Torsdag

0kommentarer

Idag är det torsdag och sambon är återigen på jobbet och jag ska tillbringa eftermiddagen ensam, tillsammans med min exa. Trots att det är en tråkig torsdag har det redan hunnit hända ett par saker.

1. Vi fick ännu ett mystiskt telefonsamtal, precis likadant som det jag skrev om igår bara det att den här gången var det sambon som svarade. Vad är detta? Sambon hade ingen aning men jag och Emma har våra teorier:

Moberg säger: alldeles nyss men då var det andreas som svarade
Moberg säger: very strange
Emmam0e säger: creepy typ
Emmam0e säger: tror fortfarande han vill göra ett stort avtal med annonser på din blogg så du blir fett rik o så kan vi åka utomlands
Moberg säger: haha, men då borde han väl inte skicka inspelade telefonsamtal?
Moberg säger: jag börjar tro att det är en rånare som gör kontrollsamtal för att kolla om man är hemma eller inte, om man svarar så kommer han inte och rånar

2. Den andra saken som har hänt idag är att jag och sambon ringde till 3 för att fråga när min nya mobil ska komma. Tydligen så kommer det ingen ny mobil till mig. 3 skyllde på posten och sa att posten tydligen har slarvat bort mitt beställningspapper, att det aldrig kom fram till 3. Personligen tror både jag, Emma och sambon att det är 3 som har slarvat och INTE posten. Jäkligt dåligt och tråkigt är det iallafall, ingen bra service fick jag heller. Alltså är det ingen ny mobil påväg hem till mig. Jag är sur.

Moberg säger: fast jag tror att det är tre som tappat bort och inte posten
Emmam0e säger: säkert. dom skyller säkert bara på posten. skickar dom igen nu eller? Moberg säger: nej, "erbjudandet gick ut igår"
Moberg säger:
så jag får ingenting
Emmam0e säger: helt sjukt.
Emmam0e säger: det är ju deras fel säkert.
Moberg säger: jag är skitsur

Okej kära läsare, nu tror ni nog att jag totalt skiter i exan som ska in på måndag och bara ägnar dagarna åt att prata med Emma på msn men så är det inte. Jag har ägnat mig åt exan idag, jag har tagit litteratur både från Lpfö 98 och SOU, de två tråkigaste texterna i hela vida världen, så nu har jag "bara" vanliga böcker kvar. Yes, jag hinner lätt men jag får nog sitta och skriva på lördag med men det gör ingenting, jag får skylla mig själv eftersom jag ägnar mig åt msn och andra triviala saker som att ta hand om mitt privatliv.

Kommentera

Publiceras ej