite kärlek och omtanke i form av städning. Inte roligt när man är klibbig.

Men då, då kom regnet! Vi öppnade alla fönster och balkongdörren, startade fläkten och släppte in den ljuvliga svala regnluften. Nu regnar det inte längre men luften är fortfarande ljuvlig, yes, äntligen kan man duscha utan att bli klibbig direkt.
Jag är trött som en lite gris, det är sorgligt. Tur att jag hade sovmorgon idag och inte börjar jobba förrän klockan 11.

Jag hade tänkt äta frukost och fixa allt sånt som man gör på morgonen, men det råkade vara top model på tv! Och dom ska ju posa nakna! Haha, det är så komiskt, det är två tjejer som är helt pryda och dom vägrar. Haha, jag skrattar.
Idag har vi bränt pengar, kläder, skor har inhandlats. Fast först och främst har vi köpt kattsaker, yes yes, lots of catstuff. Nu kan dom bo här, det är bara imorgon kvar, för på fredageftermiddag kommer dom hem hit! Tjoho!
Lite störigt är det dock att jag jobbar hela helgen, tur att Andreas kan vara hemma med dom små pluttzen. Ni kan ju räkna med att bloggen kommer fyllas med kissekattbilder, det får ni stå ut med.
Idag har vi mycket att göra, idag är både och jag sambon ledig vilket är tur eftersom vi har så mycket att göra.

Först och främst ska vi återigen till tunan för att försöka inhandla kläder till systerysters bröllop, sen ska vi köpa alla kattsaker som vi  behöver tills på fredag, sen ska vi försöka näta in balkongen så att vi kan ha balkongdörren öppen utan att kissemissarna trillar ner. Och slutligen ska vi åka iväg och äta kräftor.

Yes yes, det blir en stressig dag.
Kom precis hem från jobbet, ska diska och duscha. Sen blir det en tripp till tunan med broder, syster, moder och sambo.

Bye.
Tjoho! På fredag får vi äntligen hem våra katter, som jag har väntat! I fleeeera veckor ju! Vi var ju iallafall kattvakt i helgen så då minskade min kattabstinens litegrann iallafall. Nu får jag klara mig till fredag, det blir nog jobbigt. Ack ack ack, men men, jag får väl överleva ett par dagar till då utan katterna.

Jag ber om ursäkt för detta osammanhängade inlägg, jag håller precis på att återhämta mig från en släng av matförgiftning.
Gone in 60 Seconds

- Damn, he can drive!
- What?!
- It's probably mostly the car...


Jag vet inte varför men jag flinar varje gång,

Ibland känns det inget kul att jobba, inget kul alls. Idag har jag inget tålamod med alla otrevliga, korkade kunder alls. Vad ger folk rätten att vara så fruktansvärt elaka och dumma mot folk som bara jobbar?

Nu har turen kommit till mig, jag ska äntligen göra ett "dagens outfit-inlägg", ni kommer bli totalt överaskade över min extremt snygga outfit jag hade idag. Riktigt snygt, jag ska alltid ha det på mig hädanefter!Okej, jag var kanske inte helt allvarlig där. Det var ju min uniform! Hahahahaha, ja, jag är trött och har dålig humor. Tur att jag var lite snyggare när jag gick hemåt...Nehej, om jag skulle ta och göra lite nytta kanske. Bye.
K - Linköping.
J - Okej, 14.09 är den närmsta avgång med platser kvar.
K - Tack!
J - Den kostar 245 kronor.
K - Tack!!
J - Vill du ha någon återresa?
K - Tack!!!

*kunden slänger in sitt kontokort och börjar direkt trycka in sin kod direkt, innan jag har dragit kortet*

J - Du får vänta lite, jag måste göra klart och dra kortet först.
K - Tack.
J - Nu kan du slå koden.
K - Tack!

Jag kan ju tillägga att varenda tack som kunden sa formligen skrek han fram. Jag blev nästan döv, visst, det är bra att man säger tack men det blir lite svårt för mig om tack är allt han säger.
Och nej, han är inte konstig på något sätt, han pratade i mobilen innan han kom fram till mig och då kunde han prata alldeles normalt. Han var bara nonchalant.
Folk kan ju försöka trycka ner dig babe, så mycket de kan men de kommer aldrig att lyckas. Du är så stark och modig och du inspirerar mig och jag älskar dig!
...mac donalds.

Kom precis hem efter en välbehövlig måltid på donken med den bästaste Emma, det var ljuvligt gott. Om en halvtimma ska jag ner i tvättstugan och tvätta, sen ska jag kanske diska lite också.

