Denna väntan!

1kommentarer

Imorse ringde jag till doktorn för att diskutera lite, dom har gjort om telefonsystemet där, förut kunde jag lämna ett meddelande direkt till min sköterska och så fick jag en ungefärlig tid när dom skulle höra av sig tillbaka. Det fungerade alltid, riktigt smidigt var det och man kunde planera sin dag.

Nu måste man lämna ett meddelande på huvudtelefonsvararen för de har tagit bort den där människan som faktiskt satt och svarade i telefonen, man måste alltid lämna ett meddelande. Sen får man liksom hoppas att man har varit tydlig nog så att rätt människa får det där meddelandet. Sen får man hoppas lite mer på att de kanske ringer upp samma dag. Jag ringde och lämnade meddelande imorse runt klockan 9. Nu är klockan 15.07 och ingen har hört av sig. Man blir liksom lite handikappad, jag hade tänkt ta en dusch men tänk om det är då som de ringer tillbaka? No no, ingen dusch. Helst inget högljutt så att jag missar att telefonen ringer och helst inte gå ut med soporna och glömma mobilen i lägenheten i ett par minuter för jag lovar att det är då som de ringer tillbaka. Om de nu ringer tillbaka samma dag. Jag känner mig liksom lite handikappad och instängd eftersom jag inte vill missa deras samtal.

För övrigt så verkar kattforumet fortfarande vara nere, gah! Jag har inte kommit in på hela helgen, det är frustrerande.

1 kommentarer

KristerP

07 May 2009 19:42

Om du inte redan vet det så finns ett temporärt kattforum här: http://kattforum.eternal-dreams.org/viewforum.php?f=1ha det

Kommentera

Publiceras ej