Idag är det måndag och alldeles strax kommer Sara hit för lite c-uppsats.

Igår var vi på dop, irriterande dock att den present vi hade valt ut i affären inte var den som blev inslagen av kassörskan. Måste bytas.

Nu är Sara här.Fortsättning klockan 14.08

Nu har sara begett sig hemåt. Vi har skrivit som små tokar. Ett utkast av hela uppsatsen är nu inskickad för respons, på torsdag har vi möte med handledaren där vi får veta hur, vad och om vi måste ändra på något.

Hursomhelst.

Vad har jag gjort i helgen då? I lördags var jag och sambon i Kungsör hela dagen, vi gjorde köttbullar så mamma har för hela julen ungefär. Mängder med köttbullar gjordes. Goda var dom med.

Igår var det dop. Jättemysig kyrka och jätteduktig bebiskusin som väntade tills efter dopet med att börja gallskrika. Lite tråkigt bara att vi fick fel present men den ska vi byta i veckan.
Idag är det söndag och vi ska på dop i Strängnäs. Om en stund ska vi åka iväg och hämta upp lillebror och sen susa till dopet. Det blir nog trevligt tror jag.

Det är min lilla kusin som döps. Ja, min kusin, en bebis nästan. Vi har konstiga generationshopp i vår familj. Min farbrors barn är jämngamla med mina syskonbarn. Det är modernt vetni.
Okej, nu är bloggen ändrad, juledition. Ni som inte ser får väl trycka på f5 som vanligt och uppdatera.

Jag är medveten om att headern ser konstig ut i explorer. I firefox är det bra. Ni borde byta till firefox. Mycket färre buggar än explorer.

Hursomhelst, jag vet om att det ser fel ut men det går inte att ändra. För ändrar jag ser det jättekonstigt ut för mig med firefox. Så, bytbytbyt webläsare kära vänner!

Såhär ser det ut för mig (och ska se ut för er också men jag vet inte varför det inte gör det) Ett bra mellanrum mellan headern och inlägget.
Men! För er exploreranvändare antar jag att det ser ut såhär?Halva headern blir svald av inlägget. Don't know why. Smällar man får ta.

Lägg märke till snöflingorna som singlar ner!!
Gud vad skönt att vakna av sig själv och inte av dumma bygg-människor som klampar på byggställningen utanför sovrumsfönstret med svordomar och högljudda verktyg!

Idag ska vi åka till Kungsör. Andreas ska vara datasupport för mamma och Stigs krånglande datorer. Den som lever får se.
Idag är det fredag och jag är trött.

Min visdomstand har börjat kämpa sig upp, trots att den inte får plats. Hela tandraden gör ont. Tillochmed käkbenet är ömt. Ack ack. Lägg av idiotiska visdomstand!

Och slutligen vill jag bara varna alla ni som äger en form av "mördarhund".

Please read!!!

If you are an owner of a dog that belongs to a 'dangerous breed' category or even if it doesn't, and you also have a child or a visiting small child please take this as a warning.

Don't leave your dog with a small child unattended under any circumstances!!!

Only one little moment was enough for the following to happen.

See the photo below .....

Haha!

När ska ni människor lära er att det har inte med rasen att göra? Det handlar om vem som uppfostrar hunden.
För övrigt så gör jag nog världens godaste varma choklad. Så enkel och så ljuvligt god så det är inte sant. Just nu är jag alldeles varm i hela kroppen för jag drack nyss en kopp. Ack så ljuvligt.
Det är överallt nu, på nyheterna är det klipp på plågade grisar, det är artiklar på aftonbladet, det pratas om det på radio etc. Kort sagt. Grisar blir plågade och det är fruktansvärt hemskt.

Hörde på nyheterna att en av fem svenskar tänker bojkotta julskinkan iår. För att göra ett statement. Ett statement? En statement? Jaja, hursomhelst. De menar att de tänker visa grisplågarna att det inte är acceptabelt.

