Jag och älsklingen har julpyntat, nu finns det juleljus och keramiktomtar i hela lägenheten. Tomtarna står jag egentligen inte ut med men sambon gillar dom. Och när han påpekade att mina 100 julgranskulor har han gått med på, då får jag gå med på keramiktomtar i varje hörn. Vi kompromissar liksom.
Nu måste jag bara tänka ut hur det här med granen ska gå till, två små tokiga kissekatter här betyder att mina fina älskade julgranskulor antagligen kommer gå mot en säker död.

Men men, det löser sig.Suck. Vilken fruktansvärt värdelös dag.
Till råga på allt verkar idiotnordstjärnan ha något grejjs ikväll så hela lägenheten vibrerar av deras idiotmusik och det springer omkring en massa fulla tanter och gubbar och skriker utanför. Inte ens vi beteer oss så när vi är fulla.
Kul att man måste sova inatt för att jag ska upp och jobba. Verkligen jättebra tajming av nordstjärnan. Verkligen.
Det vore ju schyst om dom iallafall kunde sätta upp en lapp om att vi kanske skulle bli störda ikväll.

Yes, jag gör som alla andra bloggerskor här i Sverige och erkänner att jag älskar filmen Twilight. Vi kom nyss hem från bion och jag är lite lyrisk. Jag tyckte filmen var bra, den var cool, lite djup, lite rolig, lite töntig och lite oförutsägbar men det gjorde den bra. Jag är nöjd.
Sambon skrattade lite ibland men han säger att det är en chicflick, och ja, men det spelar väl ingen roll? Jag är ju en chick liksom.

Jag har inte haft sovmorgon på evigheter, igår hade jag planerat en sovmorgon men jag offrade mig för Emma skull och så gick jag upp vid 7.30 så att vi skulle vara på stan vid öppning. Idag hade jag planerat en sovmorgon men igår så sa fastighetsskötaren att dom skulle komma idag vid klockan 8 så jag gick upp.
I helgen får jag ingen sovmorgon eftersom jag ska upp och jobba, imorgon måste jag upp okristligt tidigt. Så även på söndag.
Måndag, tisdag och onsdag har jag skola vilket innebär att jag måste upp tidigt.

Då hade jag tänkt att nästa torsdag så kommer jag ha en ljuvlig och efterlängtad sovmorgon! Men icke, nyss kom det en lapp i brevlådan där det står att sotaren ska komma nästa torsdag klockan 7.15! Ingen sovmorgon där inte.

Sen står det även att dom ska rengöra ventilen i min klädkammare, jaha. Kul, då måste jag släpa ut exakt alla mina väl inpackade kläder där. Jag är missnöjd som få.

Jag undrar om sotaren kan komma och kräva tillträde såhär, måste dom inte fråga först? Nu står det att vi måste lägga nyckeln i tublåset så att de kommer in.

Övriga rum med ventil står det också att dom ska in i, hur ser man att det är en ventil? Det finns ett hål i kattrummet uppe vid taket men är det en ventil? Måste vi släpa bort skrivbordet som står under det då? Blä, tur att man har en pappa som har varit fastighetsskötare, jag måste nog ringa sen och fråga vad det är som gäller egentligen.
Yep, nu väntar jag. Igår kom det en fastighetsskötare hit och berättade att det idag ska komma en elektriker hit klockan 8 och fixa våran lysrörsarmatur över diskbänken, den har nämligen inte fungerat sen i maj typ... Nu är klockan 8.10 och hitills har ingen elektriker kommit. Han kommer väl hit om en timme eller så, blä.
Kom precis hem, igår bestämde jag och Emma att vi skulle gå en snabbis på staden. Snabbisen blev lång men det gör ingenting, jag hittade vad jag ville ha. Emma hittade saker som hon ville ha men som inte var vad hon skulle leta efter.

