Dagens problem.

2kommentarer

Dagens problem är att när man har en stor lägenhet, då tar det en jäkla tid att städa den! Inte bra, inte bra alls. Alldeles för många ytor att dammtorka och alldeles för många golv att dammsuga.

Jag har inte ens gjort hälften och jag är helt slut.


Bra citat från min städlåtlista:

*Give me some respect and give me all the love!
*We've finished all the lemons and we're runnin' out of salt
*I'm just sitting around and waiting for you to come to me.
*Hey Miss Murder Can I, Make beauty stay if I Take my life?
* Shawty had them apple bottom jeans, Boots with the fur, The whole club was lookin at her, She hit the flo, Next thing u kno, Shawty got low low low low low low low low

Med bra citat menar jag alltså de meningar som är obligatoriska att sjunga med i, vilket jag gör. Alltså, sjunger med i, gärna samtidigt som jag dansar fram mellan rummen. Good workout, yes yes, indeed.Ännu en städuppdatering, nu har jag städat badrummet. Det gick förvånansvärt fort. Sen beslutade jag mig för att klä på min tvåsitssoffa igen. Usch och fy! Ryggöverdraget verkar ha krympt en aning, eller så har det bara dragit ihop sig för som jag kämpade! Svetten flödade och tyget knakade, icke bra. Men jag besegrade tyget och soffan, nu har den kläder på sig igen.


2 kommentarer

M a m m a . J e s s i c a

04 Jul 2008 13:46

Ja själv har man ett helt hus att städa och det behövs vekrligen nu, men min ork orkar inte:P

Jessica

04 Jul 2008 13:46

jag hade samma problem igår, fyfan, man dör ju nästan.ett tips är att ställa en äggklocka på typ 3 min och innan klocka ringer ska du ha plockat undan alla saker, eftersom det är det som tar mest tid och är tråkigast.man kan ju också försöka klara av att torka av alla ytor innan klockan ringer..

det känns ju som om man tävlar mot klockan, det funkar iaf på mig som inte kan förlora.

Kommentera

Publiceras ej