Det är ju inte klokt, det borde inte vara lagligt!

Att tvinga någon som är så morgontrött som jag att jobba när man nästan somnar i soffan och ögonen svider! Ack ack, fast att ögonen svider kan bero på jästlukten som sakta men säkert blir starkare och starkare. Kunderna idag kommer tro att JAG är den som luktar alkohol till skillnad mot att det brukar vara kunderna som luktar gammal sprit. Oh well, jag får väl stå ut, hittills har det värsta varit bubbelljudet. Andreas vägrar stänga dörren in till rummet där vinet står vilket innebär att om nätterna sprider sig det obarmhärtiga bubbelljudet över hela lägenheten, särskilt in i sovrummet. Jag sov med en kudde på huvudet, fast det gör jag ju iof alltid...

Nehej, den här veckan går fruktansvärt långtsamt, är ni medvetna om det? Det är bara onsdag och det borde faktiskt vara fredag nu, minst!

Plus att jag har börjat få ont i fingrarna och min högra handled, men jag kan inte sitta med båda händerna i handledsskydd på jobbet, då ser jag ju ut som att jag har börjat få mumiehänder... Hmm, problem problem. Nu ska jag väcka sambon. Bye.
Nehej, om man skulle ta och traska ut i köket och se efter i frysen vad jag ska göra för matlådor tills imorgon. Synd bara att jag inte alls vill och är rätt så övertygad om att allt i frysen är oätligt. Usch och blä, kanske att lite sodastream kan muntra upp mig? Nej, för vi har bara äpplesmak och det har jag tröttnat på.

Är jag gnällig? Ja.Kan ju förövrigt tillägga att en svag doft av jäst har börjat sprida sig i lägenheten. Inte för att jag bakar, nej nej. Utan för att sambon har gjort iordning en sats vin som står och bubblar. De närmsta 10 dagarna kommer jag alltså att lukta jäst, mer och mer för varje dag lär det ju bli. Nu är ni förvarnade.
Uscha, idag är jag helt tokigt trött. Kunde inte somna igår och allt var jobbigt, idag är jag trött. Synd att trötthet inte räknas som en anledning till att vara hemma! Jag orkar verkligen inte hålla på med störiga korkade kunder idag, ack ack ack.
Imorgon ska jag jobbar 10 timmarsturen, usch och blä! 7.30-17.30, det är ju nästan skandal ska jag säga er. Jag är inte på humör, jag vill ha mina ljuvliga sovmorgnar!

I Lyxfällan fick paret just en lyxresa till ÖverKalix som belöning för att dom har varit så duktiga. Om jag vore med i lyxfällan och skulle få en belöning, då skulle jag inte vilja åka till Överkalix, men men. Alla är olika, dom här människorna tycker väl om Överkalix antagligen.

Om ni har barn eller barnbarn som ska åka tåg för första gången och ni undrar vart man kan åka billigt och enkelt, då rekommenderar jag er att åka till Västerås.

Alldeles nyss hade jag en farmor som skulle åka tåg nu i veckan med hennes barnbarn, första gången för barnbarnet att åka tåg. Farmodern hade funderat på Stockholm men hon var inte säker. Jag sa det att till Stockholm så är det ett par tunnlar som man kan få lock för öronen i, inte bra för små barnbarn. Hon höll med.

Jag rekommenderade Västerås istället, snabb resa utan tunnlar. Plus att det är rätt så billigt också. Farmodern höll med.
Idag har vi varit extremt duktiga! Vi har storstädat som galningar, allt som skulle upp på vinden är uppburet, och det var mycket, allt som skulle ner till soporna är nere. Imorgon kommer jag kanske att ha lite träningsvärk, yes yes, jag har kämpat idag så svetten rann. Sambon med, idag har vi röjt. Nu är vårt överblivna rum färdigt för små kissekattsaker som ska in där. Nu väntar vi bara på lönen så att vi faktiskt kan köpa alla kissekattsaker också.

...migrän. Jäkla jäkla skit.
Jag kan helt enkelt inte rå för det men jag älskar caramelldansen! Bästa städmusiken ever, bästa energilåten helt enkelt. Nu ska jag städa, caramelldansen är inlagd i min städlista.

Jag och sambon sitter och diggar smurfhits. Smurfhits är ljuvligt. Nostalgi och lustigt, allt på samma gång!

