Jag har tittat på High School Musical idag, för att vara en totalt mesig film är den totalt bra, jag har en speciell kärlek för musikaler helt enkelt.


Zeke:
Hey Sharpay. I just thought that since Troy Bolton was going to be in your show, I...
Sharpay:
Troy Bolton is not in my show.
Zeke:
Okay, um, well I just thought maybe, um, you could watch me play ball sometime or something.
Sharpay:
I'd rather stick pins in my eyes.
Zeke:
Well, wouldn't that be awfully uncomfortable?
Sharpay:
Evaporate, tall person!


You gotta love them kids.
Idag hade vi eftermiddagslektion i matematik, en matematiklektion om hur miniräknare. Det var totalt oinspirerande och fruktansvärt tråkigt. Jag, Jenny och Dessi satt längst bak i klassrummet och gjorde egna mattesagor. Vackra sagor som det var ska ni nu få ta del av dessa.

Mattesaga 1
Dessi köper 7 vodkaflaskor för 11 kronor. Sen delade hon med sig till Jenny och Johanna. Johanna drack en tredjedel av en flaska och Jenny drack fyra fjärdedelar av en flaska. Jenny däckade efter en timma. Sen kom Åsa och spydde på Dessis nya överkast som kostade 159 kronor.
A, Hur mycket pengar har Dessi förlorat?
B, Hur mycket vodka har Dessi förlorat?

Mattesaga 2
Åsa är på promenad med Jenny då hon får för sig att gå in på Gina Tricot och börjar shoppa. Åsa köper 3 tunikor i olika färg för 29 kronor per styck och ett par jeans för 120 kronor. Jenny går till McDonalds eftersom det tår så lång tid och köper en cheeseburgare för 10 kronor.
Hur mycket spenderar Åsa och Jenny i timmen om detta tar 3 timmar sammanlagt?Jag ändrade slutfrågan i Mattesaga 1, den var lite lurig medger jag. Nu är det nog lättare.
Ikväll var jag och mamma på Sound of Musicals och jag säger bara att om ni har en chans att gå, så gå! Två timmar med gåshud rent ut sagt. Det var så bra!
Är det någon som tror att branden på Statt var en olycka? Inte jag heller. På lördag är det nypremiär och då skulle alla andra krogar tappa folk igen.

Tänk på alla som kunde ha blivit så sjukt skadade!
Jag och Emma sprang runt en snabbis på staden och gjorde ärenden, jag tänkte som så att om man ska studera bra så behöver man lite frisk luft och eftersom Emma hade några ärenden att göra så hängde jag på.

En väldigt snygg kjol från Gina fick följa med hem också!
En sak som jag har kommit fram till är att om jag ska plugga hemma så är det otroligt svårt att komma igång. Däremot blir det lättare om jag har fixat mig! Såsom fixa håret litegrann, lite smink, lite "skolkläder" etc. Jag tycker att det borde vara lättare att plugga i mjukisbyxor och inget fixande överhuvudtaget men så är det inte. Very strange.

Emma röstade för min gamla header men både Jenny, Andreas och Anna röstade för den nya, och jag gillar nog den nya med just nu så det får bli den nya helt enkelt. Ett stort plus är att den inte blir (förhoppningsvis) lika pixlig som den förra.

Sen blev jag inspirerad av Emma och slängde ihop några kollage, dock inte med hennes Picasa utan med Photoshop, ett jäkla pill det. Nu får det räcka för ikväll bannemig!
Envis som jag är så har jag nu knåpat ihop en ny header. Men! Problemet nu är att jag inte kan välja vilken jag vill ha...

Detta är den nya:

Och detta är den gamla:

Help!
Igårkväll satt jag och pillade ihop min nya header, den som ni själva ser nu, i mitt kära (dumma) Photoshop. Jag brukar ALLTID spara dubbla kopior, både som jpg och som psd, just för att kunna gå in och ändra på mina bilder. Igår gjorde jag inte det! Klant-Johanna! Nu sitter jag här och vill ändra min header, om ni tittar riktigt noga så ser ni att den blev helt pixlig och konstig, speciellt runt texten. Men om jag vill ändra den så måste jag göra en helt ny, för Klant-Johanna sparade inte i photoshop-format! Bläbläblä. Jag är extremt missnöjd med mig själv.
Vega här hemma har som vana att handlöst kasta sig upp ovanpå akvariet och sen stå på glasskivan och stirra ner på fiskarna. Allra värst är det om vi precis matat fiskarna, då galopperar hon genom hallen och tar ett jätteskutt upp och står sen och försöker slicka upp fiskmaten. En normal katt skulle försöka fiska upp fiskarna när de äter men inte Vega, hon försöker enbart äta fiskmaten. Knasiga katt.