Och självklart är det inte ok! Inte på någon fläck att plåga något djur överhuvudtaget! Oavsett om djuret ska ätas i slutändan eller inte. Och det spelar ingen roll vad för djur det är. Hur många dokumentärer har det inte varit om kycklingar som blir krossade levande i köttkvarnar?

Någon sa att i Japan äter de hundar och att vi svenskar tycker att det är avskyvärt men för japanerna är det helt normalt att äta hundar. Och vi svenskar äter kor men i Indien är kor heliga och enligt dem begår vi en fruktansvärd synd. Slutpoängen var alltså att bara för att vi tycker att dessa grisar behandlas hemskt så gör kanske inte andra länder det.

Jag tycker att det spelar ingen roll. Det spelar absolut ingen roll om djuret ska ätas, vördas eller vara husdjur. Att plåga ett djur, eller en människa, är aldrig acceptabelt. Oavsett vilket "syfte" djuret har för oss människor.

Dock tänker jag inte bojkotta julskinka. Grisarna kommer slaktas i vilket fall och det spelar ingen roll om jag väljer att inte äta skinkan eller inte. Emellertid kan man välja kravmärkt eller ekologiskt eller köpa från en lokal uppfödare där man själv har sett att djuren har det bra. Det valet finns alltid. Men vad gör det egentligen för nytta att folk vill bojkotta julskinka? Tror folk att det enda som kommer från grisen är julskinka? Då får man i sådanafall bojkotta ALLT som kommer från grisen om det ska vara någon effekt av det hela.
Okej, jag ska sluta tjata om de här idiotiska byggnadsställningarna utanför mina fönster. Efter detta inlägget. För nu måste jag gnälla av mig.

Vet ni hur mörkt och instängt det blir av att ha nerdragna mörkläggningsgardiner i både vardagsrum och sovrum? Det blir jättemörkt. Även fast jag har lampor tända så känns det mörkare än vad det känns om kvällarna. Jag får klaustrofobi!!!!!

Och förövrigt började bygg-människor gå omkring utanför mitt fönster och släpa tunga högljudda saker upp till taket redan klockan 6.45 imorse. Jag som hade tänkt ha sovmorgon idag. Men men. Det är väl smällar man får ta.
Att betala tvavgift är väl ingenting som folk i allmänhet kastar sig av glädje för. Det är dyrt och känns överdrivet idag eftersom att de flesta tvkanaler och radiokanaler man lyssnar och tittar på är "privata" reklamkanaler som finansieras via reklam. Kort sagt. De flesta jag känner, inklusive mig själv, tycker att denna lag på tvavgift känns dum.

Men! Idag hittade jag ett fint initiativ där några som betalar tvavgift blir tackade på ett himla trevligt sätt.

Svenskt rekord i flashmob.

Med flashmob menas ett tillfälle då en grupp människor snabbt samlas på en offentlig plats och gör en oväntad gemensam aktion.

Den här veckan känns redan lång, det är bara tisdag men det känns som att den har pågått i en hel evighet.

För övrigt går det förbi en massa gubbar nu utanför mitt fönster, byggnadställningen måste ju upp ända till taket så nu bygger de igen. Hoppas att grannarna över oss med har rullgardiner i rummen.
Vet ni vad som händer när man har en öppen byggnadsställning med en trappa rakt upp till vårt fönster?

Jo det klättrar upp en massa idioter och leker med hela ställningen, glor in genom fönstret och slåss med alla lösa brädor som ligger på marken!  Va fan?!! DETTA ÄR INTE HÅLLBART! Vad händer om dom kommer fulla och slår sönder våra fönster?!

Imorgon tänker jag ringa till Kommunsfastigheter och fråga hur länge ställningarna ska vara här.

Nu är jag arg!
Vi bor på andra våningen, vilket är väldigt skönt eftersom man slipper att folk som går förbi utanför och tittar in.

Men idag GÅR det förbi folk utanför våra fönster!

Det ska tydligen göras något på taket, vet inte vad, så det är ett par killar som bygger en ställning klistrad längs våra fönster. Och precis utanför våra fönster går det en landgång så dom har perfekt insyn i vårt vardagsrum och sovrum. Mindre trevligt.