Okej, glöm smurfarna, nu sitter vi och diggar en svensk låt som på något sätt har blivit superkänd i hela vida världen förutom Sverige. Japanerna älskar den och gör sjukt mycket anime.musikvideos eftersom det finns en färdig dans till låten tydligen, youtube kryllar av dansen men vi har hittills inte hittat orginallåten där tjejerna kör orginaldansen ännu. Låten är på svenska men japanerna dansar och sjunger ändå!

För övrigt så var vi och tingade två små kissekatter igår också. Om ett par veckor kommer dom till oss. Tjoho!
Min teori är att folk bara blir sjukare och sjukare, någonting har gått allvarligt fel i folks uppfostran. På aftonbladet hittade jag det här och jag mår illa. Hur kan man bara få för sig att börja sparka och slå på en 13-årig pojke? Det finns ingen ursäkt, oavsett om pojken kanske var uppkäftig (vilket det inte står att han var, det var bara en tanke) så finns det ingen ursäkt! Det finns aldrig någon ursäkt att göra så! Jag hoppas att ni blir gripna och kastade i en fängelsehåla långt ner under jorden! Att era föräldrar skäms för er och att alla era vänner vänder er ryggen.

Det finns ingen ursäkt för att förstöra en annan människa.
Bankomaten precis här utanför har varit avstängd nu i två dagar eftersom dom håller på och bygger om rummet därinnanför med alla pengarna. Det rummet ligger i anslutning till vårt kontor så vi har en massa byggubbar som springer runt och sågar och bär saker här i korridorerna. I vilket fall så funkar inte bankomaten för tillfället och det är ju väldigt hemskt och besvärligt för kunderna!

K - Jag vill köpa den här biljetten och så vill jag ta ut 300 kronor extra med kortet.
J - Vi kan inte ta ut pengar över beloppet tyvärr. Du kan bara betala för biljetten med kortet.
K - Men det får du väl ta och göra ändå, det är ju eran bankomat som är trasig!
J - ....

Ja okej, jag tar ut 300 kronor extra till dig fastän det inte går och sen tar jag väl och passar på att stoppa världens krig och fixa bort all svält i tredje världen också när jag ändå håller på! Hur i hela friden kan alla problem vara sj.s fel enligt kunderna?! Vi håller på med tåg! Om det är fel på tåget så är det sj.s fel men inte avstängda bankomater!
Är vuxna människor idag allmänt blinda? Varannan kund bara slänger in sin nummerlapp till mig eller låter den helt enkelt ligga mitt i kassan. NÄR DET FINNS EN LITEN SILVERSKÅL PRECIS BREDVID!! Det är ju inte precis som att skålen är full eftersom jag tömmer den varje gång det verkar bli överfullt.
Jag blir sur varje gång en människa lämnar sin jäkla nummerlapp.

Nu gör jag reklam för Annas recycleshop, hon har startat en liten bloggshop där hon säljer sina saker som hon har gjort/sytt själv. Själv är jag fattig som en kyrkråtta och kan/ska/bör inte köpa något alls men ni andra kan ju köpa!

Min mascara har varit slut för länge sen men jag har kämpat med att få ut det allra sista svarta men igår orkade jag inte längre så jag köpte en ny. En telescopic den här gången för jag ville prova och jag kan ju säga att det var bortkastade pengar. Den dumma "bra" borsten gjorde att jag fick tre tjocka ögonfransar, nu har jag ägnat 15 minuter åt att stå och pilla isär fransarna med en tandpetare. Nej, jag är inte nöjd.
Imorgon ska jag prova med maxfactor-borsten i den nya färgen, jag hoppas att det funkar bättre.

Om 10 minuter ska jag gå till jobbet, är jag manad? Nej. Ska det bli kul? Nej det kan jag inte säga direkt. Uschabluscha, om kunderna är lika idiotiska idag som igår så får jag panik.
Igår pillade jag med bloggen, det började med en ny header och sen ville jag ha en till kategori under navigeringen här på sidan till vänster. Nu finns "Bra läsning" där under med ett par länkar. Det ska fyllas på är det tänkt, med länkar men eftersom jag sitter på jobbet nu så kommer jag inte ihåg alla länkar i huvudet. Det får bli lite senare.

Men fy vad knöligt det var att få till dom där dumma länkarna! Tur att Andreas kunde gräva fram sina gamla kodkunskaper och hjälpa mig.
Såhär på kvällskvisten innan läggdags så pillar jag lite med bloggen, en ny header fick det bli och jag är rätt så nöjd faktiskt.

- Honey, I see your doodle!

Godnatt internet, akta er för alla twotails som kryper runt!
Once upon a time there were four friends who decided to set out on a trip, what they didn't know was that the trip was going to change their lifes, change who they were.

