Yesterday, today and tomorrow!

0kommentarer

Yesterday: Vi var och kollade på Emmas fotbollsmatch där dom krossade de dryga motståndarna. Haha! In your face! Okej att lagen gnäller på varandra men att vuxna människor/föräldrar står på sidan och kallar Stenkvista för tjockisar är inte okej. Jag hoppas att de inte gjorde så när deras barn i laget var små, fast det kan ju iof förklara varför motståndarlaget var så gnälliga. Oh well, efter matchen for jag och sambon till Eric och Fran där vi grillade och drack litegrann. Eftersom att jag var sådär härligt övertrött var jag hyper och skrattade åt allt. Det var faktiskt riktigt roligt för mig, vet dock inte hur jobbig jag var för de andra. Haha, oh well, det är så det blir ibland. Sambon kollade en snabbis på Frans bröllöpsklänning och utbrast på vägen hem: Den var riktigt vacker!
Plus att vi upptäckte att min cykel har världens största punktering, heter det förresten punktering om det är typ hela däcket som har spruckit?

Today: Idag ska vi fara ut till sambons morföräldrar och lämna av lite grejjer och tvätta bilen och sådär. Sen tänkte vi våldsgästa sambons föräldrar och kanske få någon mat. Vi brukar få mat när vi kommer ut, det är ett stort plus!

Tomorrow: Imorgon fyller systerdotter Nova 1 år och sambons kusin har fyllt år, så imorgon är det födelsedagsfirande på hög nivå. Yep yep, jag räknar med gottesaker hela dagen.

Kommentera

Publiceras ej