Mörkt

0kommentarer

Nu är klockan 19.35 och det är tokigt mörkt ute. Speciellt som jag nyss hade starka lampan tänt för att jag läste och sen släckte den, nu är det alltså tokigt mörkt.

Anledningen till att jag nyss hade den starka lampan tänd var att jag gjorde läxa. En extremt jobbig läxa. Läsa en Kalle Anka-serie och sen ett avsnitt av Barbie. Att läsa Kalle var inga problem, jag gillar att läsa Kalle Anka men att läsa Barbie, herregud. Min själ dog, ruta för ruta.

Okej, vi skulle inte bara läsa för läsandets skull, jag satt sedan och analyserade utifrån ett genusperspektiv. Vi hade fått en massa frågor som vi skulle svara på genom vårt analyserande. Kul att analysera Kalle, det fanns inte en endaste kvinna i hela serien och i Barbie var kvinnorna extremt korkade. Därav dog själen.

Hela den här veckan har jag väntat, jag väntar och väntar. Nu vill ni säkert veta vad det är jag väntar på. Var lugna, jag ska berätta.
I måndags fick jag hem ett brev från min mobiloperatör 3. Eftersom mitt abonnemag går ut nu i Mars och jag äntligen har betalat klart på min nuvarande mobil så vill dom förstås att jag ska fortsätta vara deras kund. Ett VIP-erbjudande kallade dom det, jag blev nöjd. Fast jag inser ju förstås att det nog är fler som fick det erbjudandet... I vilket fall, jag blev erbjuden en mobil som jag har haft ögonen på ett par veckor nu med ett superbra abonnemang för mig. Så jag fyllde i den lilla lappen och postade den samma dag, alltså i måndags.
Det jag väntar på är att jag ska få en avi där det står att jag nu kan hämta ut min nya fina mobil men jag vet inte alls hur lång tid det kan tänkas ta... Vad tror ni?

image651 Här är min blivande mobil, den fina lila Sony Ericsson K770i

Kommentera

Publiceras ej