Idag höll det på att gå illa. I och med att vi storstädade lägenheten idag så skulle sambon göra rent akvariet så glasskivan ovanpå var borttagen. Sambon hällde ut gammalt fiskvatten i badkaret och jag stod och tittade på fiskarna. Då kommer Vega strosande förbi och utan förvarning så hoppade hon upp. Hon hade missat att glasskivan var borta, turligt nog tog hon avstamp på byråkanten med bakbenen så det var bara frambenen som hamnade i vattnet. Helt chockad med framkroppen i akvariet fastnade hon i rörelsen, jag har nog aldrig sett en katt se så ynklig ut. Hennes favoritnöje var helt förstört!

Hon har inte hoppat upp på akvariet något mer idag, det bästa vore om hon inte vågar göra det något mer man kan ju inte hoppas för mycket. Imorgon har hon nog glömt bort sin hemska upplevelse.

Update klockan 22.56
Gissa vem som smyger omkring ovanpå akvariet? Vega såklart, så lång tid tog det för henne att glömma bort hennes "nära-döden-upplevelse."
Kära läsare, jag vet att ni dagligen undrar över hur jag kan vara så perfekt på varenda bild! Jag menar, ni måste ju tro att jag vaknar och är helt perfekt på en gång! And I don't blame you. Vi kändisbloggare är ju oftast så, helt perfekta från topp till tå, hela tiden.

Men jag har en sak att bekänna för er, en sak som jag förstår kommer som en chock för er. Jag vaknar inte helt perfekt. Såhär kan jag bara se ut efter en stund av noggrant fixande.


Just nu ser jag dock ut såhär.Obs: Mina "naturliga" bilder är inte klickbara, jag vill inte chocka er för mycket.
Idag har jag och sambon promenerat omkring på mälaren, det är någon som har plogat upp en fin bana att gå omkring på. Så vi tog med oss kameran, åkte ut till sambons föräldrars stuga och knatade upp på isen. Sen knatade vi på isen ända bort till sambons mormor och morfar och tillbaka. Det var trevligt, lite kallt men trevligt.

För ett par dagar sen blev jag och sambon hastigt och lustigt inbjudna till Erics familje-födelsedags-fika. När familjen försvunnit var det bara vi kvar, jag, Fran, Eric och sambon. Nu vankas det lite alkohol och mera poker!

Tjoho, jag trodde aldrig att jag skulle tycka att poker var roligt. Men det tycker jag!
Okej, jag är fruktansvärt uttråkad men jag vill ändå inte plugga, därför får ni ta del av innehållet i min fotomapp i mobilen.Det är inte klokt vad omotiverad jag är idag, jag borde egentligen plugga massor men jag vill inte! Blesch helt enkelt. Idag tar jag ledigt!
Alldeles nyss kom jag, sambon och katterna hem från veterinären. Katterna fick sin andra vaccinationsspruta så nu är de klara för i år. Nästa år blir det mera sprutor. Kissarna var jätteduktiga och sa inte ett endaste litet pip trots att de fick varsin hemsk spruta rakt i nacken. Om de vore människor skulle jag ge de varsin klubba men nu är de katter, så då får de nöja sig med lite extra gos.

Ja, som ni kanske förstår av rubriken är det kaos här hemma. Katterna gjorde sin beskärda del under natten verkar det som, när jag gick upp och ut i vardagsrummet såg det ut som att det hade skett en jordbävning här. Soffkuddar låg på golvet, en tidning var halv uppäten, fjärrkontrollerna låg på golvet, klotången låg på golvet, sambons petflaska hade rullats iväg etc. Kaos helt enkelt.

Jag har ägnat en liten stund nu åt att plocka i ordning allt och nu ska jag gå till köket, snart kommer sambon hem för lunch och som den duktiga hemmasambon jag är ska maten stå på bordet hade jag tänkt. Sen ska jag susa iväg med bästaEmma för att handla lite mat åt henne innan hon svälter ihjäl.
Kom hem för en stund sen, efter en födelsedagsmiddag för Emma på Papas Tapas. Det blev sång och efterrätt med tomtebloss och hela köret av personalen. Det var mysigt, ända tills servitören blev arg på oss av någon okänd anledning och var en aning dum. Men vi hade det trevligt ändå.