In the beginning they were simple folks, Johanna, Andreas, Fran & Eric.But somewhere something happened... They discovered who they really were;

Johanna "Moburger the Hamburger"


Andreas "The Våldtäktsman"


Frannie "The Trannie"


Eric "Peric Päronpung"
Okej, nu orkar jag inte skriva mer. Nu får ni nöja er med enbart bilder, plus bildbeviset på den frigående elefanten!


K = Kund
J = Jag

K - Jag vill ändra den här biljetten och åka en annan tid.
J - Okej... Fast du har köpt en biljett som inte kan bokas om eller återköpas så den här biljetten kan jag inte ändra.
K - Va?! Så det går inte?
J - Nej tyvärr, den är ju rabatterad just för att du har valt en sån biljett så det går inte.
K - Men då vill jag lämna tillbaka den.
J - Fast det går ju inte, den där biljetten är som den är helt enkelt.
K - Då får jag väl köpa en ny jävla biljett då.

*Biljettköp - blabla*

J - Sådär, nu har du din nya biljett då. Du får ha en trevlig resa.
K - Dumt att vara smidig ibland! Jävla skit!

*Kunden stormar ut*

Dumt att kunden tänker till innan du köper din biljett! Hemresan var ju ombokningsbar men inte ditresan.  Blä blä blä, jag var iallafall väldigt trevlig och snäll men kunden var dum. Då känns det helt bortkastad att sitta och vara snäll ska jag säga er.
Visste ni förresten att det finns elefanter på Gotland? Nu vet ni det, för det mesta gömmer de sig i skogarna så det är inte så många som har sett dem men vi lyckades faktiskt ta kort  på en av elefanterna!
Bildbevis kommer senare idag när jag kommit hem från jobbet.
Okej, egentligen kom vi hem igårnatt fast då orkade jag inte blogga. En snabb ljuvlig dusch och sen kastade vi oss i säng och somnade lagom till klockan 01.00 imorse ungefär. När väckarklockan ringde klockan 06.00 var jag redigt förvirrad, hade ingen som helst aning om varför den ringde så jag stängde av den och försökte somna om. Vaknade 06.15 med ett ryck och insåg att jag ju skulle börja jobba 07.15. Inte kul. Jag var lagom död och vacklade runt i lägenheten.
Två fästingar som sög mitt blod hittade jag också, nu kryper det över hela mig ska jag säga er. När jag kommer hem är det jag som ställer mig framför spegeln och granskar.

Har haft öppet en timma ungefär och har redan haft en störig kund, inte bra ska jag säga er. Jag vill sova.

Annars var resan bra, bilder kommer. Så fort jag kommer hem så ska jag föra över bilder, om jag inte somnar i soffan först.

Till råga på allt fick jag ta en redig omväg till jobbet idag, min vanliga väg över strömsholmen var avstängd för den där dumma Kent-konserten. Jag var missnöjd men lyckades ändå hånskratta lite lagom över klumpen med fjortisar som campade utanför stängslet.
Sista kvällen i lägenheten innan vår resa, tidigt imorgon åker vi, alldeles på tok för tidigt. Runt klockan 3-4 på morgonen! Men men, det är så det är och det blir nog bra med det. Jag kan sova i bilen.

Vardagsrummet är fullt med saker på golvet, jag tror att det kommer bli trångt i bilen men vi överlever nog det med.
För kanske 20 minuter sen fick både jag och Andreas sms, från nummer 72680. Meddelandet löd ordagrant:

"Alltid på tisdagar! Halva priset på mat"

Det var allt som stod. Nu undrar jag, vart är det som maten är halva priset? För då vill jag gå dit och äta.Imorgon åker vi till Gotland, vi hade köpt allt som vi behöver och har packat ihop hälften kanske. Nu har Andreas åkt till jobbet och jag ska packa ihop det sista.
Det enda problemet är vad jag och Fran behöver för studentintyg, på färj-sidan står det bara att vi behöver giltig studerandelegitimation men vad betyder det? Jag orkar inte gå ner till skolan bara för att se om dom har öppet i receptionen för att hämta ett intyg. Men jag har ju mitt studentkort där det står att jag har betalat full kåravgift med mitt personnummer och allt... Det borde ju gälla?
Andreas står i duschen och duschar bort alla småhår, alldeles nyss rakade vi hans huvudet igen. Lite sent kan tyckas, på en söndagkväll såhär men det var så vi valde det. Vi ville nämligen se klart Wimbledon båda två och då blir det såhär.

