Regnet det bara öser ner...

2kommentarer

Just nu regnar det, jag personligen, som sitter inomhus med myskläder och filt, tycker att det är mysigt. Men jag kan tänka mig att varken sambon eller Emma gillar regnet just nu, Emma spelar match och sambon är ute och övningskör med motorcykeln. Visserligen har väl lite regn aldrig skadat någon men det är nog inte särskilt mysigt.

Imorgon ska vi till Gröna Lund! Tjoho! Jag har inte varit på Gröna Lund sen vi var där med klassen när jag gick i skolan i Kungsör, jag tror att vi gick i nian men det kan lika gärna ha varit allt ifrån femman till nian. Ingen riktig aning, men jag tycker mig minnas att det var trevligt iallafall. Imorgon blir det trevligt, även om det regnar!

Och slutligen vill jag bara berätta om min, för tillfället, absoluta favorit-internetsida. Det sitter en liten webcam i en blåmesholk och sänder live, där ligger det en blivande blåmes-mamma och ruvar på 8 ägg. Då och då kommer blivande blåmes-pappa och matar mamman, det är lite rogivande att bara ha sidan uppe och kika på mamman ibland där hon håller på och boar.

Här är länken, om det bara buffrar för er så uppdatera sidan ett par gånger så ska det nog fungera.

2 kommentarer

Emma

22 May 2009 21:34

Blött var det ja, kunde vrida ut matchtröjan.

mirja

22 May 2009 23:12

Spännande!! fan vad häftigt om man skulle se äggen kläckas.

Kommentera

Publiceras ej