Mysteriet med den uteblivna sophämtningen.

0kommentarer

I förra veckan gick jag och sambon ner med soporna till baksidan av huset, där möttes vi av ett berg av sopor. Sopkärlen för "allmänna" sopor var knökfulla. Vi tänkte att "Jomen då kommer dom väl imorgon eller i övermorgon och hämtar soporna?"

Under helgen var vi inte nere och slängde några sopor.

Imorse gick jag ner till tvättstugan fullastad med tvätt, i tvättstugan finns det fönster som vetter ut mot soporna. Jag såg att det var knökfullt fortfarande men under tiden jag var i tvättstugan såg jag hur sopbilen kom nerbackandes med blinkande lampor. "Vad bra, då tömmer dom soporna idag." Och när jag gick ut ur tvättstugan upp till lägenheten igen såg jag hur sophämtarna gick omkring där nere vid soptunnorna.

En timma senare skulle jag ner till tvättstugan igen, då tog jag med de sopor vi hade här uppe i lägenheten. Sopbilen hade åkt iväg och LÄMNAT ALLA SOPOR! Alla sopor ligger kvar! Jag förstår verkligen inte detta. Varför var sopbilen där då om den inte tog med sig alla soporna? Det är anarki där nere nu, sopor överallt, i kärlen, ovanpå kärlen, på marken bredvid kärlen... Det är kort sagt fullt. Så varför tog inte sopbilen soporna?

Om en timma ska jag ner igen. Då ska jag se om soporna ligger kvar eller om dom har blivit hämtade.

Det är i sanning ett mysterium.Uppdatering: Nu är all tvätt färdig. Och soporna ligger kvar. Jag förstår inte detta.

Kommentera

Publiceras ej