Mina inköp;Emma hittade en jacka som hon blev kär i.
Idag hade vi föreläsning på förmiddagen på norska, det var rätt så värdelöst. Visserligen var innehållet tråkigt men att den var på norska hjälpte inte alls till. Turligt nog hade jag sinnesnärvaro nog att skriva av en liten text som vi fick läsa. Det var en åttaårig norsk unge som hade komponerat texten.
Hunder
Hunder er fint og ha.
Di spiser rester av middagen og di fleste er snile og sote.
Nu sitter jag här och väntar, jag väntar på att min mamma och en storasyster ska komma hit. Vi ska titta på katterna, fiskarna och förhoppningsvis ignorera resten av mitt smutsiga hem. Därefter ska vi äta mat, jag har önskat kinamat och eftersom att jag vet att både systeryster och mamma tycker om kinamat så tror jag att det kanske blir så.
Turligt detta eftersom att jag för tillfället är övergiven av min sambo för en annan stad, ack ack. Då är det bra att man har en mamma som bjuder på mat. Att jag fortfarande är döförkyld och hostar i tid och otid ska jag försöka ignorera för kinamatens skull.
Att det kan vara så skönt att somna på soffan ibland är helt obegripligt men sant.

Kom hem efter att ha varit i skolan hela dagen, i västerås till råga på allt. Gått omkring där i kylan, eftersom det tydligen inte finns värme inomhus i Västerås, med mensvärk och den här dumma förkylningen hela dagen. Det tog ut sin rätt och jag slockande på soffan. Sambon ringde och väckte mig och nu sitter jag här.

Nehej, om man skulle ta och dricka lite mjölk kanske?
*Just nu ligger det en kissekatt bredvid mig som drömmer såpass att tassar, morrhår och svans rycker hejvilt.
*Just nu har jag svårt att avgöra huruvida jag är hungrig eller om det bara är mensvärk som spökar i magen.
*Just nu är jag rätt så nöjd med att vi har hunnit tvätta och städa här hemma.
*Just nu önskar jag att tiden kunde stå stilla ett tag så jag kunde sova ett tag utan att tänka på skolan.
*Just nu önskar jag att vi har en maskin som dagis har som kan göra ljuvlig varm choklad.
*Just nu ignorerar jag att vi inte har något lakan på sängen.
*Just nu ignorerar jag tvätten som väntar på att bli sorterad.
*Just nu älskar jag min knasiga sambo som alltid sätter mig först.
*Just nu är jag trött.


Yep, min sambo har en rumpa av stål, det bevisades inatt men dock inte av mig.

Vega brukar sova under mitt täcke och ibland när hon känner sig extra gosig så brukar hon av någon underlig anledning borra in nosen i ens fläsk och sen ta ett kärleksbett... Jag har berättat detta för sambon men han har aldrig riktigt trott mig eller så har han bara skrattat.

Inatt låg hon under hans täcke och gav honom ett kärleksbett, i skinkan. Nu är katterna såpass gamla att de börjar byta tänderna, tack vare sambons rumpa av stål tappade hon en kindtand. Här får ni bildbevis, inte på sambons rumpa utan av Vegas tand som lossnade när hon bet honom.Idag åkte sambon till sin kompis i Västerås så jag är ensam hemma, vilket för tillfället passar mig rätt så bra eftersom jag är äckligt förkyld, hostar och snorar och hela köret. För att trösta mig efter att sambon lämnat staden brände jag en massa pengar, nya vinterskor och ett par jeans fick följa med hem.
Nu är praktiken slut för denna gång, nu återstår ton med skolarbete som måste göras under helgen. Det känns konstigt, jag har ju varit ute och jobbat, ska jag bara gå i skolan nu? Strange indeed.
Idag är det jättekallt och enligt smhi ska det vara minusgrader hela dagen... Jag funderar på skoval, allra skönast vore ju mina fina varma uggs men om nu smhi har fel och det stiger till plusgrader och det blir slaskigt och blött då vill jag inte ha uggsarna för då förstörs dom ju... Do u see the problem?!
Jag vågar nog inte riskera mina uggs, dom var enormt dyra...
Yep, fortfarande hemma, fortfarande förkyld, blä säger jag bara. Det positiva är iallafall att snoret har slutat rinna konstant nu, de negativa med det är att det har fastnat inne i huvudet på mig. Det känns som att mina bihålor snart ska sprängas och hela huvudet känns sådär uppblåst och ihåligt som det gjorde den där gången jag hade bihåleinflammation... Hrm, jag föredrar nog den rinnande näsan framför detta.