Vega är väldigt fascinerad och sitter och stirrar på dem. Jag var mindre nöjd och drog ner alla våra rullgardiner. Tack gode gud för att vi har mörkläggningsgardiner i vardagsrummet med! Det var nämligen nödvändigt då vi hade projektorn och vi har inte kommit oss för att ta ner rullgardinerna. Tur det!

Såhär ser det ut just nu.
För övrigt så sitter jag vid sambons dator nu. Hade min dator med mig till skolan och när jag kom hem och startade upp den så lät den som en såg och sen knastrade det intu datorn. Extremt illabådande ljud. Så jag gör en katastrof-sparning nu av allt viktigt jag har i datorn. Kanske dags för en formatering i helgen?Jaha, Nehe. Katastrof-sparningen tog inte ens en timma? Vadan detta? Det brukar ta evigheter att spara alla mina grejjer. Vad är det jag har missat att spara egentligen? Det är i sanning ett mysterium.

Plus att det mysko knaster/såg-ljudet som kom inifrån datorn har slutat. Vi får väl se hur det går vid nästa omstart helt enkelt.

Är ni inte helt otroligt fascinerade över mitt dataproblem?

- Har ni en kundtelefon här att låna ut?
- Nej tyvärr, men det finns telefonautomat i väntsalen som du kan använda.
- Ja men då måste man ju ha telefonkort!
- Nej det är en mynttelefon, 10 kronor måste man lägga i.
- Jaha... Ja för jag ska ringa Comhems kundtjänst. Vet ni om det är lång kötid? Kan jag få några mynt att lägga i?
Eftersom jag sov så lite inatt så sov jag en och en halv timma alldeles nyss. Det var ljuvligt sömn ska jag säga er. Fast nu är jag dock helt nyvaken och jättetrött. Hmm.

Dagens fundering är dock att jag undrar hur många telefonförsäljare som försöker ringa till oss? Vi har fortfarande inte kopplat in hemtelefonen nämligen. Haha! Riktigt skönt faktiskt för de enda som annars ringde på den var just försäljare. Tji fick ni!

Förresten så vill jag tipsa er om en auktion på tradera! Minns ni min glassring? Nu kan ni bli ägare till en alldeles egen glassring! Så, gå in och buda!
Jaha, så, igår var vi på bio och såg new Moon. Jag var lite orolig för jag hade hört på nyhetsmorgon att det inte var samma regissör som första filmen och att den skulle vara väldigt annorlunda.

Och det var den, väldigt annorlunda alltså. Men på ett bra sätt! Jag tänker inte avslöja något för er som inte har sett den ännu men jag kan säga att den var bra!

Fast riktigt irriterande var det att det bakom mig satt en tjej, kanske 16 år, som hade det mest jobbiga skrattet någonsin. Rakt ut skrattade hon "Ha! Ha! Ha!" hela tiden! Inte bara när det var någonting roligt men så fort det blev lite allvarligt eller känslosamt skratt-skrek hon rakt ut i hela biosalongen. Jag ville vända mig om och strypa henne efter ett tag. Men jag stod ut och ignorerade bäst jag kunde.

Jag jobbar idag och imorgon. Inte så jättekul, jag skulle behöva en lång sovmorgon men men. Ibland får man vara tuff som sten helt enkelt.
Klockan är bara 06.48 och jag har redan varit vaken en timma. Trots att bion slutade sent igår så att jag inte var hemma förrän 23.45 nästan. Ack ack ack.

Jag är trött.
Sambon fick ett spel av mig för ett par dagar sen, Modern Warfare 2, han är väldigt nöjd med det. Och visst, springa-skjuta-döda-spel är inte min grejj men jag kan hålla med om att det är väldigt bra gjort med grafiken och allt. Och visst, det är lite coolt att man spelar tvärs-över världen med andra och sådär.

Men!

