Privacy?

0kommentarer

Vi bor på andra våningen, vilket är väldigt skönt eftersom man slipper att folk som går förbi utanför och tittar in.

Men idag GÅR det förbi folk utanför våra fönster!

Det ska tydligen göras något på taket, vet inte vad, så det är ett par killar som bygger en ställning klistrad längs våra fönster. Och precis utanför våra fönster går det en landgång så dom har perfekt insyn i vårt vardagsrum och sovrum. Mindre trevligt.

Vega är väldigt fascinerad och sitter och stirrar på dem. Jag var mindre nöjd och drog ner alla våra rullgardiner. Tack gode gud för att vi har mörkläggningsgardiner i vardagsrummet med! Det var nämligen nödvändigt då vi hade projektorn och vi har inte kommit oss för att ta ner rullgardinerna. Tur det!

Såhär ser det ut just nu.
För övrigt så sitter jag vid sambons dator nu. Hade min dator med mig till skolan och när jag kom hem och startade upp den så lät den som en såg och sen knastrade det intu datorn. Extremt illabådande ljud. Så jag gör en katastrof-sparning nu av allt viktigt jag har i datorn. Kanske dags för en formatering i helgen?Jaha, Nehe. Katastrof-sparningen tog inte ens en timma? Vadan detta? Det brukar ta evigheter att spara alla mina grejjer. Vad är det jag har missat att spara egentligen? Det är i sanning ett mysterium.

Plus att det mysko knaster/såg-ljudet som kom inifrån datorn har slutat. Vi får väl se hur det går vid nästa omstart helt enkelt.

Är ni inte helt otroligt fascinerade över mitt dataproblem?

Kommentera

Publiceras ej