Något annat positivt är att jag idag helt själv har skurat ur kattlådan, vanligtvis brukar denna äckliga syssla hamna hos min sambo men idag kom jag fram till att katterna nog förtjänar att ha det fräscht och fint. Plus att jag har pluggat, har tagit fakta från en hel bok till min logg, nu är det bara fem kvar... Och jag började med den tunnaste boken också... Blä, jag tror jag började från fel håll...

Nehej, igår tog jag massa bidler på katterna... Det kanske är dags att ta en paus från mitt oerhörda pluggande och lägga över dom på datorn kanske? Ja det tror jag.
Det började för inte sådär jättelänge sen men det har redan kommit riktigt mycket snö. Nu hoppas jag att temperaturen sjunker fem-sex grader så att den ligger kvar också! Jag avskyr slask men vit torr snö är vackert.
Det är ju trevligt när man förkyld, snorig, äcklig och klädd i mjukiskläder med det smutsiga håret i en smutsig tofs samlar ihop lite sopor och går ut för att slänga soporna då man möter två stycken hela och rena fastighetsskötare som står och röker precis vid soptunnorna. Tjena, här är jag, snorig och äcklig och där är ni, hela och rena och småflinar. Akta er så ni inte halkar på en isfläck mitt i ert flinande liksom.

För övrigt så har vi sålt bilen.
Idag har vi inhandlat lite mer saker till akvariet, bland annat två fiskar till som kallas Rubingurami och så en fin "grotta" som de kan gömma sig i och förhoppningsvis lägga en massa rom i.

Sambon tog lite bilder som jag nu ska dela med mig av. Tyvärr syns inte fiskarna särskilt bra eftersom de av någon anledning gömde sig så fort kameran kom fram...

Jag har blivit utmanad av: Kia

Så här funkar det hela:
Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

  • Jag älskar att handla rengöringsmedel och jag vill allra helst ha en av varje sort men sambon vägrar.
  • Trots min kärlek för rengöringmedel avskyr jag att städa när jag måste, men tråkigheten uppvägs lite av att jag älskar att använda mina rengöringsmedel.
  • Bland de första dagarna som vi fick katterna hade jag pms, satt i soffan och gosade med Vega och bröt sen ihop över att en vacker dag så skulle katterna dö. 
  • Jag har både en värmefilt, en värmetoffla, fårskinnstofflor, raggsockor och en yllefilt. Alla dessa använder jag flitigt ändå så fryser jag varenda dag.
  • Jag älskar DVD-boxar och går för tillfället igenom mina Gilmore Girls-säsonger för sjunde gången...
  • Jag vill bli lärare för de yngre åldrarna för att jag har upptäckt att jag inte alls vill arbeta med vuxna.
  • På min praktik räknas jag som ett datageni och får oftast svara på frågor och fixa datorn även fast jag oftast inte  kan säga mer än att "Njae.., ni måste nog formatera om den, ni har haft den i tre år, installerar spel och stoppar in bilder varenda dag och ni har aldrig tagit bort något..."

Nu är det såhär att mina vänner som är de enda som jag skulle kunna utmana, antagligen känner som jag och nästan aldrig gör såna här blogg-utmanings-saker så därför struntar jag i att utmana er. Vill ni göra utmaningen så får ni det ändå, utan utmaning så att säga!
Nu så, nu har vi fiskar. 22 neontetror simmar runt.