Det som stör mig något så fruktansvärt är när sambon kör multiplayer online så HÖR man de andra. Om de har headset eller så. Man hör dom heeeela tiden! Och alldeles nyss lät det som en småunge som sjöng på något obegripligt språk. Det hörs liksom högre än själva spel-ljudet. Varför?! Det låter hemskt och jag kan ärligt talat inte förstå hur man ska kunna kommunicera sådär eftersom ljudet är helt burkigt och knastrigt så även om människorna pratade svenska skulle jag inte höra vad de säger. Varför är det på detta viset?

Jag frågade sambon om det gick att stänga av de andra spelarnas ljud men han har inte orkat engagera sig i frågan eftersom han tydligen inte störs av ljudet. Men jag störs av ljudet!

Så, kära läsare, vet ni hur/om man kan stänga av så man slipper höra alla andra korkskallar världen över?

Jag tog av mig min stickade kofta och la den här bredvid mig i soffan. Wilma hoppade upp och började tvätta koftan. I ungefär 20 minuter satt hon och slickade koftan innan hon la sig på den. Mysigt kissen.

Mysigt.
Snyggaste paret i stan?

I think so.
Ibland får Vega tokgos-attacker. Ofta när jag sitter i soffan med datorn i knät.

Hon rusar fram, gärna högljutt pipande, kastar sig upp på datorn och trycker på alla möjliga knappar. Sen traskar hon över till min mage och står där och trampar och kloar ett bra tag, helt i vägen. Sen försöker hon knocka mig medvetslös genom att stånga sin panna mot mitt ansikte, öppna munnen litegrann och dra sin mungipa mot min käklinje så att jag blir lite lagom slemmig sådär.

Sen kommer höjdpunkten.

Vega älskar att gnaga på saker, gärna hårda saker. Vanligtvis brukar hon gnaga på mina nyckelben eller jeansknappar. Men ibland! Ibland upptäcker hon att jag har örhängen. Små och hårda. Hon tycker om att försöka gnaga på mina örhängen men ofta leder det bara till att hon får in hela min örsnibb i sin mun. Här brukar jag stoppa henne, det är inte alls särskilt mysigt eller bekvämt. Hon försöker ofta ett par gånger till innan hon ger upp.

Sen, helt utmattad, från sin våldsgosning så lägger hon sig på min mage och spinner högt.


Här är allra första bilden på Vega!               Och såhär ser hon ut nu!
Blä vad seg jag är, har setat och glott på uppsatsen i evigheter känns det. Som jag avskyr den där uppsatsen! Alla ord, alla idiotiska "dock" "emellertid" "exempelvis" "huruvida" bläääääääää säger jag bara!

Och det är typ hälften kvar. Gud vad trevligt!
Under själva festen var jag inte sådär supersnygg heller...

Såhär dagen efter en fest är man inte alltid vacker.Godmorgon!
Jag och Jenny finkammade varenda affär på staden, i slutet på vår runda hittade vi båda två varsin outfit för kvällen. Nu ska jag bara måla naglarna, sen är jag redo för kvällen!
Eftersom att jag igår inte hittade någonting att ha på mig ikväll när vi var på stan så gör jag ett nytt försök. Vi får se om det går bättre den här gången. Synd bara att det är så tråkigt väder.
Jag och Sara har arbetat in massor med tid på c-uppsatsen, vi blev igår klara med vad vi skulkle vara klara nästa vecka med. Så idag tar vi ledigt.

Jag ska traska ner på stan med Emma om ett tag, ska försöka hitta lite nya saker. Vi får se hur det går med det.
Jag har diskat, gjort rent spisen och torkat av ytorna i köket. Jag funderar på om jag ska dammsuga med, fast jag tror inte det. Det är alldeles för ambitiöst.

Om en stund tänkte jag städa badrummet med. Rent och fint ska det bli.
När sambon kom hem idag hade han med sig ett paket till mig! Han hade varit inne på Karolina Smyckebutik här i stan och bestämt sig för att köpa något fint till mig. Ett jättefint halsband med matchande örhängen!

Vi är i skolan, jag och Sara. Just nu sitter jag i vårt bokade grupprum med min dator och alla våra böcker och papper utbredda på bordet. Vi ska ta lunch men om vi tar med våra grejjer härifrån får någon annan ta rummet ifrån oss, det vill vi inte. Därför har vi gjort en plan. Sara är och värmer sin mat nu, sen kommer hon tillbaka med den. Sen ska jag bege mig på matjakt och ta med hit. Vi vill inte riskera vårt gruppgrum. Det är hög konkurrens om dessa grupprum nämligen.

