@ work och INGENTING går bra!

1kommentarer

Nu har jag haft öppet här på SJ i exakt 6 minuter och jag har redan fått mitt första klagomål på att tågen aldrig går i tid. Visserligen var det kanske befogat denna gång eftersom två tåg redan är försenade. Blä, kan det hänga med vädret?

Update två minter senare;
Nu kom det andra klagomålet, denna gång från en tjurig tant som var bra mycket mer otrevlig än mitt första klagomål. Blä.

Visst, jag förstår att det är frusterande att tågen är sena men det är inte så jäkla kul för mig heller att sitta här och bli utskälld för att tågen är sena.Öppet i en halvtimma nu och dörrarna har gått i baklås. Jäkla skit, vad ska jag göra åt det?! Plus att det sitter alkoholister ute i väntsalen och skriker. Jag har ringt till Securitas.

Update någon minut senare;
Klart att alkoholisterna hann gå iväg precis innan Securitas kom, suck. Turligt nog hade Securitas nycklar och låste upp de baklåsta dörrarna! Äntligen något som går bra!Okej, jag har ännu en sak att gnälla om. Det gick en maska på mina strumpbyxor imorse när jag bytte om till uniformen så nu sitter jag här i min SJ-kjol med nakna ben, det känns väldigt naket ska jag säga er. Dumma strumpbyxor.Men herregud! Fem minuter efter att Securitas låst upp dörren så går en av dörrarna i baklås igen! Jäkla skit! Jag kan inte låsa upp dörren, bläbläblä.

(Jag varnar för en lååååång blogg idag, Isabelle kommer inte och gör mig sällskap här på jobbet förrän 08.30 så tills dess sitter jag ensam)Klockan är nu 08.05 och jag har två funderingar. Den första är om jag borde fortsätta skriva uppdateringar i detta inlägg eller om jag borde göra nya inlägg?

Min andra fundering är vilken tid på morgonen som Kuriren dimper ner i brevlådan. Jag och sambon fick en månads prenumeration i present och den började komma för ett par dagar sen. Den andra tidningen kom klockan 03.00 på morgonen enligt sambon men imorse när jag gick upp klockan 04.45 så låg det ingen tidning. Samma sak klockan 05.30 när jag gick hemifrån, ingen tidning. Så kära läsare, vilken tid kommer tidningen på morgnen?

1 kommentarer

Junitjej

20 Mar 2008 06:30

Jag kikar in och önskar dig en riktigt GLAD PÅSK!

Kommentera

Publiceras ej