Imorgon kommer det bilder om ni vill se.
Denna söndag har varit helt okej, riktigt bra faktiskt. En lång och ljuvlig sovmorgon följdes av bra frukost och sen lite slöande vid datorn. En kokhet ljuvlig dusch följdes av en del studerande vilket tog bort lite av min pluggångest. Lite äppelpaj på det var bra.
Sen något väldigt bra är att sambon tillsammans med systers sambo lagade våran bil så äntligen kan vi åka bil igen! Detta firades med att åka till systeryster och sambons föräldrar. Hos systeryster fick vi underbar middag plus att vi hämtade min crosstrainer så nu ska jag försöka komma igång med lite konditionsträning. Efter mycket om och men kom sambon fram till att jag aldrig kommer träna om jag måste ta mig någonstans, därför gav han efter och lät mig ha en träningsmaskin här hemma så nu kan jag titta på tv när jag tränar. Yep, det blir nog bra.

Nehej, om jag skulle ta och lägga över bilder från igår till datorn nu kanske?
Nu snöar det, nyss regnade det men jag och Emma upptäckte nyss att regnet har förvandlats till snö. Nu får temperaturen gärna sjunka ner till 10 minusgrader så att det blir en torr, vit och vacker vinter. Jag tycker om snö när den är torr, vit och vacker!

Det är fortfarande iskallt i lägenheten, visserligen är jag frusen av mig vanligtvis men såhär brukar det faktiskt inte vara. Man ska inte behöva ha långkalsonger, fårskinnstofflor, fleecetröjor OCH en yllefilt när man sitter i soffan! Varenda element är numer helt uppskruvade men om något har de blivit ännu kallare än förut.

Nehej, om jag skulle ta ett bad kanske? Då blir man iallafall varm för stunden, plus att mitt hår behöver bli rent... Jaja, vi får se om vi har något varmvatten eller om det sprutar ut isbitar ur kranen...
Fem tjejer sitter och tjattrar hos Emma, det är bra. Vi är bra. Vi kanske är det nya järngänget? Fast det saknas en, så om ett tag, då blir vi fulltaliga.

Yepyep, mycket averkas. Ekvationer och skitsnack, alla mycket viktiga saker.

Nu är det dags att avsluta, ni får en "gammal" goding;
Vad i allsin dar,
har du brännvin kvar?
Är du sparsam eller snål?
SKÅL!
Jag är ju en tjej, med rätt så långt hår. Hår som lossnar i duschen och samlas till ett äckligt stopp i avloppet som min sambo allt som oftast tycker är för äckligt att tömma. Jag har funnit en lösning.

För ett tag sen såg jag på tv att man kan hälla bikarbonat och salt i avloppet så försvinner stoppet, jag trodde inte riktigt på det men nu är det konstaterat. Idag var den andra gången som jag provar att hälla bikarbonat i avloppet och även denna gång försvann stoppet! Nästan helt äckelfritt plus att det ska vara miljövänligt, skitbra!

Jag gjorde:
* Hällde ner en hel påse bikarbonat i avloppet.
* Hällde ner ett par teskedar salt i avloppet.
* Hällde på litelite jättevarm vatten för att få igång processen.
* Väntade ett par minuter och sköljde sedan med massor av varmt vatten.
* STOPPET ÄR BORTA!
Nu är jag hungrig, riktigt hungrig, tur då att vi har en fiskgratäng i ugnen som snart är klar.

Sen är jag trött också, jag tror att jag sov för länge inatt och att det är orsaken till min trötthet nu. Kanske att jag tar en powernap efter maten så jag orkar ikväll? Ja, så blir det nog.
Det är kallt! Både ute och inne. Alldeles nyss försökte jag skruva upp värmen på elementet här i vardagsrummet bara för att upptäcka att det redan är helt uppskruvat men ändå knappt är fesljummet. Varför är det bara fesljummet när det är kallt utomhus?! Jag gillar det inte!

Imorgon blir det nog party, jag har börjat fundera på kläder och jag är inte nöjd. Jag funderar på mitt rutiga fodral men jag är inte säker, jag är inte nöjd. Vi får se hur tankarna utvecklas framåt kvällen. Emma brukar vanligtvis vara på msn och kunna hjälpa mina tankar angående klädval framåt men inte nu. Visst skulle jag kunna be min sambo om tankehjälp men han är inte särskilt insatt/engagerad i min garderob, shocking I Know!
Idag är det fredag och tack för det säger jag bara, imorse var jag dötrött, samma sak igår morse också.

