Åh kära, kära nån!

3kommentarer

Det är ju inte klokt, det borde inte vara lagligt!

Att tvinga någon som är så morgontrött som jag att jobba när man nästan somnar i soffan och ögonen svider! Ack ack, fast att ögonen svider kan bero på jästlukten som sakta men säkert blir starkare och starkare. Kunderna idag kommer tro att JAG är den som luktar alkohol till skillnad mot att det brukar vara kunderna som luktar gammal sprit. Oh well, jag får väl stå ut, hittills har det värsta varit bubbelljudet. Andreas vägrar stänga dörren in till rummet där vinet står vilket innebär att om nätterna sprider sig det obarmhärtiga bubbelljudet över hela lägenheten, särskilt in i sovrummet. Jag sov med en kudde på huvudet, fast det gör jag ju iof alltid...

Nehej, den här veckan går fruktansvärt långtsamt, är ni medvetna om det? Det är bara onsdag och det borde faktiskt vara fredag nu, minst!

Plus att jag har börjat få ont i fingrarna och min högra handled, men jag kan inte sitta med båda händerna i handledsskydd på jobbet, då ser jag ju ut som att jag har börjat få mumiehänder... Hmm, problem problem. Nu ska jag väcka sambon. Bye.

3 kommentarer

Hannah

23 Jul 2008 07:03

Hejsan!Jag vann Sveriges största bloggtävling, och som pris fick jag en egen hemsida och en helt ny design/programmering av min blogg med nya funktioner! Nu är det äntligen klar :)Kika gärna förbi och säg vad du tycker!

www.hannnah.se

Emma

23 Jul 2008 08:50

Jag slipper börja så tidigt iaf, underbart :)

Ska lukta på dig på lördag, billig fylla ;)

Hannah

23 Jul 2008 11:06

haha, oj, inte meningen att få datorer att hänga sig ju..

Kommentera

Publiceras ej