På msn har jag och den andra Emma en konversation, jag försöker förklara Sex & The City för henne och hur bra den serien är, hon är ack så ovetandes. Det är nästan skandal!Godnatt!
Jag fortsätter på Mirjas spår angående receptfria migräntabletter, såg alldeles nyss en reklam för Eeze. Jag tvivlar starkt på att de människor som står där leendes och säger "Åh, jag led av migrän förut men aldrig mer eftersom jag använder den här lilla tabletten som funkar superduperbra!" Jag tvivlar på att de faktiskt har haft migrän någon gång.

Jag tror snarare att de har huvudvärk och tror att all huvudvärd som gör en ljuskänslig är migrän. Det är det inte! Jäkla lurendrejeri. Jag har provat alla dom där receptfria tabletterna, de var ungefär lika värdelösa på att bota migrän som att bota cancer med en vitamintablett.
Kom rätt så nyss hem efter en rätt så värdelös förmiddag i skolan, vi började med en ny del nu. Geometri. Sorgligt nog så hade vi ingen riktig lektion idag eftersom merparten av tiden gick åt att göra ett undersökningstest från en utomstående lärare som skulle använda våra svar till sin undersökning. Den kvinnan som gav oss testet var rätt så gammal och hade en speciell klädstil.

Dagens bästa var när Dessirée kommenterade kvinnans bluskrage.

"Ni vet såna där engångs-tårtunderlägg av papp? Så ser hennes krage ut! Vit med sånt där konstigt broderi typ."

Sen till testet, det var omöjligt! Jag har bara läst MatteA och MatteB och vi har inte ens börjat med geometri! De sista fem frågorna på testet orkade jag inte ens läsa igenom, bara kryssade för alternativ som jag inte har haft på ett tag. Jag skrev av två frågor åt er mina kära läsare.

1.
Påstående S: Triangeln ABC har 3 sidor som är lika lång.
Påstående T: I triangeln ABC är vinklarna B och C lika stora.

A: Påståendena S och T kan inte båda vara sanna.
B: Om S är sant är T sant.
C: Om T är sant är S sant.
D: Om S är falskt är T sant.
E: Inget är sant.

2.
Egenskap D: Den har diagonaler som är lika långa.
Egenskap S: Den är en kvadrat.
Egenskap R: Den är en rektangel.

A: D medför S som medför R.
B: D medför R som medför S.
C: S medför R som medför S.
D: R medför D som medför S.
E: R medför S som medför D.


Det var 25 frågor som var såhär! Antingen är jag helt dum i huvudet eller så är det här totalt svår geometri!
Ikväll har jag varit över en stund hos Emma, vi har glidit runt på nätet och tvättat håret. Sen har Emma haft en minikurs med mig om mitt nya hår, det blir nog bra det.

Igår köpte jag en leksak till katterna, en sån där aktivitetsleksak. Den funkar bra.

Lagom efter jag käkat frukost och pratat med sambon i telefon om dagen infann sig flimret, det mysiga migränflimret alltså. Istället för att gå till jobbet så knaprade jag i mig tablett och försökte sova. Efter ca 2 timmar av ett tillstånd i dvala och huvudvärk gav jag upp. Sömnen och tabletten har tagit bort det värsta migränet men en härlig biverkning av tabletten är att jag nu typ känner mig som att jag har en dålig fylla blandat med vanlig huvudvärk. Bleh.

Jag tröstade mig med att pilla lite på headern igen, nu med Annas hjälp har jag lyckats fuska till ett mellanrum. Jodå. Det funkar fint.
Eller inte riktigt, jag har ju faktiskt varit vaken ett bra tag nu för katterna väckte mig men ändå. Idag ska jag på möte på jobbet, otroligt intressant.
Igårkväll var det Emmas födelsedagskalas, vilket resulterade i att jag idag är en aning seg sådär. Efter en rundtur på Tuna Park med systeryster så blev jag helt slut och har därför tillbringat kvällen här i soffan med datorn i knät. Jag har ägnat alldeles för lång tid åt att pilla på en ny header vilken ni kan se här ovan nu, jag är rätt så nöjd faktiskt. Det enda jag saknar är ett litet mellanrum mellan själva headern och mina inlägg men hur jag än letade och ändrade så hittade jag inte den dumma koden. Så jag skiter i det där mellanrummet, eftersom det uppenbarligen vägrar samarbeta.