För övrigt så har jag träningsvärk i magen och ryggen efter träningen igår. Det känns som att någon hela tiden trycker på min mage och rygg och jag måste spänna emot. Jobbig känsla detta.

Vi har iallafall skrivit snart två sidor metod. Det är duktigt. Det är också riktigt tråkigt. Detta avsnitt är nog det tråkigaste på en hel tenta skulle jag tro.
Linn har gjort en lista och begärde att folk skulle kopiera och fylla i. Så jag kopierar och fyller i.

Hur gammal är du om fem år? 27 år.

Vem var den senaste du träffade?
Sambon, för vi bor ju liksom ihop. Om man inte räknar katterna då? För dom träffar jag just nu.

Hur lång är du? 166 cm tror jag.

Vilken var den senaste film du såg? Åh svårt... Bröllopsduellen tror jag. Eller vänta, det var en film på teve igår som vi kollade på.... Fast jag minns inte vilken den var, den kan inte ha varit så himla bra.

Vem ringde du senast? Sara som jag skriver uppsatsen med.

Hur löd ditt senaste sms och till vem? Ett mms med sopberget till Idah0e.

Vad är dagens planer?
Träffa systerLinda som kommer över om en stund, sen försöka skriva om forskningsetiska principer på c-uppsatsen och sen gå på Afrodans på Friskis ikväll med samma syster.

Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms.

Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?
Skilda.

När såg du senast din mamma? Hmm, jag tror det var när jag var barnvakt åt Nova och William?

Vilken ögonfärg har du? Grumliga.

När vaknade du idag? Klockan ringde 8.30 men jag kom nog inte upp förrän 9.30.

Har du någon gång hittat en katt? Utomhus? Nej men förut hittade jag en igelkott i buskarna utanför tvättstugan. Inomhus finns katterna överallt.

Vilken är din favoritplats? Det varierar.

Vilken plats föredrar du minst? Det varierar ofta mellan skolan, doktorn, tandläkarn och sånt.

Var tror du att du befinner dig om tio år? I Eskilstuna, förhoppningsvis med jobb och hus.

Vad skrämde dig som barn?
Det mesta som skrämmer mig nu med.

Vem fick dig att skratta senast? Andreas.

Är du för ung för att äga vinylskivor?
Nej det tror jag inte, jag lyssnade på Smurfarna på vinyl som liten.

Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.

Sover du med eller utan kläder på dig? Utan.

Hur många kuddar har du i sängen?
Fyra, två är mina.

Har du någon gång spytt på fyllan?
Jag kan räkna antal gånger på ett finger.

Föredrar du skor, strumpor eller barfota? inomhus kör jag strumpor, raggsockor och tofflor. Utomhus kör jag efter väder.

Är du social?
Ibland.

Vilken är din favoritglass? Choklad.

Vad skulle du göra om du vann en miljon? Betala av csn.

Tycker du om kinamat?
Yep.

Tycker du om kaffe? Det är bland det hemskaste jag vet.

Vad dricker du till frukost? Juice, oboy eller coca cola.

Sover du på någon särskild sida? Jag rullar runt.

Kan du spela poker? Haha, nej, verkligen inte.

Tycker du om att mysa? Ja.

Är du en beroendemänniska? Vad?

Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej.

Vill du ha barn? Ja.

Kan du några andra språk än svenska?
Ja.

Har du någonsin åkt ambulans? Nej.

Föredrar du havet eller en pool? Pool.

Vad spenderar du helst pengar på?
Filmer, kläder och godis.

Äger du dyra smycken? Nej, det tror jag inte. Däremot har jag en glassring!

Vad var det senaste du stoppade i munnen? Chokladbit från systerLinda.

Vem är den roligaste människan du känner? Jag själv tycker att jag är rätt så rolig.