Idag kommer sambon hem, skönt det för inatt låg jag vaken ett tag. Varje gång när jag precis höll på att somna så började Wilma att riva ner blomkrukor och attackera väggarna och sånt... Tack för det kissekatten, idag är jag helt död i hjärnan på grund av din tokighet. Tur att du är ruskigt söt så att det uppväger.
Yep, det är hårt ibland för barnen som har mig som fröken, de blir så himla ledsna när jag hindrar dem från att slå varandra med pinnar och när treåringarna försöker bära omkring på ettåringarna och så blir ettåringarna tappade och gråter i högans sky. Yep, dumma, dumma Johanna som hindrar allt det roliga.

Jag överlever, jag är hård när jag måste vara hård och snäll alltid annars. Yep, jag överlever och barnen överlever och förskolan överlever. Yep, det är en hård värld.

Sambon är i Falun och arbetar och jag är ensam med katterna, om en liten stund ska sambons mamma hämta upp mig så ska vi handla mat. Tur det för allt är slut här hemma och jag har tröttnat på vatten till frukost.
I måndags var det ju väpnat rån på sj, så jäkla skönt att jag inte jobbade för jag hade ju blivit en hysterisk pöl på golvet om det hade hoppat in en främmande karl genom fönstret och börjat vifta med en pistol. Varenda gång jag har funderat över stöldrisken på stationen så har jag alltid trott att tjuven skulle komma genom väntsalen, inte bakifrån, nej nej, nu har jag en helt ny plats att oroa mig över.

Hursomhelst, idag skulle jag ha studerat men så blev det inte. Istället träffades vi alla åtta som jobbar ihop för att prata. Jag tror att det är nödvändigt, speciellt för de två som jobbade i måndags och blev utsatta. Så vi träffades och pratade och åt tacos hemma hos Kicki, vi pratade både allvar och skitsnack men det var nödvändigt och jag tror att vi alla kände det. Vi är inte många som jobbar där så vi alla känner ju varandra och vi är ju vänner och för det mesta så trivs vi ju alla på stationen. Men nu har två idioter gått och förstört den känslan lite, visst, vi har ju fortfarande oss men själva arbetsplatsen känns ju lite förstörd nu. Jäkla idioter!

Annars så drömde jag en trevlig dröm inatt, inte som den när GilmoreGirls-Luke skar av mig håret, utan en trevlig dröm. Jag, Emmam0e och Idah0e var och handlade kläder. Inne på Vila i tunan var det rea men turligt nog fanns det massor med snygga kläder kvar i just våra storlekar!. Jag packade på mig massor med kläder men påväg till provhytten så tappade jag de flesta men det gjorde ingenting.
Emma och Ida höll redan på att prova kläder och turligt nog så hade butiksmänniskan bokat hela två provhytter till mig! I min provhytt fanns det ett snyggt skrivbord med mina gamla skolkataloger och det enda klädesplagget jag köpte var en för stor sunkig grön t-shirt.
Denna morgon har jag faktiskt tid över att sitta på internet, det är ovanligt. Jag brukar alltid annars ha bråttom och stressa runt som en liten tok men inte denna morgon, denna morgon var jag förutseende nog att gå upp en halvtimma tidigare så att jag hade tid att duscha och sånt där i lugn och ro. Jag är nöjd.

Idag är det förskolan igen, rätt så skönt faktiskt för i fredags var jag helt nervös över mitt tentaresultat så jag studsade nästan på väggarna med barnen men idag är jag lugn. Plus att jag har börjat plugga lite, det gör mig också lugn för annars hängde det över mig en som mörk hemsk ångestfilt typ...
Om ens sambo har somnat på spikmattan och har sovit i över en halvtimma, ska man väcka honom då? Igår dog han nästan efter 10 minuter men nu sover han på den?
Okej, jag håller väl kvar vid min nuvarande font eftersom två av mina trogna läsare, (kanske mina enda trogna läsare?), röstade för att ha kvar Century Gothic. Jag är inte omöjligt, jag gör som ni vill.