Snart ska vi nog äta kvällsmat tror jag, sen ska vi nog plocka ihop lite småsaker inför Gotland. Imorgonkväll ska allt vara packat och klart eftersom vi åker sen. Yes yes, inga problem, det hinner vi.

Godnatt.
Godnatt bloggen, nu är jag trött. Imorgon är en ny dag, imorgon står det Parken Zoo på schemat. Jag ska försöka komma ihåg digitalkameran den här gången.
Andreas kollar på tv, av någon anledning har han hittat en fransk kanal. Allt är på franska, programmen, reklamen, allt. Nyss fnissade han till, jag vet inte riktigt varför. Han förstår inte ett ord av franska. C'est difficile!

Godnatt.
Dagens problem är att när man har en stor lägenhet, då tar det en jäkla tid att städa den! Inte bra, inte bra alls. Alldeles för många ytor att dammtorka och alldeles för många golv att dammsuga.

Jag har inte ens gjort hälften och jag är helt slut.


Bra citat från min städlåtlista:

*Give me some respect and give me all the love!
*We've finished all the lemons and we're runnin' out of salt
*I'm just sitting around and waiting for you to come to me.
*Hey Miss Murder Can I, Make beauty stay if I Take my life?
* Shawty had them apple bottom jeans, Boots with the fur, The whole club was lookin at her, She hit the flo, Next thing u kno, Shawty got low low low low low low low low

Med bra citat menar jag alltså de meningar som är obligatoriska att sjunga med i, vilket jag gör. Alltså, sjunger med i, gärna samtidigt som jag dansar fram mellan rummen. Good workout, yes yes, indeed.Ännu en städuppdatering, nu har jag städat badrummet. Det gick förvånansvärt fort. Sen beslutade jag mig för att klä på min tvåsitssoffa igen. Usch och fy! Ryggöverdraget verkar ha krympt en aning, eller så har det bara dragit ihop sig för som jag kämpade! Svetten flödade och tyget knakade, icke bra. Men jag besegrade tyget och soffan, nu har den kläder på sig igen.


Idag är jag ledig, det är slutjobbat i Västerås och det är ljuvligt. Jag sitter här i min soffa med sambons stora gosiga morgonrock. Alldeles strax ska jag gå och ta på mig lite kläder, borsta tänderna, samla ihop alla smutskläder och sen traska ner till tvättstugan för idag ska det tvättas.

See you later alligator.Eftersom ingen hade bokat tvättiden efter mig tänkte jag vara smart och tvätta soffklädslarna också eftersom de börjar bli redigt smutsiga nu. Det vita är inte längre vitt etc. Jag klädde av tvåstitssoffan och tog med klädseln ner, sen tog tvättmedlet slut. Så jag har bara tvättat den ena soffan. Tresitssoffan kommer se kolsvart ut när den nytvättade klädseln kommer upp sen. Blä, jag som hade planerat!
För nån timma sen började sambon plocka iordning här i vardagsrummet, dammsög och hade sig för han skulle fota nya bilder till galleriet på hans hembio.sida.

Efter hans hårda arbete gick han och öppnade en kall öl som han drack. Alldeles nyss reste han sig ur soffan, sträckte på sig och sa att han bara skulle dricka en öl till. Han såg väldigt glad ut.

- Är du full?
- Jag ska bara dricka en till. Dom är så goda ikväll!


Han tittade på mig, la huvudet på sned och log som en liten fåntratt.

- Du är ju visste full.
- Nej säger jag ju. Jag har bara druckit tre öl ju.


Han fnissar litegrann och säger sedan, sen traskar han iväg och hämtar en till:

- Ikväll kommer jag sova gott!

För er som undrar, nej han är inte full, han är bara glad och söt. Fast han får inte pussa mig för han luktar öl.
Idag är det mycket, huvudvärken gör ont och det är jobbigt.

Slagsmål har det varit också, blod, poliser och ambulans var det överallt pga. en alkoholpåverkad och amfetaminpåverkad kund som köpte en biljett av mig. Jag kan ju garantera att han inte kommer åka med sitt tåg eftersom poliserna fick brotta ner honom.
Tur att vi var snälla härinne så han inte blev tokig på oss iallafall! Det var inne på pressbyrån som han blev arg och sen tog det fyr precis här utanför i väntsalen.

Usch usch, nu har jag ont i huvudet.
Man ska inte ropa hej förrän man är över ån eller vad det nu heter. Idag är vårt internet dött, nu sitter jag på jobbet och har tråkigt. Usch usch.