Så, vad tycker ni? Om ni aldrig riktigt la märke till hur min förra header såg ut så såg den ut såhär:

Lång dag idag men jag har hunnit med mycket, smög ut tio minuter tidigt från min lektion imorse för att möta upp Emma och Jenny och göra ärenden. Och KLIPPA HÅRET såklart!Och så bjuder jag på den här,

Ja, igår var ju Dagen D för att det var tenta, men idag är Dagen D för att jag ska klippa mig. Jag ska klippa mig på fredag den trettonde, hmm, jag får inga bra vibbar riktigt. Såhär ser mitt hår ut nu, eller ja, inte precis just nu för just nu är det uppsatt men sådär brukar det se ut annars liksom.

When I get older losing my hair,
Many years from now,
Will you still be sending me a valentine
Birthday greetings bottle of wine?

If I'd been out till quarter to three
Would you lock the door,
Will you still need me, will you still feed me,
When I'm sixty-four?

I could be handy mending a fuse
When your lights have gone.
You can knit a sweater by the fireside
Sunday mornings go for a ride.

Doing the garden, digging the weeds,
Who could ask for more?
Will you still need me, will you still feed me,
When I'm sixty-four?


Okej, nu har jag varit hemma ett tag och återhämtat mig från förmiddagen som bestod av matematiktenta, (om nu någon har missat det). Min hjärna är helt slut.
Jobbigt nog måste jag läsa igenom en hel bok till seminariet imorgon och oturligt nog är min lärare helt besatt av att ALLA ska prata så man kan inte försöka komma undan med att enbart att slöläsa litegranna. Nej nej, här måste man läsa cover to cover liksom. Blä.

Fast jag kanske måste vila upp lite till, jag fick ju faktiskt en ny film idag från Lovefilm. Jag älskar Lovefilm! Sambon tycker inte att deras system är lika fascinerande som jag tycker, jag tycker att deras system är fantastiskt! Ja, jag måste nog kolla på filmen nu direkt och sen läsa.
Alldeles strax ska jag ta på mig ytterkläder och gå iväg och möta mitt öde, en jäkla matematiktenta. Usch. Vi får se hur det går helt enkelt, plötsligt minns jag den uppgivenhet jag hade för matte under hela min grundskoletid.

Gick in en snabbis på blackboard och såg att våran lärare hade skrivit ett meddelande sent igårkväll.

"Om du är vaken och kan läsa detta, GÅ OCH LÄGG DIG!"

Haha, det enda plusset med den här mattekursen är våran braiga lärare, hon har brytit ner mattens omöjlighet för mig och förhoppningsvis byggt upp en ny grund.

And I'm off.
Dagens positiva: Att vi äntligen fick poängen för exa2, något som vi gjorde för fleeera månader sen men som blev försenat för att en av examinatorerna hade SLARVAT BORT vårt resultat och därför inte rapporterat in gruppen som godkänd. Idag fick vi poängen vilket innebär att HOA203kursen numer är officiellt avslutad och godkänd.

Dagens negativa: Att jag har mattetenta imorgon och inte riktigt vet vad jag bör plugga på, det är svårt när man vet att man kan räkna ut alla talen om man bara fick göra som vi lärde oss i skolan, men icke! Uschabluscha för rationella, reella och naturliga tal!

Dagens positiva: Att jag fick tummen ur och bokade klipptid, på fredag ryker håret! Tur att jag tar med Emma som moraliskt stöd, annars fegar jag bara ur.

Dagens negativa:
Återigen, matematiktenta! Den är så negativt att den får nämnas två gånger om men egentligen räknas det som fyra gånger om. Oh ja, märks det att jag tar en mattekurs?

Edit: RE-RA-NA! Först REella tal som är alla tal på den dumma tallinjen, sen RAtionella tal som är alla tal på tallinjen som går att skriva med bråk, nästan som reella tal fast förutom Pi och sist NAturliga tal som är alla positiva heltal.  RE-RA-NA
Imorgon är det matematik-tenta, vilket automatiskt gör idag till en tenta-pluggs-dag. Det är därför jag är uppe så hiskeligt tidigt, jag ska möta upp Jenny och Dessi i skolan och så ska vi svettas matte. Blä. Det är tur att vi har planerat in en godispaus.