Kom hem för kanske 50 minuter sen, har varit iväg på fars dag-firande hos min fader och farfar och plastfarfar eller hur man nu säger. Det var trevligt och jag fick med mig pizza hem så jag är nöjd. Nu ska jag slita Andreas från sin film och tvinga med honom ner i tvättstugan och sen ska jag fortsätta plugga.
Yes, det är söndag, fars dag och jag pluggar. Sambon är iväg med jobbet och flugfiskar och jag pluggar, eller ja, pluggar och pluggar... Jag skriver en logg om min vfu, reflektioner och sånt som har hänt och det. Sen, när jag ska infoga lite litteratur, då kanske man kan kalla det att plugga? Jag vet inte...

Hursomhelst, det var bara det jag hade, en liten paus i "pluggningen" så att säga.

Oh, förresten, jag drömde en extremt konstig dröm i nättras. Som ni kanske vet så kör jag igenom mina Gilmore-säsonger i dessa dagar, underbar serie förresten, och jag drömde. Jag drömde att jag kröp omkring i lervälling och gömde mig utanför Hemköp då Luke dök upp, (Luke i Gilmore alltså) han hade med sig en träbåt som såg ut som en lekparksbåt. Där sköt han först på mig med sitt gevär och sen när han kom fram till mig så tog han fram en kniv och skar av allt mtt hår på vänster sida av huvudet. Efter rakningen så stack han och jag kröp omkring i leran och plockade upp mitt blonda och lockiga (?!) hår som låg på marken.

Vad tror ni, betyder detta att min vänstra hjärnhalva börjar protestera mot mitt Gilmore-tittande? Vill jag i hemlighet bli blond och raka av mig håret? Vad gör vänster hjärnhalva egentligen? Vad hade jag tänkt köpa på Hemköp? Eller var drömmen bara ett uttryck för min ångest jag får av att försöka skriva min dumma vfu.logg?

Sambon har fått en spikmatta av mig i tidig julklapp eftersom han så ofta får låsningar i rygg och nacke samt att han ibland har insomningssvårigheter, tydligen ska en matta bota allt detta. Alldeles nyss la han sig på den för första gången, första minuten fick han mig att lova att hjälpa honom upp efter 5 minuter. Sen vande han sig och han låg faktiskt i 15 minuter, ryggen blev skapligt röd... Ni kanske får bilder imorgon.
Igår när vi var hos systeryster så kollade vi på Idol, jag brukar aldrig titta på Idol men igår var vi ju hemma hos Emelie så då tittade. Det var helt ok för dom hade ju rocktema.

Nu här hemma spelas alla Idolers rocklåtar, fast orginalen då, och jag sitter här och diggar. Vega verkade vara missnöjd med mitt hoppande här i soffan så hon la sig ganska hårt på min mage och armar så jag knappt kan röra mig längre.
Vi har gått upp relativt nyss, jag sitter här och sambon sitter och skriver sin önskelista till julen. Det verkar jobbigt och han suckar och stönar mycket, tydligen önskar han sig ingenting... (hur man nu inte kan göra det!) Och jag kommer med braiga förslag.

Igårkväll var vi över hos systeryster Emelie och Jocke, vi åt god mat och drack god dricka och hade det roligt. Att vi fick skjuts hem också var ännu ett plus eftersom det innebar att jag kunde ta mina höga nya stövlar men inte behöva gå särskilt långt eftersom mina fötter dör efter 10 meters promenad i dessa stövlar.

För övrigt så har jag även fått resultatet från den hemska salstentan vi tog för 4 veckor sen, ett vackert G och sex hp rikare så jag är nöjd.
Alldeles precis nu sitter jag här i min soffa med min morgonrock på, alldeles strax ska jag skutta in i duschen.

