MW2

3kommentarer

Sambon fick ett spel av mig för ett par dagar sen, Modern Warfare 2, han är väldigt nöjd med det. Och visst, springa-skjuta-döda-spel är inte min grejj men jag kan hålla med om att det är väldigt bra gjort med grafiken och allt. Och visst, det är lite coolt att man spelar tvärs-över världen med andra och sådär.

Men!

Det som stör mig något så fruktansvärt är när sambon kör multiplayer online så HÖR man de andra. Om de har headset eller så. Man hör dom heeeela tiden! Och alldeles nyss lät det som en småunge som sjöng på något obegripligt språk. Det hörs liksom högre än själva spel-ljudet. Varför?! Det låter hemskt och jag kan ärligt talat inte förstå hur man ska kunna kommunicera sådär eftersom ljudet är helt burkigt och knastrigt så även om människorna pratade svenska skulle jag inte höra vad de säger. Varför är det på detta viset?

Jag frågade sambon om det gick att stänga av de andra spelarnas ljud men han har inte orkat engagera sig i frågan eftersom han tydligen inte störs av ljudet. Men jag störs av ljudet!

Så, kära läsare, vet ni hur/om man kan stänga av så man slipper höra alla andra korkskallar världen över?

3 kommentarer

Anna

19 Nov 2009 22:09

Man gömmer spelet och sedan spelar man oskyldig.

Johan

20 Nov 2009 09:16

Det bör gå... Har aldrig stött på ett spel det inte går att stänga av andras röster på :) Om du är ensam hemma någon gång, eller om A låter dig gå in på spelet någon gång, så kan du säkert hitta något som heter communication eller Voice.Du kan, du kan, du kan!

Peps

20 Nov 2009 19:25

Du gör de på options sen väljer du audio och så ska de finnas voice nånstans där... Sen kan man välja MUTE ALL..... då blir de tyst från alla skrikande små campers haha... har själv det där spelet fast på datan assssss kul att köra online.

Kommentera

Publiceras ej