Välj ett ärr på din kropp? På kinden efter en gnuggistatuering på dagistiden.

Vad har du för ringsignal? "Kokobombombom, kokobombombom".

Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ett par rosa tossor från när jag var litenliten bebis.

Flirtar du mycket?
Med sambon så rätt så mycket.

Vart togs din profilbild för din blogg? Hos Emma.

Kan du byta olja på bilen? Nope ingen som helst aning. Kan inte ens öppna motorhuven ;)

Har du fått fortkörningsböter? Nej, jag håller så gott som alltid hastighetsbegränsningarna.

Vilken var den senaste bok du läste? Belgarion-serien.

Läser du dagstidningen? Ekuriren, på nätet alltså.

Prenumererar du på någon veckotidning? Veckorevyn!

Dansar du i bilen? Ibland.

Vilken radiostation lyssnade du på senast?
Jag lyssnar nästan aldrig på radio.

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Handlarlista.

När var du i kyrkan senast? I somras när Eric och Fran gifte sig.

Vad ska du göra nu?
Försöka skriva lite på uppsatsen.
I förra veckan gick jag och sambon ner med soporna till baksidan av huset, där möttes vi av ett berg av sopor. Sopkärlen för "allmänna" sopor var knökfulla. Vi tänkte att "Jomen då kommer dom väl imorgon eller i övermorgon och hämtar soporna?"

Under helgen var vi inte nere och slängde några sopor.

Imorse gick jag ner till tvättstugan fullastad med tvätt, i tvättstugan finns det fönster som vetter ut mot soporna. Jag såg att det var knökfullt fortfarande men under tiden jag var i tvättstugan såg jag hur sopbilen kom nerbackandes med blinkande lampor. "Vad bra, då tömmer dom soporna idag." Och när jag gick ut ur tvättstugan upp till lägenheten igen såg jag hur sophämtarna gick omkring där nere vid soptunnorna.

En timma senare skulle jag ner till tvättstugan igen, då tog jag med de sopor vi hade här uppe i lägenheten. Sopbilen hade åkt iväg och LÄMNAT ALLA SOPOR! Alla sopor ligger kvar! Jag förstår verkligen inte detta. Varför var sopbilen där då om den inte tog med sig alla soporna? Det är anarki där nere nu, sopor överallt, i kärlen, ovanpå kärlen, på marken bredvid kärlen... Det är kort sagt fullt. Så varför tog inte sopbilen soporna?

Om en timma ska jag ner igen. Då ska jag se om soporna ligger kvar eller om dom har blivit hämtade.

Det är i sanning ett mysterium.Uppdatering: Nu är all tvätt färdig. Och soporna ligger kvar. Jag förstår inte detta.
Idag var jag, syster Linda och hennes Sami och hälsade på pappa eftersom det är fars dag. Där fick vi god fika, kanelbullar utan skinka.

Pappas sambo Anna var inte hemma i början så hon hade skrivit en lapp till pappa där det stod att han skulle bjuda oss på fika, kanelbullar och coca cola. Men att det i kylen låg en skinka och den fick han INTE servera oss. För kanelbullar och skinka brukar man äta så ofta annars.

En mindre trevlig sak är annars att sambons mamma är på sjukhuset, fick åka in till akuten med ambulans tidigare idag. Dom vet inte vad som är fel ännu men jag hoppas att det inte är något allvarligt.Update: Sambons mamma har fått åka hem, hon ska hämta ut medicin imorgon och förhoppningsvis kommer allt bli bra.
Just nu är sambon och pappa nere på friskis och tränar, yep, det är tur att jag har en pappa som är gyminstruktör så sambon kan få lite tips om nya övningar.

Annars då, jo allt flyter på. Litteraturdelen på c-uppsatsen är klar, imorgon börjar vi med metoden. My god vad tråkigt!

Min egen träning då? Jo det går bra. Jag känner mig duktig som tränar regelbundet. Nästa termin kanske jag tillochmed börjar på medelpass? Vi får se, vi får se.
Igår upptäckte sambon en ny funktion på squeezeboxen, den har tetris!Finn ett fel med bilden nedan.