Fick gå hem lite tidigare från förskolan idag för att jag skulle kunna skriva, men jag har sån hemsk huvudvärk att jag vet inte om jag orkar. Två alvedon har hittills inte hjälpt, vi får se efter duschen helt enkelt.
Yes, jag har redan nu inhandlat min nyårsklänning och en nyårsklänning är det, ingen fråga om saken. Nu sitter jag och funderar ut när man mer kan ha min fina nya klänning, den är vacker och när jag snurrar i den så flyger kjolen ut och blir sådär snurrig och fin.
Ignorera den hemska modellen (aka. jag) och fokusera enbart på klänningen!Narcissistisk, vem? Vadå? Jag?! Nejdå, bara kär i min nya klänning som nu hänger undangömd från vassa kattklor...
När Vega är så totalt gosig att hon bara attackerar mig med buffar, när hon kör in sin nos i min näsa bara för att komma nära, när hon börjar med att puffa på min haka med sitt huvud och sedan övergår till att öppna sin mun och bara hålla den öppen mot min haka, när hon blir helt tokig på täcket när jag inte släpper in henne därunder vid sängdags, när hon kan gå och skrika i lägenheten och när jag ropar på henne så skriker hon lite till och sedan springer till mig och kastar sig i min famn...

Jag kan skriva listan i evigheter, kort sagt så är Vega väldigt mysig!

Jag hade egentligen ingen mening med detta inlägg, har bara lite tid att slå ihjäl innan jag traskar iväg till förskolan.

Yep, kom rätt så precis hem, har varit på apt med förskolan. Ingen lön får jag vilket är lite synd eftersom jag diskuterade minst lika bra som personalen. Jag antar att det är all träning vi får i högskolan och att personalen på förskolan inte alls kan diskutera i tvärgrupper? Jag vet inte.

Hemma är jag iallafall och lite kall om fötterna men det är ju rätt så vanligt.

Om en kvart är det Greys och innan dess ska jag assistera sambon i en akvariesak, så jag kanske ska koppla loss mig från datorn nu?
Har legat hela förmiddagen och försökt somna för att få bort det onda, ingen sömn infann sig. Fortfarande ont men inte lika mycket, verkar som att det blev en rätt så mild attack denna gång, det finns en första gång för allt.
Yes, jag har länge både gillat och ogillat min tidigare design, den som jag tappert knåpat ihop själv med mycket knöl och gnäll från mig.

Nu har jag en ny design, jag både gillar och ogillar den men den är iallafall annorlunda. Vad tycker ni?

Denna har jag inte gjort helt och hållet själv, jag fick grunden från Bloggsulotions men sen har jag modifierat den lite till mitt eget tycke. Bland annat är headern egengjord och en del saker har bytt plats.

Men återigen, vad tycker ni?Okej, nu är designen lite mindre vit/grå och lite mer rosa. Jag tyckte det var lite jobbigt att titta på bloggen förut, man blev nästan bländad. Nu känns det bättre.
Nu har VFU.n börjat igen, det märks att jag hade en vecka i skolan, det var bara 10 barn idag men ändå är jag slut. Yep, man tappar farten fort.

Nu börjar jag bli hungrig, himla tur att vi har ljuvlig kycklingrestmat från igår.

Igår firade vi Jenny med dunder och brak, det var jättetrevligt tills min kväll helt plötsligt inte var rolig längre. Utan förvarning låg jag helt plöstligt nerbäddad i Jennys säng och sov en ljuvlig sömn med en fin rosa hink brevid mig och alla andra var på krogen. Oh well, jag överlever, jag sov och hade det bra, den som hade det jobbigast var nog Andreas när han skulle försöka få mig att gå hem men hem kom vi iallafall. Mer eller mindre sams, hem kom vi iallafall.

Idag vaknade jag klockan 9, nu är klockan 09.58 och jag har redan hunnit tvätta bort allt smink, duschat och borstat tänderna. Jag skulle inte riktigt lita på mig bakom ratten idag men annars mår jag bra, inget troubles idag inte.

Vad i allsin dar,
Har du brännvin kvar?
Är du sparsam eller snål?
SKÅL!