Dagens citat kommer från Jenny efter sista mattelektionen idag, hon gick neråt stan och jag frågade vad hon skulle köpa.

- Jag måste väl köpa en sån där alla-hjärtans-fucking-dag-present.
För det är Emmas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!

- Ja hej jag ringer från TYP blahablaha och undrar om ANDERS är hemma.
- Nej han jobbar.
- Okej okej, men du är TYP sambo eller liknande?
- Ja det är jag.
- Okej okej, ja för vi lanserar just nu en TYP, en TYP av nya underkläder för män, de är TYP top of the line, ALLTSÅ BAH TYP det bästa med bra stöd och TYP sånt där. EHHH, ja, TYP, vad gillar ANDERS för modell, ALLTSÅ TYP, eller vad brukar du gilla att TYP se honom i? EHHH, ALLTSÅ, vad brukar du köpa till din make?
- Ja vi kommer inte köpa någonting så du kan ta bort ANDREAS namn från listan.
- Okej, okej, EHHH, ALLTSÅ, det är ju TYP gratis, du betalar bara för frakten ALLTSÅ.
- Ja men vi vill inte ha något, ta bort hans namn från listan. Hejdå.
- Okej, okej, EEEH, okej, ja, HEJDÅRÅ.

Okej, om man nu ska jobba som telefonförsäljare, borde man inte ha ett bra språk? Dessutom pratade människan med sån obegriplig dialekt att jag fick stänga av ljudet på teven bara för att höra vad han sa. Och sen är det ju en fördel om man kan läsa innantill också, så att man iallafall får namnet rätt.
Idag är jag "ledig", inga lektioner alltså, vilket är himla skönt eftersom att jag måste plugga inför mattetentan på torsdag. Men problemet är att lägenheten är en smärre katastrof, köket är allra värst och det är där som jag tänkte plugga. Jag KAN INTE plugga i ett katastrofområde, det stör mitt fokus. Eftersom jag har slösat bort hela förmiddagen så måste jag städa litegranna nu innan jag kan plugga. Ack, vad gör man inte för sina mattekunskaper?
I lördags lärde jag mig att spela poker, jag hade aldrig spelat det förut och jag var väldigt skeptisk. Men jag måste faktiskt säga att det var rätt så roligt! Det hade jag aldrig trott. Jag kan inte riktigt säga att jag KAN spelet riktigt men grunderna kan jag något sådär iallafall.


I am the very bestest poker player in the world (including Fran!!) I got all of Andreas chips.

Tjoho!

Jag vet att bestest inte är ett ord, men det är mitt ord, så ni vet det liksom. Byeeeee.

Okej, i fleeeera veckor har jag gått omkring med en klump av ångest i magen, en ångestklump för den hemska exa3 som vi lämnade in nu i januari. Den som ALLA andra från förra terminen har berättat skräckhistorier om. Den som folket från förra terminen bara var inte ens en tredjedel som klarade. Lärarna har tydligen gjort det till en grejj att alla måste misslyckas med den minst en gång. MEN JAG KLARADE DEN! Åh, bra start på dagen!
Efter röntgen sprang jag omkring en snabbis på stan och hittade en älskling som följde med mig hem.

Yep, idag är det återigen dags för en röntgentid, ni minns kanske att jag i januari skrev att jag skulle till min årliga röntgen? Hursomhelst så visade den röntgen att det inte riktigt är lika bra som det var förut, därför ska jag börja med en till medicin men eftersom att den är rätt så stark så måste jag göra en ny röntgen. Denna gång av mina lungor, varför vet jag inte men min tanke är att den nya medicinen kan påverka lungorna om de inte är helt friska? Ingen aning faktiskt, jag glömde att fråga.
Hursomhelst, så om en stund ska jag knata ner på stan och ta bussen till sjukhuset. Yepyep. Efter det har jag en del planer på att leta kläder på staden en stund innan jag går hem och börjar plugga.
Alldeles nyss satt sambon och jag och åt kvällsmat då vi började diskutera våran tvål. Sambon tycker att våran tvål är alldeles för uttorkande, han vill att den ska vara återfuktande. Jag hävdar motsatsen, tvålen måste vara uttorkande för att få bort allt äckligt fett, sen om man vill, kan man smörja in händerna med kräm efteråt för att inte vara snustorr. Detta ledde till denna otroligt givande diskussion.