Idag är det lördag och planen är att jag och systeryster Linda ska traska omkring på staden om ett tag, vet inte riktigt när men hon skulle höra av sig när hon var klar med sina grejjer. Vi ska förhoppningsvis handla litegrann.

Och så måste jag komma ihåg att gå in på apoteket, jag vet inte om dom har öppet på receptsidan på helger men jag hoppas verkligen det. I torsdags när jag var där kunde dom inte använda sina datorer så jag kunde inte få ut min medicin och igår glömde jag helt bort att gå ner på stan och titta efter. Så jag hoppas att dom har öppet idag, för annars räcker inte det lilla som jag har kvar hemma över helgen. Den som lever får se.

Sen har jag också planer på att försöka använda min locktång som vi köpte för ett tag sen. Den har inte riktigt blivit invigd så det känns som att det kanske är dags. Vi får se.
Nu pluggar vi på hög nivå, fast alldeles precis just nu har vi paus.
Det är kolsvart ute, kallt, blåsigt och det snöregnar. Det är alltså nu meningen att jag ska byta om, från mina varma mysiga mjukiskläder till kalla, hårda jeans och sen trotsa vädret. Jag ska trotsa mörkret och kylan och blåsten för att ta mig ner till friskis.

Jag är verkligen inte motiverad till detta. Men, förhoppningsvis känns det bättre efteråt.

Dumma träning.Jodå, jag trotsade vädret och gick till träningen. Promenaden dit var obehaglig men nu känns det bra. Jag är nöjd.
Okej, det blir många inlägg nu. Men det är så det blir när jag egentligen ska sitta och skriva uppsats. Man måste pausa med lite ord här med.

På kryssningen fick jag en jättefin ring från idah0e! Hon har gjort den själv och jag är imponerad.


Igår fick jag lite bilder från kryssningen.

Gänget som åkte från Eskilstuna, minus Fredrik för han missade bilden och Fran då eftersom hon tog bilden.

Bussresan dit var trång och tråkig eftersom vi inte kunde sitta tillsammans alla. Så jag försökte liva upp Eric och Frans bilder.


Väl framme vid terminalen fick vi vänta, igen.


Sen hittade vi hytten, i väntan på att taxfreen skulle öppna.


Sen kom vi på att de flesta av oss var döhungriga.Sen handlade vi på taxfreen, bytte om och började festa.Och ja, det var så det var. Dagen efter finns det inte sådär jättemånga bilder för det enda vi gjorde då var att handla lite mer, äta buffé, titta på Fran som fick vara med i en tävling på scenen, titta på film och sen åka hem.
Sambon har fått dille på blu-ray, nu när vi har ett ps3 så kan vi se på blu-rayfilmer. Jag ser ärligt talat ingen större skillnad på bilden men tydligen är blu-ray mycket bättre. Idag utspelades följande diskussion:

- Jag önskar ibland att vi hade två teve-ar och två ps3. Då kunde jag sitta och spela samma film samtidigt, fast den ena på blu-ray och den andra på dvd.
- Varför det?
- Så att skillnaden blir tydlig! Då skulle tillochmed du se skillnaden.
- Okej älskling.

I förra veckan köpte vi en ny förstärkare, sambon är lycklig som ett barn på julafton.

- Hör du skillnaden på ljudet?!
- Nej det gör jag inte.
- Det är en otrolig skillnad! Hör du inte? Det låter mycket bättre nu!
- Älskling, jag hör inte skillnaden alls.
- Jo, men lyssna nu. Där! Hörde du den basen? Sådär lät det inte alls på förra förstärkaren.
- Okej älskling.

Han är knäpp min sambo.
Idag köpte jag nya skor, jag har letat efter ett par låga, blanka och fodrade stövlar. I förra veckan hittade jag dom. Idag handlade jag.Jag är nöjd.
Vi är tillbaka från kryssningen. Den var superduperbra. Vi röjde. Det var underbart. Det var länge sen jag hade så kul känns det som. Igen om ett halvår?

Jag är sjukt nöjd.

Och sjukt trött.

Åh kära, kära nån.