Uppbokad helg.

0kommentarer

Idag är det vackert väder och jag sitter här och planerar vad jag ska ha på mig, idag ska vi nämligen ut till sambons föräldrars sommarstuga för att fira två saker, såvitt jag vet iallafall, det kan säkert finnas fler. 1, att jag har fyllt år och 2, att sambon börjar jobba på måndag.

Det här med kläder är lite lurigt för man vet aldrig, oavsett vad termometern säger, är det varmt ute, är det kallt ute, blåser det, blir det varmt eller kallt sen etc. You never know. Men jag tror att jag kanske har en början till en plan iallafall. Vi får se, eller så blir det som vanligt att jag bara stressat tar på mig det som hänger närmast i klädkammaren. Många av mina "outfits" har skapats på det sättet.

Okej, nu ska jag slörpa i mig resten av yougurten och sen kanske göra något åt mitt hår, jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men mitt hår är överallt, på något mystiskt sätt så spretar det åt olika håll och aldrig längre är som det ska på morgonen. Hmm, I blame the lugg.

Btw, det här är den första morgonen denna vecka som jag inte har mått illa på morgonen. Tjoho! Synd bara att det kommer börja om igen på måndag. Bleh. Dumma medicin.

Ikväll ska sambon och jag fira hans nya jobb genom att slösa bort lite pengar på att gå på bio, vi ska se Wolverine. Jag hoppas att den är bra, den verkar rätt så ok på reklamen men man kan ärligt talat inte alltid lita på reklam, believe it or not!

Och imorgon ska jag och familjen inta Kungsör för även där, fira mig, sambons jobb och mammas sambo. Yes yes, be afraid, be very afraid.

Kommentera

Publiceras ej