Sambon - Meningen med tvål är att det ska vara mysigt!
Johanna - Meningen med tvål är att man ska bli ren!
Sambon - Meningen med tvål är att det ska vara mysigt!
Johanna - Meningen med tvål är att man ska bli ren!
Sambon - Meningen med tvål är att det ska vara mysigt!
Johanna - Meningen med tvål är att man ska bli ren!

Det sista ordet är ännu inte sagt i denna diskussion.
Sambon hade varit iväg, först på innebandyträning och sen iväg med sin far ut till deras sommarstuga för att hämta massa grejjer. Med massa grejjer menar jag då en helt enorm kartong full med sambons verktyg.

När de står utanför porten ringer sambon till mig och ber mig att stänga in katterna i "kattrummet" så att de kunde packa in den enorma kartongen genom ytterdörren utan att riskera att katterna springer ut.

Båda katterna ligger och sover i kattmöbeln, jag försöker mig på en luring och går iväg in till kattrummet och gör "godisropet". Det rasslar till och Vega kommer galopperande förbi mig, gör en sladd på golvet och börjar tokgosa med mina fötter. Naturligtvis får hon en godis, jag luras inte med sånt. Men ingen Wilma kommer, jag stänger in Vega och går för att hämta Wilma.

Wilma ligger kvar i klösträdet, det verkar som att hon har lärt sig att om hon kommer vid godisropet så blir hon instängd. Jag kavar mig över soffan och lyfter upp henne, hon gör våldsamt motstånd, sprattlar och verkar vara insmord med olja. Jag försöker stänga in henne i rummet med Vega men Wilma gör ett akrobatiskt skutt och sladdar iväg över hallen och in i sovrummet där hon kastar sig in under sängen. Turligt nog är jag smartare än en katt så jag stänger helt enkelt sovrumsdörren. Sen öppnar jag ytterdörren så att sambon kan kämpa sig in med sin kartong.

När ytterdörren är stängd sen så öppnar jag först sovrumsdörren, därinne sitter Wilma på sängen och blänger. Sen går jag och ska öppna dörren till Vega, när jag öppnar dörren så ser jag att hon sitter i kattlådan och ska göra sina business. Hon rycker till och blänger på mig så barskt att jag automatiskt stänger dörren litegrann innan jag inser att jag just blev tillsagd av en katt. Jag öppnar dörren igen och Vega skuttar ut som att ingenting har hänt.

My gosh, det är nog sant som de säger, det är inte människor som äger katt, det är katterna som äger människorna. Vega vill minsann ha dörren stängd när hon går på lådan, men om jag är ensam hemma och ska gå på toa så blir det total katastrof om jag stänger dörren. Då piper katterna och klöser och fullkomligt döööööör om jag inte har dörren öppen.


Och jag vet inte varför jag vill delge er detta, det kändes roligare i mitt huvud liksom. Men jag tänker sannerligen inte ta bort all denna text, det tog ju FLERA minuter att skriva!
Våran kära gamla gymnasieskola är för tillfället stängd, låst, av poliser. På grund av att någon idiot är för dum för sitt eget bästa och vill börja skjuta folk. Risken för att något faktiskt händer kanske inte är så stor men bara tanken är hemsk, sånt här ska inte hända!
Min tanke gick direkt till lillebror som går där, turligt nog hade han håltimma så han hann precis iväg innan skolan låstes. Min fina lillebror!
En snabbis nu innan jag ska iväg, kort dag idag vilket är skönt, fast egentligen inte så skönt eftersom den korta dagen består av ett otroligt seriöst litteraturseminarium med enbart min grupp och den övernitiska läraren. Hm, allt fokus på våra ynkliga tankar, nej, jag är inte peppad.
Imorse hade jag bokat min favorit-djur-sjuk-taxi-chaufför Emma för att kissekatterna här hemma skulle till veterinären och ta bort kastreringsstygnen. Stygnborttagnigen gick jättefort trots att Vega kravlade omkring och försökte att komma iväg, Emma och jag fick hålla fast henne så att veterinären kom åt.

Sen hade jag och Emma en impuls-film-tittning med popcorn och juice, vi gjorde en söndag av en måndag helt enkelt. Det var mysigt, en promenad med Sheila fick jag med.

Efter ett dygn av barnvaktande så ska vi nu alldeles strax sova. Godnatt på er.